Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
не мога да изкупя целият фраксипарин в София, нали се сещаш. За сега имам, после ще му мисля.
Ама ми писна. Не стига че съм бременна и с тромб, плащам си здр.осигуровки, а касата не иска и един лев отстъпка да ми направи в цената  #2gunfire 
Айде изчезвам, че много се ядосах.

# 31
  • София

Сигме, разбирам че няма как да го изкупиш, просто предложих да помогна ако има нужда, защото имам няколко квартални аптеки и няма да ми пречи да отделя 5 мин  Hug
Иначе за ЗК, аз съм казвала не веднъж моето мнение...

# 32
  • Sydney
rainy... Мерси за темата, много е хубава  Hug
sigma ооо, ти си на половината път Simple Smile довечера ли си на док. (ако добре съм разбрала)... а за парите за лекарства - и аз изкупих аптеките, но сега малкото Зверино е тук Simple Smile а, ако не можеш да намериш Фракси, свиркай - имам връзки във фармацефтичните компании  Hug

вчера от отчаяние купих хомеопатично лекарство за безсъние при бебета и деца... ефектът беше една голяма 0

# 33
Да не ви изпусна. Mr. Green Мноу убаа тема, да я чета с много магистралки извътре! Praynig Praynig Praynig
И само да обърна внимание - Брайда нали роди? Rolling Eyes

# 34
  • София

Бенчи, хомеопатия, момеопатия, потопи биберона във винце- чувала съм, че има безотказен ефект. Може и да е крайна мярка, но аз не вярвам, че от изпарения нещо ще му стане на бебето  Embarassed

# 35
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Пожелавам безпроблемни бременостти на мамите и леко раждане  Hug Hug Hug
Аз съм в процес на процедура .... надявам се, че този път ще успея  Praynig Praynig Praynig
Да се мушна под прашеца и аз   bouquet  bouquet  bouquet

# 36
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Бенчи, хомеопатия, момеопатия, потопи биберона във винце- чувала съм, че има безотказен ефект. Може и да е крайна мярка, но аз не вярвам, че от изпарения нещо ще му стане на бебето  Embarassed

а ... това е много яко baby_neutral, Рейн Hug гуем си пич

# 37
И аз да се запиша. Hug

Само хубави новини и много положителни тестчета. Praynig

# 38
И аз да не ви изтърва дирите

# 39
  • В къщурката на хълма на феите
хванах 3 секунди промоция и минавам да кажа запис и изчезвам, че си имаме нов номер, а именно: мамо, аз ще плюя бибата, а ти ще ми я подаваш, щото ако не я подаваш, трябва да ме държиш да гледам през прозореца Crossing Arms малко по малко откриваме света на калпазанлъка Whistling

# 40
  • Варна
Хайде и аз в новата тема, да не напълни само с хубави новини  Crazy

Сигме  Hug

Плодче, бързо оздравяване и на двамата  Hug

Меци, браво на шушулката, започва да открива света около нея, а  Heart Eyes

И да наръся в розово  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 41
  • В градината...
Мец, ама много ви се радвам  Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • София

Петеске, ами така си е... познавам много бебета, при които отчаяни родители стигаха до тази мярка, пък децата сега са големи и здрави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Меци, започва разбирателство ми се струва  Heart Eyes

mierin, мисля, че за първи път срещам ника ти, извини ме ако съм пропуснала  Blush Доколкото видях ти предстои или Инвитро или ИКСИ, което и да е стискам палци да е успешно  Praynig

# 43
Здравейте,
Мише, Прахче, стискам ви палци Simple Smile
Меци, честит рожден ден  bouquet Жива и здрава и щастлива мама Simple Smile

# 44
  • СОФИЯ
rainy... да тук пиша за първи път  Hug
Благодаря ти дано и аз да се запиша след няколко дни тук при вас с  EFP
Момичета много се радвам на всички  Hug Hug не Ви познам но ще Ви опозная  Hug

Общи условия

Активация на акаунт