90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 263
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря за бързият отговор .

# 436
Много благодаря за бързият отговор .
[/quote

И аз като тебе пия лекарства за епилепсия и трабва на ден да ядем 3 пати с закуска,но аз следобедни закуски плод ям по някои дни или по някога кам 20.00 ям плод за да пия лекараството си,силни са и преди няколко дена пробвах едни панолони които ми бяха тесни сега са ми свободни.

# 437
7-ми ден, тестени:

З: ябълка + кафе;
О: спагети с лютеница(не бяха особено вкусни, но нямах време и спасих положението;
В: бейкролз и парче тиквеник  Embarassed

# 438
Добър вечер!

Честит празник на празнуващите!   bouquet
Христинчето, добре дошла!  Hug

Днес-белтъчен:
З - забравих
О- кебапчета
В- пържени домати с яйца

За утре съм приготвила домашен хляб с домашна апетитка за обед, а за вечеря направих постните шоколадови квадрати!

Пожелавам успешна седмица на всички и много, много минуси!

# 439
Да ви се отчета и аз Simple Smile
днес почнах фитнес и освен тренировките по каланетика на които ходя два дни в седмицата ще тичам и във фитнеса през ден #Crazy

Днес ми е 7ми ден - въглехидрати:
З. - чаша сок от сливи(бебка не го харесва и го оползотворих)
О. - пица без месо и кашкавал - съгреших с 1 чаша кола  Embarassed
В. - торта шоколад с лешници от "Неделя" с едни приятелки на приказка!

Кантара сутринта ме показа -3,1кг.  Naughty след днешните вкусотии утре не знам,,,,

# 440
  • Pleven, Bulgaria
Момичета дайте малко помощ.Утре съм на варива,но цял ден съм в университета и няма нищо подходящо,а да си нося консерва не става,пък с тази царевица на пара нито се наяждам

# 441
  • София
Близък хипермаркет- ориз с гъби, зеленчуци. Казваш, че от царевицата не се наяждаш- хапни две  Peace

Последните 2 дни пълен провал, утре продължавам с варива. Няма да се откажа, пък Crossing Arms

# 442
Добро утро. И мен 2 дни не няма никаква , след големите + след воден и плодов чак се отчаях , все едно не си се знам... но и такива моменти има. Ще ги оправим!

# 443
  • София
Близък хипермаркет- ориз с гъби, зеленчуци. Казваш, че от царевицата не се наяждаш- хапни две  Peace

Последните 2 дни пълен провал, утре продължавам с варива. Няма да се откажа, пък Crossing Arms

Eто защо те сънувах бременна. А ти си оплескала уикенда  Mr. Green

Добро утро!
Пия кафето и излитам, само ще бутна 2 банана в чантата. Изобщо нямам идея какво ще се яде днес. В движение ще решавам.

# 444
Добро утро! Завръщам се от днес при Вас.
Старт 75,8 кг. , желани килограми 68 кг. По - късно ще си измеря и мерките.
Започвам също толкова нахъсана колкото и миналия път  Mr. Green
Има ли някой друг да стартира от днес?

# 445
Добро утро, момичета!
Mimetopl с теб съм Simple Smile
От днес и аз съм с вас. Сега пия кафето и ще се премеря, за да си поправя линийката. Обикновено само Ви чета за стимул Peace

# 446
Добро утро!
mimetopl с теб режимствахме през лятото, радвам се, че пак се засичаме.Успех! Hug
След съботен-бобов и неделен-ВХ съм +0,300, ама и с днешен Мц май е нормално.
Днес плодов ден.Приготвила съм ябълки и круши през деня.
През лятото ми беше лесно да спазвам режима , защото обожавам летните плодове и зеленчуци.А сега ми е трудно.Не обичам цитруси, а зимните зеленчуци не са ми вкусни.От салата зеле+моркови пък дебелея newsm78
Успешна и минусова седмица на всички  bouquet

# 447
Добро утро Simple Smile
mimetopl - добре дошла и аз бях с теб лятото Simple Smile

Тази сутрин за първи път от 24 години се погледнах в огледалото само по гащи и ми хареса това, което видях  newsm09

Пф аз съм била вече във втора врътка. Ма така става като не правя воден ден и не броя дни, а го приемам като начин на хранене Simple Smile Наистина съм доволна.

# 448
Дух,  Hug
Бабе, а мен как ме сънува  Mr. Green
Ну, фидански мегдан с народни танци? Rolling Eyes

Аз също уикенда го провалих, а и МЦ иде в сряда, та да не ви казвам какво показа кантаря.
Днес плодов май май ще правя. Да се укротя малко. А да вляза във форма, че Никулден идва  Flutter

# 449
Добро утро на всички
Днес белтъчен
З-печена тиква
О-кюфтета с доматен сос
В-или същото или някое яйце....така ми се яде

ВЧЕРА след фитнеса се премерих и този гаден кг след МЦ го няма Simple Smile)) вече съм 77 кг ........

Общи условия

Активация на акаунт