90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 236
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Един съвет относно бобът/ за салата/- купи си консерви готов сварен боб и така няма да се налага да го чакаш толкова дълго да се вари, това за мен е идеален вариант за салата. Аз имам в къщи няколко такива- бял боб и друга с червен боб

Червения боб в консерва на Лидл е страхотен.  Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 09:33 от Майка Зайка

# 511
Момичета искам да ви попитам дали на някой му се е случвало след белтъчен ден да има разстроен стомах. При мен стана практика .

# 512
Момичета и аз съм се запасила с консерви боб но от кауфлан защото и на мен ми се случи да изпадна в чуденка какво да правя
Да се похваля издържах на изкушенията на изминалия Андреев ден (съпруга ми беше именник ) след всичкото приготвяне на салати вечеря и мезета аз си хапнах само пастичка и вода .
Днес сутринта от много бързане си забравих кутийката с ориза в къщи на масата и се наложи да импровизирам отидох на стола във фирмата където работя взех си за обяд шницел с картофена салата и шницел със зелева салатка аз хапнах гарнитурката а на мъжете за вечеря им взех шницела.

# 513
Добро утро, момичета,

Кафето днес е от мен!

Не мога да не скачам от радост от поста на Дух от събота - мила, желая ти само такива моменти сутрин пред огледалото  Hug

Почивката ми минава добре  Simple Smile Спрях постенето, че Кантарев взе да ми се сърди, а и аз не се чувствам добре. Да живее белтъкът  Mr. Green Но поне опитах и си взех поуките, а това е най-важното.

Прекрасен и успешен ден ви желая!

# 514
Добро утро и мерси за кафенцето !
Ghostrider, постите са хубаво нещо, но без хляб, а тъй като огладняваш зверски от постенето и ако не ядеш и хляб и си става чисто гладуване Simple Smile Постих 8 поредни години Коледните и Великденските пости, като накрая разбрах, че от това ме болят кокалите през зимата и спрях.
Днес съм - 200 гр след 1-ви ден, но в МЦ. Вчерашното меню беше следното:
з- мандаринки
о - пържен праз с яйца и салата настъргани моркови
в -  кебапчета със салата домати с босилек и чесън
Лек ден на всички и дано не е много студен!

# 515
  • Бургас
Добро утро Hug
Гостче, много тенкю за кафето, ама що така предаде четата Mr. Green
Мимето е права, че адски се огладнява от постите, но пък то и в нашия режим не се яде хляб в три от дните, така че не е нещо много по-различно. Що не наблегна на рибата и калмарите, а Twisted Evil
Шегувам се Heart Eyes Аз вече сънувам сирене и кашкавал, ама удържам фронта Crazy
Снощи ядох грах с картофи и днес съм с очакван +, но не е болка за умиране.
Днешният ден ще ми е труден. Пак съм на един бизнес форум, организиран от общината, вероятно отново ще е с кетъринг и вероятно аз отново ще мъкна пакетчета с микс от ядки и сушени плодове Joy Да не говорим как огладнявам, като се застуди времето. Тук вчера беше за плаж, днес е за ски, ама водни, щото снегът се превърна в гадна киша. И е студено, брррррр Tired
Вери, продължавай си по план. Ще компенсираш прегрешенията с плодовия утре Peace
Пожелавам ви успешен ден!

# 516
  • София
Добро утро на всички!

Гостче, благодаря за кафето. Тази сутрин ми е много нужно. Не спах добре, да не кажа, че почти не спах.
Кантарът пази статуквото, аз също. Закуската - 2 банана и кафе. За обяд - каквото ми хареса в Пикадили. Вечерята - каквото има у дома. Въобще пламнала ми е главата от задачи и не ми се мисли предварително за храна. Каквото, такова.

# 517
Здравейте.

Днес неочаквано имам плюс 1 кг  Confused и ми е много неприятно.

Аз също си направих наскоро бобена салата с консерва боб, много вкусна стана. Вече така ще правя, защото иначе настава едно варене...  ooooh!

Хубав ден!

# 518
Добро утро!
Отчитам 1 четворка неуспешна.Кантарев не е помръднал надолу.Ще чакам края на мц за по-добър резултат.Днес протеини:З- 1 ябълка,О-варени яйца+домат,В-пилешки крилца на фурна/може би/.
Лек ден и от мен.

# 519
Здравейте,
Докато пия кафеното, предложено от Ghostrider  си мисля за менюто днес- белтъчен ден ми е:
З: мандарини
О: 1 обезмаслено кисело мляко + салта от моркови
В: пилешки сърчица +салата
След вчерашният плодов ден съм -500гр  newsm53
Пожелавам един много "-"-ов ден!

# 520
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро!
Аз изчезнах за няколко дни, но си спазвам диетата - с изключение на едно прегрешение в плодов на първата четворка. Излязохме на заведение и ядох овчарска салата с пърленка и торта, тоест тотално омотах нещата. Обаче, за сметка на това, кантарът мръдна осезаемо надолу. За първата четворка отчитам минус 2 кг.
Днес - 7ми ден - въглехидратен:
З: портокал
О: крекери
В: нещо сладко, но не знам още какво ще е.
Пожелавам си още 2 кг. в минус на кантара след плодовия Simple Smile. Мисля да не прегрешавам отново. Радостното е, че Никулден ми се пада белтъчен и ще си хапна от рибката. Също така и Нова година ми е белтъчен, а Бъдни вечер - въглехидратен. Само Коледа е малко зле положението с тези плодов и воден, но каквото е, това е.

# 521
Добро утро.
Въпреки режимния вчерашен ден днес бам! още 100гр. нагоре. И така ден преди цикъла съм с 1,400нагоре  Confused Ама каквото, такова.

Днес продължаваме с плодовете. Вчера бях в новия мол на бул. България и освен едни зелени банани( аз такива ям), друго не си харесах. Готвеха за транжиране едно чудовище, снимах го:
Скрит текст:

Mr. Green акула е

# 522
Вери, а ти хапваш ли салата допълнително към основното ти ястие в бобов ден? Ако не го правиш, пробвай. Аз така се наяждам по-добре и не съм толкова гладна. Иначе ако ям един гол боб или картофена салата, никак не се наяждам. Само ориза ми е по-засищащ. Peace

# 523
Здравейте,
Докато пия кафеното, предложено от Ghostrider  си мисля за менюто днес- белтъчен ден ми е:
З: мандарини
О: 1 обезмаслено кисело мляко + салта от моркови
В: пилешки сърчица +салата
След вчерашният плодов ден съм -500гр  newsm53
Пожелавам един много "-"-ов ден!

Dany2009, понеже с теб вървим заедно, ще следя покрай теб как се движа и аз с минусите. След вчерашния плодов аз съм -400 гр. Много съм доволна, равносметката за първите 8 дни е -3.100 кг, което си е супер при положение, че си хапвам юнашката през останалите дни. От тук нататък, ако свалям по 500 гр. на седмица, ще е идеално, ама да видим...

Вчера, 8-ми ден (плодов), доста плодове си хапнах:
10 часа 1 банан + кафе
12 часа фурми
14 часа 1 банан + ябълка + лешници
16 часа сушени смокини + банан + ябълка
18 часа банан + ябълка + лешници

# 524
  • София
Днес ми е протеинов Grinning
За първите 12 дни отчитам минус 2.200 кг. Sad Което на количеството килограми, които трябва да свалям е само 1/10. Мъжа е свалил около 4кг, а той има много по- малко да сваля от мене (само на корем). Само след плодов имам минус. Опитвам се да не се отчайвам и да съм си стриктна в режима, пък каквото стане.

При положение, че след 90 дни не съм свалила желаните килограми, може ли да продължа с режима, без да правя 90 дни почивка? (че то лятото ще дойде Stop)

Днес:
з. Портокал + кафе
о. Зеле с моркови + пил. пържола на скара.
в. Като обяда.

Общи условия

Активация на акаунт