Малко странно питане, но все пак да го задам....

• 9 773
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
Ако говориш за Лабладор,как може някоя да те сбърка с него!
По-лаконичен от него нема!

Аз и дамата дето си скубе косите,бих помолила да си смени образа,но не смея .Нали е дама.

Excuse me, ако имате предвид мен, не скубя, а прибирам кичур зад ухо. Упорито се изплъзва.
Не трябваше да си трия "Не пипай - хапя!" от подписа, обаче.

А относно убедеността, все едно никой никога не е правил нещо, което не му се иска особено, но което е единственият правилен избор в съответния случай.   Rolling Eyes Не мога да твърдя дали за авторката е така, само тя знае.

# 76
Rumi345, какви са тези капризи сега?!

# 77

Защо казва "сбогом", когато не е убедена, че иска да се сбогува наистина...
[/quote]

Аз от написаното дотук оставам с впечатлението, че тя казала "сбогом", за да го накара той да се почувства застрашен от загубата, да започне още повече да я желае, да се грижи за нея по всички изброени начини. Сега... иска да го кара да съжалява, че той чака, че тя мълчи и ... освен това му е бясна, че не може да разбере какво той чувства  - та иска и да го наказва някак.  Rolling Eyes

Обаче, тоя филм само в женските глави може да го има. Според мен човека е чул "сбогом" позамислил се е малко нещо и се е насочил към някоя кръчма с група отбрани приятели да си оползотвори вечерта приятно. Shocked
Сега, ... Ани, вземи използвай таз енергия на твоя яд за нещо смислено /ако ми позволиш съвет/. Ако решиш да я играеш тая игра... - колко време мислиш да задълбаваш? Колко дни и нощи искаш да инвестираш в тая болка? А струва ли си?  Rolling Eyes
Искаш той да съжалява какво губи? Ти да не съжалиш после, че си си губила времето в тая сложна схема?
Тоя урок не е лесен за нас - да се научим да казваме точно, каквото искаме да кажем, за да ни разбират правилно.

# 78
  • Пловдив
Искала е хубостникът да и се моли. Но определено е знаела, че не е единственият му избор.  Grinning

много смешно!

# 79
  • Пловдив
]
Е ми ,тя сигурно изобщо не е искала да каже "сбогом",а да поставя условия.Да, ама никой не обича да му се поставят условия.Условия може да поставяш само когато си сигурен ,че за другия си единствения избор.

Никъде в темата не съм питала да се тълкува моето поведение и моите действия!
И това отговор от жени! много ви благодаря, ужасно мили сте!

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 19:15 от aniani_7

# 80
  • Пловдив

Защо казва "сбогом", когато не е убедена, че иска да се сбогува наистина...

Аз от написаното дотук оставам с впечатлението, че тя казала "сбогом", за да го накара той да се почувства застрашен от загубата, да започне още повече да я желае, да се грижи за нея по всички изброени начини. Сега... иска да го кара да съжалява, че той чака, че тя мълчи и ... освен това му е бясна, че не може да разбере какво той чувства  - та иска и да го наказва някак.  Rolling Eyes

Обаче, тоя филм само в женските глави може да го има. Според мен човека е чул "сбогом" позамислил се е малко нещо и се е насочил към някоя кръчма с група отбрани приятели да си оползотвори вечерта приятно. Shocked
Сега, ... Ани, вземи използвай таз енергия на твоя яд за нещо смислено /ако ми позволиш съвет/. Ако решиш да я играеш тая игра... - колко време мислиш да задълбаваш? Колко дни и нощи искаш да инвестираш в тая болка? А струва ли си?  Rolling Eyes
Искаш той да съжалява какво губи? Ти да не съжалиш после, че си си губила времето в тая сложна схема?
Тоя урок не е лесен за нас - да се научим да казваме точно, каквото искаме да кажем, за да ни разбират правилно.
[/quote]
Дани, ти си от единиците в темата ми, които са разбрали за какво съм питала точно!

# 81
  • Пловдив
Ако говориш за Лабладор,как може някоя да те сбърка с него!
По-лаконичен от него нема!

Аз и дамата дето си скубе косите,бих помолила да си смени образа,но не смея .Нали е дама.

Excuse me, ако имате предвид мен, не скубя, а прибирам кичур зад ухо. Упорито се изплъзва.
Не трябваше да си трия "Не пипай - хапя!" от подписа, обаче.

А относно убедеността, все едно никой никога не е правил нещо, което не му се иска особено, но което е единственият правилен избор в съответния случай.   Rolling Eyes Не мога да твърдя дали за авторката е така, само тя знае.
Е, и ти си ме разбрала!

# 82
  • София
Аз също мисля, че те разбрах. Заедно сте, а той ти изневерява непрекъснато и теб непрекъснато те боли. Сега късаш с него, защото искаш него да го заболи по същия начин. Само че на него не му дреме и болката пак се обръща към теб.

Кофти мъж, кофти връзка, кофти подход. Радвай се, че не ти се обажда, ходи запали една свещичка, че лесно си се оттървала от кръшкача, потъгувай малко и смело напред към мъжа, който ще те обича и цени. Този нито те обича, нито те цени.

# 83

Кофти мъж, кофти връзка, кофти подход. Радвай се, че не ти се обажда, ходи запали една свещичка, че лесно си се оттървала от кръшкача, потъгувай малко и смело напред към мъжа, който ще те обича и цени. Този нито те обича, нито те цени.

Абсолютно подкрепям мнението на Бърди...
Човека може да си има и положителни качества.. но все си мисля че в случая с Ани, се възползва от нея.

# 84
НЕ разбрах какви са мотивите за това поведение.  newsm78 АЗ не бих казала "край", ако не искам това да е краят. Ако на мен ми кажат "край", не бих потърсила повече този човек. Ще си хвана друг.  Laughing

Сега прочетох, че става въпрос за кръшкач. Абе луда ли си да се излагаш така? (Не че аз се излагам по-малко де ама на мен ми харесва.  Mr. Green) Ходи и се изч*кай с няколко мъже и спокойно - ако нямаш чувства към тях, ще се влюбят в теб да видиш колко е готино да си от другата страна.  Wink

# 85
Странно ли е това, че искам той да се осъзнае какво е загубил? Странно ли е, че искам и него да го заболи така, както мен? Ще стане ли изобщо това в неговата душа?!?

Не искам повече да позволя да се чувствам като НИКОЯ, за да накарам друг, да се почувства НЯКОЙ!Искам да бъда силна, знам, че жените ми го пожелават!

Това го бях пропуснала. Не е много по питането ти, но все пак да кажа.
Как така ще се чувстваш никоя, че друг да се почувства някой?!?!?  ShockedТова коя си ти и каква си не може да е в толкова пряка зависимост от състоянието на друг /пък било и Той/. Осъзнаването ти като личност, жена.... утвърждаването ти като характер, емоционалност, професионалист ако щеш. Отношението ти към света и живота въобще... има го отпреди този мъж, как да кажа - ти имаш себе си отпреди да имаш него. Как така ще се чувстваш като никоя?!

Ти не си функция от този х..

Последните две точки са вместо две букви.

Ани,  Hug

# 86
  • Пловдив
Странно ли е това, че искам той да се осъзнае какво е загубил? Странно ли е, че искам и него да го заболи така, както мен? Ще стане ли изобщо това в неговата душа?!?

Не искам повече да позволя да се чувствам като НИКОЯ, за да накарам друг, да се почувства НЯКОЙ!Искам да бъда силна, знам, че жените ми го пожелават!

Как така ще се чувстваш никоя, че друг да се почувства някой?!?!?  ShockedТова коя си ти и каква си не може да е в толкова пряка зависимост от състоянието на друг /пък било и Той/. Осъзнаването ти като личност, жена.... утвърждаването ти като характер, емоционалност, професионалист ако щеш. Отношението ти към света и живота въобще... има го отпреди този мъж, как да кажа - ти имаш себе си отпреди да имаш него. Как така ще се чувстваш като никоя?!

Ани,  Hug

Дани, описвам чувството ми в момента! Ей така, като Никоя се чувствам.....може би е моментно и съвсем скоро усмивката ще бъде пак на лицето ми...
 Hug

# 87

Ани,  Hug

Дани, описвам чувството ми в момента! Ей така, като Никоя се чувствам.....може би е моментно и съвсем скоро усмивката ще бъде пак на лицето ми...
 Hug

Я да скачаш на токчетата бързо!  Sunglasses

Hug

# 88
  • Пловдив
Може би вече няколко пъти се е опитала да каже какво е наранява, но без резултат!!!

Да, няколко пъти казвах и при поредното "предателство", вече не издържах.... и така

# 89
aniani_7, не се излагай бе жена. Аз ти казах - почвай секс на екс и да не ти дреме за никой да видиш как ще почнат да те търсят и да са готови подметките ти да излижат. От опит го казвам.  Wink

Повече мъже - по-малко чувства.   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт