90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 258
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Плодове в плодов ден след 12:00 може да се смесват - в книгата изобилства от смесени рецепти.
zozo75 - вода и чай 1/2 час след консумация на плод  Peace
Аз днес на белтъци:
З - 2 мандарини
О - кърначе с броколи на фурна + салата кит. зеле с морков
В - кюфтета яхния + някаква салата пак

# 466
Здравейте , момичета! От 26.11. съм на режим и имам то-о-о-лкова много да свалям : от 96.6 на 68 - моята цел ( каквиито бях преди 4 години...) Чета ви и съм изпълнена с кураж и убеденост , че ще ги постигна !!!
А иначе - от началото досега съм на - 3.9кг. Предполагам , че това са тези "външни" , преходни килограми , които много лесно се влияят от промяната на начина на живот , но втпреки това съм много ,много радостна да ги махна ...!!!! Grinning
Ваче днес - мое утре( поради 7 часовата разлика) съм на плодове и планирам сутринта да хапна ябълка , след това ще е печена тиква...
И така както си будувам да ви попитам мога ли да продължа  посреднощ да пия вода в големи количества ( , а и се чувствам жадна) ... newsm78
Хубав ден ви желая ! Да ви е вкусничко ,но и минусчета на кантара !!!!!

# 467
Естествено, че без кисело мляко. В плодовия ден се ядат само плодове и зеленчуци, които са неовкусени.
А принципно кисело мляко с плодове в никой ден не може да се яде.

Кисело мляко може само в белтъчен ден, но в каква комбинация, защото нали не може да се смесват белтъци?
Може ли напр. яйца по панагюрски или трябва само със сирене и кашкавал да се комбинира?
а в бобов ден кисело мляко може ли да се сложи на зелен фасул, напр.?

# 468
Не може zozo - нито яйца по панагюрски, още по-малко пък да си залееш бобови с кис. мляко. Кис. мляко само със сирене, кашкавал, извара, прясно мляко

# 469
Кисело мляко може само в белтъчен ден, но в каква комбинация, защото нали не може да се смесват белтъци?
Може ли напр. яйца по панагюрски или трябва само със сирене и кашкавал да се комбинира?

Не, мила, не може. Това е смесване на белтъци. Може да направиш катък, ако обичаш. Аз съм решила тази седмица да правя.

# 470
Не може zozo - нито яйца по панагюрски, още по-малко пък да си залееш бобови с кис. мляко. Кис. мляко само със сирене, кашкавал, извара, прясно мляко
Ок, мерси, и аз така мислех и не съм ги смесвала досега, но да питам все пак Simple Smile
Благодаря за бързия отговор  Peace

# 471
  • София
Естествено, че без кисело мляко. В плодовия ден се ядат само плодове и зеленчуци, които са неовкусени.
А принципно кисело мляко с плодове в никой ден не може да се яде.

Написала съм кисело мляко с плодове, че не може в нито един ден.

Кисело мляко може само в белтъчен в комбинация със сирене и кашкавал. Яйца по панагюрски не може.

# 472
КАК ХАПНАХ
2 КЮФТЕТА СЪС ДОМАТЕН СОС,ЗЕЛЕНА САЛАТКА И  2 ФИЛИЙКИ ВИТА

# 473
да си отчета обяда:
салата- половин домат, половин краставица, 1 чушка, сирене и кашкавал, овкусена с малко зехтин и лимон Wink

# 474
КАК ХАПНАХ
Добре де, в белтъчен ден нали не може въглехидрати? двете филийки не са ли въглехидрат?

# 475
КАК ХАПНАХ
Добре де, в белтъчен ден нали не може въглехидрати? двете филийки не са ли въглехидрат?

на обяд е разрешена една филийка пълнозърнест хляб. А витата са и без брашно освен това.
Всеки сам решава дали да ги консумира или не Simple Smile

# 476
Здравейте момичета, виждам доста сте изписали. Браво на вас. Аз продължавам с режима, защото без него се чувствам направо ужасно, подувам се, газове, целулит, просто някакъв ужас...
Днес ми е воден  smile3549
Моят уникален организъм вчера след плодов и сауна ме смая с -2 кг.
Редовно ходя на народни танци и така свалям по-бързо и съм много доволна. Просто не мога да се понасям дебела. Януари приключвам режима и започваме с бебето  1stroller
Днес режима е
 чай, чай и пак чай ( по-правилно е да се каже билкова запарка)  Mr. Green
От днес съм запланувала утре белтъчният ако щете вярвайте  Whistling
След плодов и воден мога да изям само една зелена салата с кисело мляко, биволско,
За вечеря кашкавал на фурна с домати ( мега вкусотия) - слага се кашкавала в метална малка тавичка, полива се с доматено пюре ( има и от консерва нарязани домати на кубчета) и салата от китайско зеле с моркови.
Крепи ме мисълта за минуса утре  Praynig
Това е от мен, много ви се радвам  Hug

# 477
Здравейте девойчета! Simple Smile Да ви се оплача Sad Днес воден-направо ужас Sad
Гладничка съм ,но съм инат стискам зъби и льоча вода като обезумяла хихихихи

Има още много време докато си легна довечера , за да заспя и да забравя ,че съм гладна Sad

# 478
Здравейте,аз днес съм въглехидратен и ще ям цял ден спагети и имам шоколад от мама.Утре съм на плодове,а Сряда воден,добре че цял ден съм на упражнения и няма да мисля за храна.От първи цикъл не съм доволна,доста прегрешения,надявам де втория да ми търгне по-добре.

Може ли във воден ден да пия чай?  Wink

# 479
КАК ХАПНАХ

hliaba vita e bez brashno

Общи условия

Активация на акаунт