Спогодбата за набиране на стройтелни работници от България за Израел!!!

• 36 392
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета по последна информация преместването трябва да започне днес или утре да стискаме палци Hug Hug Hug Hug

# 91
Дано всичко да е наред и да е така както са обещали.успех на всички Hug

# 92
Момичета по последна информация преместването трябва да започне днес или утре да стискаме палци Hug Hug Hug Hug
Не ми се вярва да стане точно днес и утре. Тук преди залез слънце в петък камионите с боклук, както са си пълни догоре , спират насред булеварда и до неделя от тях си текат миазми, защото идва "шабатот".Никой нищо не барва до събота по залез. Така ,че надявайте се, но Европа е при вас ,тук е изтока.

# 93
mai57or мерси страхотен си по окуражаването мисля,че щеше да е по добре да не беше споделял нищо в случая Simple Smile

# 94
  • София
pavli.81 подкрепям твоето мнение !
mai57or може и да си прав , но в случая по-добре си стой на твоя розов израелски облак и не ни отчайвай допълнително, защото вчера от посолството са се обадили в няколко от фирмите настанили хора в Ришон с предупреждение да преместят хората колкото се може по-бързо.
Не го казвам по информация от посолството или от някоя институция а по инфо от една от фирмите,
така че МОМИЧЕТА НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 95
да ви кажа че от посолството точно в събота сутринта дойдоха да евакоират колегите когато падаха ракетите тука,така че не се отчайвайте Simple Smile друг е въпросът че изрелците дори и телефоните не си вдигат на шабат.

# 96
pavli.81 подкрепям твоето мнение !
mai57or може и да си прав , но в случая по-добре си стой на твоя розов израелски облак и не ни отчайвай допълнително, защото вчера от посолството са се обадили в няколко от фирмите настанили хора в Ришон с предупреждение да преместят хората колкото се може по-бързо.
Не го казвам по информация от посолството или от някоя институция а по инфо от една от фирмите,
така че МОМИЧЕТА НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Тук аз се качвам на розовия си облак и ви оставям да се оплаквате сами на себе си и на БТВ .
 Успех на всички.
Сбогом!

# 97
  • София
 mai57or ти се почувства засегнат?!? Далеч съм от мисълта да карам хората да се чувстват зле ,
но сигурно така съм прозвучала  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 98
mai57or  не се засягай не сме искали да те обидим ама карай малко по със заобиколки като например да не се отчайваме ако по празниците не се предприеме нищо или нещо подобно нали разбираш все пак сме жени и то разтревожени Simple Smile и още веднъж не се сърди имаме нужда от вашата помощ защото вие с Toni сте там и получаваме информация от първа ръка засега чао от мен

# 99
Здравейте на всички,мъжа ми също е в мизерния лагер в ришон,там е от 19,11 и само ги лъжат, че ще ги преместят. Много му е трудно там,затова  искам да му помогна по някакъв начин, но не зная към кого да се обърна. Ще сам много благодарна ако ми кажете номер на който да се обадя.Чета че вашите мъже са преместени и много се радвам за вас. Дано и моя мъж го преместят скоро. Едва ли някои ще пише точно тази вечер, но  се чувствам много гадно,защото мъжете ни са в такава мизерия и на нова година.

# 100
Здравей novata82 пробвай на 0893404040

# 101
Здравей новата82, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! дано тя донесе на нас и на мъжете ни здраве и спокойствие.
новата82, не искам да те отчайвам, но нещата не се случват бързо, ако изобщо се случват....моят мъж е вече два месеца в лагера в Ришон и още не се знае ще ги местят ли, и ако да-кога. Този телефон с 40 40 40- не ти го препоръчвам аз звънях няколко пъти, че не не беше любезно момичето,но и нищо не свърши. Този номер е на бълг.представители на неправителствената организация, която "защитата правата на българските работници по спогодбата". Чела съм във форума да съдействие от тяхна страна, но ако се обадиш на израелския номер. Ти звънни на Агенцията по заетостта, по нагоре в мненията ще видиш номер на една дама там, която поне декларира загриженост, мисля че си върши работата жената, но ....много българи там чакат преместване. Има  и по-лоши случаи, на такива които и работата не са започнали....
 Peace и още веднъж ЩАСТЛИВА 2013 ГОДИНА.

# 102
честита нова година на всички
момичета благодаря за информацията , но сега реших да не се обаждам. Тази вечер говорех с моя мъж, и той ми каза че днес при тях е имало полиция, проверявали им документите,снимали във фургоните, задавали им въпроси, и двамата се надяваме, че след това посещение ще изместят всички хора от тоя  мръсен лагер.

# 103
  • София
Честита Нова Година! Да сте живи здрави и много късмет ви пожелавам! Hug Hug Hug Hug

novata82: добре дошла скъпа и много съжалявам ,че и при вас нещата са се случили така.
За съжаление каквито и усилия да полагаме тук нещата не се променят , уж обещания за това за онова а на края нищо.
Вече се отчаях от лъжите и празните думи на държавните институции , въпреки че ММ вече не е там и слава на бога е при нормални условия и работи( нещо за което сами си помогнахме с 300 зора ) ръчкам ,пиша оплаквам се където мога и където трябва , защото ме е грижа за останалите хора там и се надявам нещо да се случи. До колкото знам нещо се мъти там но явно нещата стават с адски бавни темпове.
Ако имам някаква адекватна и полезна информация ще пиша пак.
Момичета не губете кураж и подкрепяите мъжете си защото имат нужда от тази подкрепа. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 104
Честита Нова година  bouquet

Аз вече няма да пиша при вас, ММ се отказа да заминава. Аз от самото начало бях против и сега съм много доволна, че така се развиха нещата.

Момичета, успех на вас и мъжете ви  Praynig

Майсторе, не си взимай коментарите на сърце Hug. Както във всеки бълг. форум, така и с пълна сила в бг-мамма, каквото и да кажеш, все някой ще се почувства засегнат Laughing. Правилни и достатъчно неутрални думи за тук няма. Успех Peace

Тони, благодаря за всичко, ти си знаеш Hug Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт