ВТОРИ клас - първи срок - 2

• 58 001
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • София

на зимния дворец, дали дават кънки под наем, че и аз съм решила да ги водя на зимни кънки, само не знам, как ще успея и с двамата едновременно, че мъж ми се оказа, че на зимни кънки не се е качвал в живота си. Още повече, че дядо Коледа им донесе летни кънки - на големия ролери, и е голям мерак...

Дават кънки. Ние нямаме, плащаме си на час под наем. Аз също не карам, но там има един батко, който ги занимава. Влизат само те.

Явно материалът е много различен навсякъде....Нашите досега само затвърждават до 100. Не са вземали умножение.  newsm78  А умножение и деление паралелно ли вървят в материала?

# 451
  • sofia
Момичета, гледам в страницата на Зимния, преди 17ч. пързалка няма, нали?

# 452
  • София

Ние ходим събота и неделя сутрин. Да не би заради празниците да са променили раб. време? Който му е удобно, може да погледне и на Славия. Хвалят ги и имало целогодишно, но не сме ходили.

# 453
  • София
къде гледаш, че аз гледам тук http://www.ice-blade.net/ и мисля да ги водя днес от 16,30

# 454
  • sofia
къде гледаш, че аз гледам тук http://www.ice-blade.net/ и мисля да ги водя днес от 16,30
Аз я водя на свободна пързалка, това са тренировъчни групи. Разписанието е в сайта на Зимния.

# 455
Честита Коледа и от мен!
Коледата мина, както обикновено с много подаръци и хапване, ще трябва следколедна диета  Wink.
Ученето сме оставили на заден план. От утре ще преговорим малко по математика, БЕЛ и английски. Наблегнахме на спорта и забавленията - редовно плуване (и аз се включих), шах, кино, разходки, а още в първите дни на 2013 година, ще го заведа малко на Витоша да покара ски. Мислех да отидем някъде на планина, но в последния момент трудно се уреждат места. Всичко, което си заслужава и е на достъпни цени, отдавна е резервирано. Останалото е цифромания. За другата година, ще организирам почивката о време.
Четенето преди сън си върви, както обикновено. Подарих му "Приключенията на Том Сойер". Почти я преполови. Понякога чете и книжки на английски език, на ниво подходящо за него.
На състезанието "Аз, природата и светът" е с 50 точки, но като гледам повече от половината участвали деца са с максимален брой точки.

Пързалката на "Славия, ще работи, както следва :
31.12.2012 г. понеделник - от 11.30 до 13.00
02.01.2013 г. сряда - от 11.30 до 13.00
03.01.2013 г. четвъртък от 16.30 до 18.00
04.01.2013 г. петък от 11.30 до 13.00 и 19.00 до 20.30
05.01.2013 г. събота от 11.30 до 13.00 и 17.00 до 18.30
06.01.2013 г. неделя от 11.30 до 13.00 и 17.00 до 18.30
Вход 6 лв.. Наем на кънки 3 лв.
Приятно изкарване на каращите кънки. Ние не сме от тях, но се надявам да съм ви била полезна с информацията.

# 456

А умножение и деление паралелно ли вървят в материала?
Да, поне при нас е паралелно. Първо умножение ,после деление и след това има един урок за затвърдяване. На просвета сме.

# 457
  • София
булвест - за сега учат само умножение, имат по една задача с делене, но не точно делене, а кое число, умножено по 2 прави 4 или нещо от този сорт, т.е. в момента учат само умножение, но при нас госпожата напоследък го кара някак през урок  ooooh!

# 458
Преди години ходих на Славия,пързалката беше страхотна,после ходих на градинката,където беше мавзолея,но леда беше ужасен.Карат ми се път и синчето иска да ходим,но ще видим.Дори в момента е в северния парк с баща си и кара ролери.
Весело посрещане на новата година  Wine Glass

# 459
  • София
Какви таблици? Какви умножения?
Моята щерка се учи да смята още елементарни неща! ooooh!
Чете Лили Чудото. Ама бавно и славно.
Заета е основно с гледане на клипчета в нета на любимите и Монстер Хай и с играта с куклите и.
 Joy Joy Joy

Весело посрещане на 2013! Hug  bouquet bowuu

# 460
О аз ако го оставя няма да пипне учебник,но обяснявам колко е важно да учи,давам примери и го карам няма друг начин.Ако питаш него само телевизия и компа това ще е.
Вчера с баща си учиха по англ.ез.вече и таблицата с три знае,само трябва да я затвърди и минаваме на четири,трябва да впиша и диктовки в програмата,за преразказ не ми се говори.Трудно вървят нещата тази година,за догодина не ми се мисли.

# 461
Мойто пък се е побъркало. Преди два дни една приятелка ми даде от нейните деца учебни тетрадки за 3 клас на просвета и булвест/ чисто нови ,не пипано в тях/ и моя като седна ,то е едно смятане по математика с 3 цифрени числа, едно умножение ,деление. Тетрадката е даже номер 2, което се предполага ,че се учи втори срок. Аз тъкмо се зарадвех ,че ще имаме да си решаваме през лятната ваканция, а то какво излезе. За лятото ще останат тези по български и човек и общество.

Весело посрещане на Новата 2013 година!

# 462
Аз тъкмо се зарадвех ,че ще имаме да си решаваме през лятната ваканция, а то какво излезе. За лятото ще останат тези по български и човек и общество.

за лятото вземете някакъв сборник с по-трудни задачи за 2-ри или СИП за 3-ти клас. Моята дъщеря на лятната занималня понаучи таблицата /изпитваше затруднения само с 7 и 8/ и сега често за спорта ме кара да я препитвам, та не я е забравила, но в училище са до изваждане до сто с прехвърляне на десетицата. Госпожата от лятната занималня беше желязна и макар да я посещавахме само месец авансово се сдобихме със знания, които за мое щастие все още не е забравила  Grinning

# 463
Ще взема на булвест математика за бързоуспяващи ученици и сборника на Кортезов.

# 464
Честита 2013 година!!! Здрава и успешна да е dazzler1
За таблицата за умножение, още не са я започнали. Но синът ми я научи още лятото, така че това няма да му е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт