90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 200
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Тинки, а със зрението как си? Иначе аз на твое място бих отишла на друг ендокринолог. Аз смених няколко, докато ми намерят истинското заболяване.

# 16
  • София
Знам бабе, знам права си. И съм 47. Вярвай ми чувствам ги тежко.
Затова уточних че след изследвания всичко се оказа нормално Rolling Eyes

Това какво чувстваш също не е адекватно на това, което е нормално за организма ти. Липсата на цикъл е симптом, който е често срещан при прекалено ниско тегло, знаеш го.

# 17
Тинки, а със зрението как си? Иначе аз на твое място бих отишла на друг ендокринолог. Аз смених няколко, докато ми намерят истинското заболяване.
Това какво общо има? newsm78
Иначе имам наследствен астигматизъм на лявото око и нося очила за пред компютъра, твто, вкъщи и когато съм на лекции

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 19:43 от tinki_15

# 18
 smile3555обърках темата  smile3555дано не объркам и диетата Grinning
да попитам и в таз темичка Embarassed
утре ми въглехидратен ден,а ми се се яде пица Embarassedмога ли си направя пица Маргарита с малко кашкавал newsm78и задължително ли е вечер да ям само сладко?

# 19
  • София
Без кашкавал Peace
Не е задължителна сладката вечеря, хубаво е обаче, да добавиш редче черен шоколад.

# 20
  • София
smile3555обърках темата  smile3555дано не объркам и диетата Grinning
да попитам и в таз темичка Embarassed
утре ми въглехидратен ден,а ми се се яде пица Embarassedмога ли си направя пица Маргарита с малко кашкавал newsm78и задължително ли е вечер да ям само сладко?

Мекото, Тинки ти е отговорила в другата тема. Различен отговор няма да получиш. Пицата във въглехидратен не може да съдържа нищо белтъчно и нищо от варива, следователно не може да ядеш пица Маргарита с кашкавал.

# 21
благодаря ви  bouquet

# 22
хоп и аз съм тук  Simple Smile
Тинки   bouquet
Днес: З- ананас, О- сирене, кашкавал и салата, В- свински шишчета и зелева салата.
Лека вечер и успех на всички  Hug

# 23
tinki, а хормоните ти как са?

# 24
ето ме и мен   bouquet
Тинки благодаря за новата темичка пожелавам много минуси на всички   bouquet
закуска ябълка
обяд спагети с лютеница
вечеря бисквити и шоколад но две редчета  Embarassed
днес ми е много зле кръвното ми е ниско направих си чай и мушнах шоколада чакам да стане време за лягане че едва стоя  Sick

# 25
Мисля, че бяха наред
естрогена беше малко завишен ако си спомням правилно, но след това бяха нормални, защото през различни интеревали правих изследванията. Даже тогава бях на режим и се оплаквах че качват от изписания ми примолут. На пролет всичко се оправи и цикъла ми се нормализира почти до точен ден, от края на септември обаче картинката започва да се повтаря и така до сега.

# 26
А пролактинът как ти е, мила? При мен там беше проблемът. Получи се от стрес и кофти хранене( коли, солети...) и си имам и аденом в главата.

# 27
ами от всички изследвания всичко технически беше наред, изследванията са от тази пролет Thinking
Утре отивам пак да правя кръвни изследвания

# 28
хоп и аз в новата тема. Тинки   bouquet

към 5 си хапнах тортичка и тоолкова сладко и тежко ми стана, ужас чак ми се повдига, а не изядох и половината парче даже. Сега как ми се хапва нещо солено, но се наливам с вода и стискам зъби. Утре на плодовия ще се разтоваря, решила съм да го изкарам без ядки, само фрешове и ябълки, най-много и един банан.
Лека вечер и утре всички да се събудим с минусчета!  Hug

# 29
Привет  Hug Докато стартирам второто завъртане и изписахте още една тема.И така този път си взех мерките преди старта,ще видим кога ще мръднат.Започвам със 79 кг,завърших първото завъртане на 77 кг,грешки - малко вода пия и се отпуснах със сладкиши.Надявам се на същия минус /13 кг или поне 10/ и ще се постарая много за постигането на тази цел.Меню първи ден белтъчен:
З-круша /много помагат за оня проблем  Peace/
О-кюфте 2бр. и салатка зеле и краставици
В-печено пиле/от бялото месо/ и пак салатка
*за утре си сварих леща
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт