ВТОРИ клас - първи срок - 2

• 58 017
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пуснали са резултатите на състезанието "Аз, природата и светът", Никол е с 50 точки.  Grinning

Ваканцията я прекарваме в почивка, децата се научиха да спят, днес станаха в 10 часа, това им се случва за първи път в живота. Ще станат хора на дърти години.  Mr. Green
Утре заминаваме за три дни с приятели, надявам се да си прекараме добре, децата също, цяла тумба сме.
Весело посрещане на Нова Година и ще се видим 2013!  Hug

# 436
Пуснали са резултатите на състезанието "Аз, природата и светът", Никол е с 50 точки.  Grinning

Ваканцията я прекарваме в почивка, децата се научиха да спят, днес станаха в 10 часа, това им се случва за първи път в живота. Ще станат хора на дърти години.  Mr. Green
Утре заминаваме за три дни с приятели, надявам се да си прекараме добре, децата също, цяла тумба сме.
Весело посрещане на Нова Година и ще се видим 2013!  Hug

Не се влиза в сайта им. Mr. Green Голям наплив.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 17:08 от vela

# 437
  • Пловдив
При нас ваканцията върви скучно - малкия първо още преди коледа вдигна температура, от там насетне почна една кашлица. Поне сополи няма. След него се тръшна баткото ooooh! ...а днес и таткото. Имах планове да ходим на топло басейнче извън града, а сега се чудя, дали ще можем да посрещнем гости за нова година...традиционно фамилията се събира у нас. Гадост. За четене и писане -никой още не иска да чуе, дори човека си скрил учебника по математика - два дни го търся, най-накрая си призна, каква е работата. Mr. Green

# 438
  • Варна
Честита Коледа, момичета! Много здраве, късмет и благополучие на вас и семействата ви! Hug

Ние се скъсахме от път този месец, голямо празнуване падна. Party И продължава  Laughing ... голям кеф, да е в отпуска човек. Party

Пуснали са резултатите на състезанието "Аз, природата и светът", Никол е с 50 точки.  Grinning

Браво на Никол! И Симона е с 50 точки. Heart Eyes

Весело посрещане на Новата година - нека бъде много щастлива и успешна за всички ни! Nature Snowman santa2 Tada  Party Time

# 439
Къде ги проверявате резултатите? Аз не мога да влезна в сайта им.

# 440
  • Варна
Аз влязох снощи, в момента не мога също. Peace

# 441
  • София
а ние учим - всеки ден, напредваме - бавно, но сигурно... българския смятам, че вече го пооправихме - голяма мъка беше там, от другата седмица подхващаме преразказите, че до сега главно на диктовки карахме... по математика сме стигнали до умножение по 6 и се колебая - те в училище са стигнали до 6 - да останем там или да научим цялата таблица, че после не ми се учи по нощите... времето, прекарано в държавната занималня го отчитам като пълна загуба на време - такава мъгла са му първите уроци, но ги оправихме... мъка

# 442
  • sofia
Ирен не пише, обаче ходим на кънки и е много добра, забавляваме се страхотно.

Весело посрещане на НГ!

# 443
lyuba84 Къде карате кънки?
И Косьо има 50 точки.
Браво на Никол и Симона.

# 444
  • sofia
Ходихме на Ариана, но утре ще я водя в Зимния, там ледът е по- хубав.

# 445
  • София
по математика сме стигнали до умножение по 6 и се колебая - те в училище са стигнали до 6 - да останем там или да научим цялата таблица,

Дзвер, в училище ли учат таблицата?

И ние учим всеки ден, но с малката. Това, което описваш при вас, ми е при първокласничката. Явно си е до учител....Ходят на ски, правят снежни човеци, докато аз ги гледам от топлата стая, страхотно.

Весело посрещане на новата година!

# 446
  • Пловдив
Интересно колко напред по математика са някои деца. Моята още не се почнали умножението.

Още нищо не е учила моята хубосница. След празника за нова година ще е, че сега и гнойна ангина борим и наблягаме на почивката.

По английски гледам са взели доста думи, повечето ги знае  и се сеща бързо, но не може да ги изписва всички правилно. Мислех на това да наблегна и на текстовите задачи, че следващото състезание е по математика и се стряска нещо.  Simple Smile   Но първо да оздравее и тогава - колкото време остане.

# 447
Дано и ние се организираме за кънки на Зимния.

При нас са до 2 с таблицата, но аз пиша задачи до 6. Умножение и деление. Понеже му е интересно и той сам проявява желание. По англ. правим диктовка на думите. Днес съм много доволна. От 30 думи само 1 сгрешена. Вчера правихме преразказ, утре пак. След нова година мисля да наблегнем малко на съществителни и прилагателни. Още нищо не е чел.

Бързо оздравяване на болните дечица и весело изкарване на Новата Година!

# 448
  • при моите деца .....
Да се похваля и аз - Марти има 50 точки.
Работим ваканцията, но не редовно - аз съм всеки ден на работа, малко диктовки и задачи по математика - това с баба си.... Решила си е и ваканционната книжка по БЕЛ, приготвена от госпожата.
Днес започваме с английския - имат всички букви по 2 реда и всички думи по 1 ред, аз се опитвам да я убедя да пишем и думите по два реда.
Приятно посрещане на 2013 година!
ПП. и ние не сме започнали с умножение - след нова година.

# 449
  • София
Да, в училище са стигнали до умножение с 6 - и аз не знам, за къде е това бързане, не ми харесва - бързат, бързат, а не повтарят материала и е голяма каша. Голяма мъка ни е да направим разлика между 3 пъти повече и с 3 повече, но мисля, че ще го отработим... английския съм го зарязала за сега - честно казано повече държа на българския и математиката, а английския ще го мислим лятото - мисля да го запиша на курс през лятото...

на зимния дворец, дали дават кънки под наем, че и аз съм решила да ги водя на зимни кънки, само не знам, как ще успея и с двамата едновременно, че мъж ми се оказа, че на зимни кънки не се е качвал в живота си. Още повече, че дядо Коледа им донесе летни кънки - на големия ролери, и е голям мерак...

Общи условия

Активация на акаунт