Литературен клуб - ХІІ

• 68 061
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Аз искам да се допитам до вас за съвет, просто защото не знам къде другаде и кой може да ми помогне. Искам да подаря книга на един много арт човек, на артист. Въпросът е, че не знам каква да бъде. Това, което ми се върти из главата са пиеси, поезия или нещо класическо. Рискът да го има е умерен, винаги го има, но си мисля, че, ако е някакво по- луксозно или колекционерско издание, това няма значение. Та затова ви моля за съвет за заглавие  Praynig

# 166
blackisback, първото, което ми хрумва са новите превод на Шекспировите трагедии, те са супер актуални в момента и много широко коментирани в т. нар. арт среди. Като казах за Шекспир се сетих и за нещо друго - негова поезия, не само сонети, много хубави преводи на Евгения Панчева, също относително нови, а самата книга е изключително елегантна и красива, точно като за подарък (за нея, обаче, не съм сигурна от къде можеш да я намериш, за да я купиш).

# 167
  • Пловдив / София
Аз искам да се допитам до вас за съвет, просто защото не знам къде другаде и кой може да ми помогне. Искам да подаря книга на един много арт човек, на артист. Въпросът е, че не знам каква да бъде. Това, което ми се върти из главата са пиеси, поезия или нещо класическо. Рискът да го има е умерен, винаги го има, но си мисля, че, ако е някакво по- луксозно или колекционерско издание, това няма значение. Та затова ви моля за съвет за заглавие  Praynig

Ами, мн. е относително.
По какво се увлича.
Кой художник, поет харесва.
Мисля, че от тук трябва да тръгнеш.

# 168
  • Пловдив / София
Вчерадочетох Любов на Шафак. Признавам си, че имах предразсъдъци относно книгата. Писала съм и тук. Но и признавам, че ми вървеше изкл. гладко. Не е роман, който е нещо върховно и потресаващо, но и доста ми хареса. Не очаквах. Мислех, че на 20-та стр., например, ще я зарежа.
Единствено плоска и еднопланова ми се видя историята на Ела. Някакси много банална и предсказуема. Мисля, че романът може и без нея. Добре поне, че нямаше хепиенд, че съвсем сантиментално-захаросано щеше да ми се стори.
Мисля, че след известно време ще си взема и Копелето... Даже предчувствам, че тя повече ще ми хареса.

# 169
  • Ямбол
Имам проблем с "Предай нататък книга".
Изписва ми това: Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Само при мен ли е така, някой от участниците има ли достъп или пък друг дали може да провери дали се отваря този адрес: http://knigi.vremeto.org/

# 170
  • Пловдив
Не се отваря адресът...  Confused

# 171
  • Sofia
Само при мен ли е така, някой от участниците има ли достъп или пък друг дали може да провери дали се отваря този адрес: http://knigi.vremeto.org/
И при мен е същото...  Shocked

# 172

Вече се отваря, но аз май трябва да си сменя шрифта, защото ми излизат само въпросителни на мен!!!  newsm78

# 173
  • Ямбол
И при мен излизат въпросителни. Ще изчакам дали няма да се възстанови.

# 174
 И аз от вчера не мога да влезна в Предай нататък. А днес вместо текст ми излизат въпросителни.

# 175
На мен ми отваря сайта, но още чакам одобрение   bouquet

# 176
  • Ямбол
Да, оправи се вече.
greenlife, писала ли си писмо?

# 177
Да, пратих им писмо.

# 178
Аз мислех, че съм регистрирана там, обаче се оказа, че не е така. Явно ще трябва и аз да им пиша  newsm78

# 179
  • Ямбол
Гери, ти имаше регистрация там, но след като стана ясно, че няма да участваш в размяната на книги, я изтрихме. А основното на този форум е предаването на книги. Ако искаш да участваш активно - пиши пак.

Общи условия

Активация на акаунт