90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 189
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Днес ми е втори воден, до момента -6,6 кг. Не е много, но все е нещо.

# 46
Това е прекрасен резултат. Колкото по-бавно, толкова по-качествено и дълготрайно Simple Smile

# 47

Супер си

# 48
Здравейте, момичета!

Гоустче, благодаря за подкрепата!  Hug

Продължавам с ударния режим, но нищо не се случва, така че не съм критерий за това дали работи или не! Какво ли става с мен?? newsm78 Взех да се притеснявам вече, а и този месец и МЦ нямаше. Както и да е, ще си покаже накрая. Остава ми още малко до края на режима, а до тук съм само 1 кг по-лека.

Днес ден 5 от ударния режим - въглехидрати:
З - банан
О- 2 мекички
В- мисля да направя кифличките на Нана (благодаря за рецептата, Нана)

Лек и спокоен ден на всички!

# 49
Добро утро и от мен,момичета Simple Smile Хубаво си поспинках днес  smile3508
Вчера вечерях два пъти от лакомия Embarassed и днес резултата е на лице-плюс 0,500кг  Close
Днес ден 7-ми-въглехидратен.
з:кафе+банан
о:препекани филийки с лютеница
в:някакъв сладкиш
Има ли някой,който днес също е на въглехидрати,за да вървим заедно?
Хубав ден и много минуси на всички Simple SmileДобре,че ви има,голям кураж давате Simple Smile

# 50
  • София
Госпожица Дух, благодаря ти, дано да си права, защото преди време бях свалила доста кг и след това бързо си ги върнах почти всичките. merian996, имам нужда от насърчаване, особено като се има предвид, че днес съм само на водичка, благодаря.

# 51
  • Средната земя
Добро утро  bouquet
Аз съм втори ден- варива, още се чудя за менюто.
Момичета картофите и ориза не са ли въглехидрати??

# 52
  • София
Добро утро  bouquet
Аз съм втори ден- варива, още се чудя за менюто.
Момичета картофите и ориза не са ли въглехидрати??

Въглехидрати са, бавни. Но в нашия режим се ядат през втория ден - на варивата.

# 53
добър ден и от мен  Nature Sunny
З-ябълки
О- пица
В-парче торта Simple Smile
ако бъркам ми казвайте:)
искам да ви се похваля,че днес ми е 3-ти ден,а кантара сутринта ми показа 1кг по малко:)дано само не се повредил кантара Laughing

violetkatana  newsm10 smile3501продължжавай все така:)

# 54
МЕКОТО,браво  Hug Не се е повредил кантара.При мен на втория ден отчете минус 1,5 Simple Smile Ама това са течности всъщност.И все пак хубавото е,че се чувстваш леко WinkИ при мен днес е въглехидратен...тортичкииии  Crazy

# 55
Здравейте ,
реших да се разпиша и аз при вас,че то само с четене нищо няма да направя.А така все си мисля,че ще се взема в ръце и ще действам.Имам да свалям 10-15 кг.,не знам точно,нямам кантар.За сега ,докато набавя такъв ще карам само на мерки Simple Smile Успех си пожелавам ,както и на всички вас Hug

# 56
Госпожица Дух, благодаря ти, дано да си права, защото преди време бях свалила доста кг и след това бързо си ги върнах почти всичките. merian996, имам нужда от насърчаване, особено като се има предвид, че днес съм само на водичка, благодаря.

Права съм. Бързо качените кила бързо се свалят, бързо свалените - бързо се качват. На организма и клетката им трябва време да свикнат и запаметят. След един ВХ кантара удари 72 кг, след един четворка с много спорт, нерви и правилно хранене сутринта бях 68-69 Simple Smile

# 57
Привет и от мен в новата тема!
Опитвам се още да вляза в релси. Затова и не смея да се претегля последните дни.  Embarassed Rolling Eyes
Мъжът ми "окапа" от редиците на диетата, което доста ме затрудни...

Днес бобов :
3- чай, домат
О- грах
В- зелен боб

Обаче наистина как му се свива стомаха на човек - снощи вечерях риба и след не особено количествена порция, ми стана ужасно тежко... просто не можех и хапка повече да поема, дори и да исках... / а всъщност и не исках, което много ме зарадва/.

Сладко не ми се яде на мен. Което много ме озадачава, тъй като обикновено всеки божи ден консумирах сладко. Дали няма нещо общо с магнезият, който пия???

Подготвям се психически за водния ми ден в петък.  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден на всички!

# 58
  • София
В- мисля да направя кифличките на Нана (благодаря за рецептата, Нана)

Надявам се да ти харесат  Grinning

# 59
Добър ден! Hug
Днес плодов!
Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт