ВТОРИ клас - първи срок - 2

• 57 660
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Надявам се разбира се, че се шегувам Simple Smile

Хехе, не се сдържах да напиша същото за докторката - че се шегува;)))
По нашите ширини е толкова все още разпространен лафа "бий д..е, да не биеш дуп... ще".

# 61
  • София
belinda и аз трещя понякога  Crazy, но както каза, след n-броя обяснения. Аме те пък милите, има случаи в които те гледат в очите и ти изпитват нервите, пробват си границите.  Grinning

# 62
Хаха, belinda, съвсем ме разсмя Simple Smile

oblachna, именно, нещо такова Simple Smile

Моите още не са написали писмото до дядото, а единият (малкият) вече промени желанието си, но пък аз поръчах подаръка от предното. Сега трябва да измислям история защо трябва да напише предното желание. Знам си аз, че трябва да купувам след като е сложено черно на бяло, ама...

# 63
belinda и аз трещя понякога  Crazy, но както каза, след n-броя обяснения. Аме те пък милите, има случаи в които те гледат в очите и ти изпитват нервите, пробват си границите.  Grinning

Мммм, и това с n-обяснения, молби и т.н. и това не става - просто не ни чуват и не ни реализират, а си карат със заниманието.  Close

# 64
Момичета да ви попитам дали знаета къде се продават къщички от бисквити и шоколад които сам можеш да сглобиш?

В ИКЕА  Laughing
Ти направо ме уби. Къде в Икеа? Срещу касите ли? Онлайн може ли да се види?

Ето намерих, това гледаха вчера:
http://www.youtube.com/watch?v=5oknpRmDFuo&feature=relmfu
Да си повторя питането? Mr. Green Прерових в сайта на Икеа и не намерих нищо.

# 65
Момичета да ви попитам дали знаета къде се продават къщички от бисквити и шоколад които сам можеш да сглобиш?

В ИКЕА  Laughing
Ти направо ме уби. Къде в Икеа? Срещу касите ли? Онлайн може ли да се види?

Ето намерих, това гледаха вчера:
http://www.youtube.com/watch?v=5oknpRmDFuo&feature=relmfu
Да си повторя питането? Mr. Green Прерових сайта не намерих нищо.

Не знам  Embarassed Има го в Коледния им каталог, който е една листовка, получих го по пощата. А и миналата година бяха купували мои приятелки от там. Не сме ходили скоро, така че не мога да те упътя, но в каталога го има със сигурност. Мога да проверя довечера някакъв код или нещо подобно.

# 66
Тя,

http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?Page=seasonal_swedish&Menu1=3&Menu2=0  - долу вляво -
Сладкиш с джинджифил във формата на къща
 300 г  

В каталога е на последната страница същото, но не е като в клипа. http://katalogpromocii.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5% … %D0%B3-2012%D0%B3

Ето тук можеш да си купиш Meiji - Япония:))) 

# 67
SZA ще се обадя по телефона да питам.  Много благодаря за информацията! Децата вчера много се впечатлиха от тази къщичка и малката си е поръчала.

Мммм, и това с n-обяснения, молби и т.н. и това не става - просто не ни чуват и не ни реализират, а си карат със заниманието.  Close

Ей, явно по калъп са правени всичките. Mr. Green Едно време на мен ми казваха не може и точка. Никой не ми е давал обяснения.

lorenca   bouquet

# 68
  • София
Тази в икеа не е същата. Тази къщичка няма ли да стане с два пакета вафли, два шоколада, течен шоколад или кармел и дребни бонбонки? Изглежда интересно, може да я пробваме вкъщи.

# 69
бисквитената къща и бисквитени украси от ИКЕА се продава в магазина пред/след касите.
Проблема и е, че е много чуплива и трудно се сглобява. В пакета са бисквитените платки само.

Тази година продават и готово джинджифилено тесто за сладки Simple Smile Удобно е за нетърпеливковците, които искат да оформят сладки, а не да месят тесто.

# 70
Тази в икеа не е същата. Тази къщичка няма ли да стане с два пакета вафли, два шоколада, течен шоколад или кармел и дребни бонбонки? Изглежда интересно, може да я пробваме вкъщи.
Може и да стане. Само с карамела как ще стане?

# 71

И аз си мислех направо за пакета с вафлите, само трябва карамел, нещо лепкаво за свръзка;)

http://www.youtube.com/watch?v=-wc00BdQkUM&feature=player_embedded#!

# 72
  • София
Тя, с по-рядък карамел докато е топъл. С шоколад също става слепването, но не с течен, защото той си остава кашав, би станало с обикновен шоколад, разтопен на водна баня.
След като слепят вафличките и шоколада стегне, трябва да се получи  newsm78 (май и в клипчето го топят на водна баня).

# 73
В готварския има коледна тема и в нея има доста инфо за къщичките и как се слепват. Може и с белтъчна глазура, т.нар. Роял Айсинг. Аз не правя къщичка, понеже децата много обичат меденото тесто и предпочитам да го използвам за меденки Simple Smile Правим по 2-3 дози всяка година, в различни форми, украсяваме и така... Много забавно! Ще видим за къщичката тази година дали ще се навием...

За НЕ-тата да кажа нещо интересно. Преди време се обучавах дълго време при един НЛП мастер треньор (НЛП - невро-лингвистично програмиране, една много интересна концепция за начина на общуване). Една от основните техники в НЛП се казва: Say it the way you want it или "кажи го по начина, по който го искаш". Идеята е, че мозъкът не обработва негативи. Т.е. ако кажем "не мисли за син слон", мозъкът първо си "представя" син слон, след това спира да мисли за него. Така ако искаш нещо, трябва да го казваш по "позитивния" начин, напр. "Хвани здраво чашата" вместо "Внимавай, да не разлееш", "Ела тук" вместо "Не ходи там" и т.н. Тогава за първи път се "светнах" че може да има някаква идея в това човек да попромени общуването си с децата, защото докато учех техниките, ги пробвах със сина ми (тогава единствен). Работеха много и имаше резултат и тогава започнах да се интересувам и така...  Mr. Green излязох извън темата за НЕ-тата, но това исках да кажа само.

# 74
  • Пловдив
Интересна е къщичката, да, но за хора с търпение.   Peace

По английски - взели са всички букви писмено и говоримо сега, във втори клас. В първи не са учили азбуката. Думите почнаха да ги пишат и вземат след като взеха азбуката.

За състезанието утре - ще рисуват след часовете. Всеки ден имат по 5 часа, сега заради състезанието ще имат шести час - ще идат в друга стая обаче, явно за да се съберат деца от повече класове. От нейния клас са около десетина деца.

Общи условия

Активация на акаунт