Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 899
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
mierin Успех

И понеже само аз, стели и архи ръсим със син прашец  та за това да наръся втори път  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 46
  • Сливен
Запис  Hug
mierin, добре дошла и успех  Hug

# 47
Миерин Добре дошла , дано всичко мине успешно и развееш магистралка  Mr. Green Praynig
Рейни Това за винцето и аз съм го чувала , ама надали ще го пробвам  Rolling Eyes
Меци Ема май почна маймунджалъците , ех , че сладко  Heart Eyes
Данаека Нямат оформена програма , месец за месец определят деня и часа. По принцип е всяка последна сряда от месеца,от 10 часа в кафе Бианко в мола.Но винаги преди среща проверявам тук,на каква тематика ще е лекцията : https://www.facebook.com/happymumsbg/events?ref=ts
А сега малко син прашец- babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
mierin Успех

И понеже само аз, стели и архи ръсим със син прашец  та за това да наръся втори път  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Малко сме, но сме силни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 48
  • Северозапада
Миерин, срещала съм те в няколко теми в "проблемното". Дано записа ти тук ти е на късмет и след няколко дни да видиш положителния тест  Hug Peace

# 49
  • София
Аз пък се нареждам пак за синия прашец.
Довечера ще направя пак тест за О. да видим каква ще е работата.

# 50
Здравейте момичета, записвам се в новата темичка. Страхотна е! Желая на всички скорошни  EFP Hug Hug Hug

# 51
Да не ви изпусна. Mr. Green Мноу убаа тема, да я чета с много магистралки извътре! Praynig Praynig Praynig
И само да обърна внимание - Брайда нали роди? Rolling Eyes
Да Теди, Брайда роди дъщеричка Соня, мисля че на 18.11 ако не се бъркам.

# 52
  • до едно тепе
Запис и от мен да ви следя.
Рейни   bouquet
Дано я напъните само с положителни тестове,че нещо горния списък много намалял  Praynig
Миерин добре дошла и успех  bouquet
Сигмее много ми е драго да ви "видя" с кроасанка Hug
Моме де го тоз колега,че тия дни нещо плача за масаж.Явно малчо доста ми тежи,а и спя само на едната страна заради него и гърба и кръста ме боляяяят
Мише аз не казвам да не правиш каквото ти казва Минев,но мнението ми за него все повече се затвърждава.То хубаво алчност ама и работа на колегите си да намира,а да те набутва с още пари Sick. Някои хора нямат никакви скруполи ooooh!

# 53
  • В сърцето на любимия човек
Срам не срам - на 4-та страничка се записвам и аз Blush
Понеже не съм се появявала от няколко дни, докато ви изчета и забравих какво щях да пиша  Blush
Сигме - чакам с нетърпение резултатите  fingerscrossed
Прахи - какво реши доктора, ще опитвате ли този месец ? Стискам ти палци и на теб fingerscrossed
Мише - и за теб едни палчета от мен fingerscrossed
Меци - малката е с характер, спор няма  Heart Eyes

Извинете ме за отсъствието, но мен ме хвана някакъв вирус и едва днес се чувствам човешки. За капак вчера цъфнах и тази сутрин направо си ревах от болки. Добре, че имах течен аналгин, че след 1 час превиване, установих, че Но Шпа не ми действа. Иначе мога да кажа, че новата ми схема на Дуфастона според мен е по-добра. Този цикъл имах овулация и макар и със леко зацапване последните 3-4 дни, добутах ЛФ 12дни  newsm44 . Може би все още ми е малко ниска дозата, заради зацапването, но ще видя и този месец как ще е и после ще го мисля.

Толкова засега от мен  Hug
Пожелавам ви хубав следобед  Hug

# 54
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата темичка  Hug,
Стискам палци на Мишето и Прахчето  Praynig
Болните бъзо да оздравяват  Hug
Кайто не чака тези дни да не дочака  Praynig
Всички имате страхотни коледни аватари, много са сладки малките бебчета.
На мен малко ми е сдухано, миналата година на този ден видях + тестче и след 4 месеца изгубих бебето Cry

# 55
  • Варна
Рейни, благодаря за новата темичка!  bouquet

Плодче, бързо да оздравявате с малчо. Hug

Миерин, добре дошла и успех. Hug

# 56
  • София
Аз явно тотално се сбърках след химическата.
Днес отново имам положителен тест за О. Нямам поликистоза, знам че тогава може да се получи.
Възможно ли е ако фоликулът не се е пукнал да е така?

# 57
Поспаланче, в кв. Изгрев е  Mr. Green

# 58
Здравейте, момичета!   bouquet
Много задачки имам напоследък и всеки път като влезна се оказва, че сте почнали нова тема  Mr. Green не мога да ви насмогна. Днес пак цял ден труд и творчество, но не мога да не влезна да ви питам за моята ситуация. Трябваше да ми дойде на 26ти. Принципно съм изключително точна и много рядко имам закъснение. На 27ми сутринта направих тест, беше отрицателен, обаче продължава да не ми идва. Имам ли някакви шансове според вас? Знам, че може да има грешка при положителен тест, но при отрицателен не съм чувала. Все пак такива закъснения при мен в последните година-две не е имало. Имаче нямам никави симптоми. Само съм много изнервена, но това заради задачките ми и сроковете, които гоня.

# 59
  • Варна
Стискам силно палци за Мишето,Прахито и Миеримчето Praynig Hug
И на Роксито и я гушкам Hug
Сигме,нио не каза,как е кифлето Hug
Ема,само кръвен ще помогне Praynig Hug
Прегръдки за всички останали Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт