Литературен клуб - ХІІ

• 68 054
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Въпреки че е утвърдено комерсиален автор, харесвам книгите му и ТАЗИ новина ме зарадва  Grinning .

# 181
Някой чел ли е " Покани ме да вляза" ? Заслужава ли си ?

# 182
  • Ямбол
Някой чел ли е " Покани ме да вляза" ? Заслужава ли си ?
Да, хубава е.

Въпреки че е утвърдено комерсиален автор, харесвам книгите му и ТАЗИ новина ме зарадва  Grinning .
Аз не можах да го харесам - отказа ме шестото му клеймо. Макар да харесвам тематиката и областта, в която пише.

# 183
  • София
Здравейте, приятно ми е да ви чета. Писах и в други теми, искам и тук да се запиша, ама вече станах досадна с все едни и същи коментари за това какво чета. Много съм бавна, а вие давате прекрасни идеи за книги!

# 184
  • София
Някой има ли информация дали тази година ще се проведе пролетен панаир на книгата?
Проверих програмата на НДК и там не открих да има заявени дати,
търсих в гугъл и нищо..... Набелязала съм си доста книги за купуване и се чудя дали да
чакам или да действам.

# 185
  • София
Обикновено са към края на май. Рано е още  Simple Smile

# 186
  • София
Обикновено са към края на май. Рано е още  Simple Smile
Дано си права, че е рано още. Знам, че е около 24 май и точно за края на май месец търсих в графика на НДК, но го няма в програмата. Има какви ли не изложения, концерти и др. мероприятия показани по дати, но за него нищо. След последният панаир се говореше, че продажбите били много малко и участниците намалявали, та затова  се притесних да не би да няма.

# 187
да питам на тези панаири новите книги могат ли да се намерят с отстпка в цената? Embarassed отдавна съм ходила и то набързо, та нямам опит, а ми се ще:)

# 188
  • София
На всеки Панаир на книгата има отстъпки, понякога стигат и до 50% за някои книги на отделните издателства. И за новите заглавия има отстъпки, това е сигурно /казвам го от личен опит/  Peace .

# 189
  • София
Да, потвърждавам. На някои издателства предишни години всички или почти всички книги бяха с 20% отстъпка. Аз поне като отивах със списък всичко, което си взимах беше с намалена цена.

# 190
Да, потвърждавам. На някои издателства предишни години всички или почти всички книги бяха с 20% отстъпка. Аз поне като отивах със списък всичко, което си взимах беше с намалена цена.

Всъщност и без да се чака панаира, на борсата  книгите винаги са с отстъпка 15 - 30% според издателството.

# 191
е да, ама друго си е панаирът...Simple Smile Благодаря за отговорите!

# 192
Mоля за съвет - искам да изненадам приятно момиченце, на 10 години, много умно и кокетно. Не знам с какво обаче - струва ми се е малка за "Тина и поливина", но нещо "яко" ми се ще...

# 193
  • София
На мен ми допадаха на времето на Ерих Кестнер "Двойната Лотхен", "Антон и Точица". Също имаше една книжка "Маншон, полуобувка и мъхестата брада" - предполагам, че ги има преиздадени  newsm78.

# 194
благодаря, хубави са, но ми трябва нещо по-съвременно, защото тези почти сигурно ги има/е чела  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт