Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 895
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
и аз съм тук
Рейни какъв тест си сложила бе душа  Laughing
Мише и аз се включвам към подозренията към твоя док  Thinking, но пък като си го харесваш си го слушай- все пак човекът е учил за да е лекар  Hug
Рокси  пази се  Naughty . След лапарото е малко подут корема - това е защото вкарват въздух, за да  си направят повече място за работа

И за новата тема
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 16
Запис и от мен.
Да се напълни темата само с хубави новини. Стиснати палчета за всички момичета и съвсем скоро да се сбъдне мечтата ви. Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
И аз да наръся в розово

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 17
  • София

Ренди, ми че кво му е на теста... малко ирония никога не е излишна

Ям череши... разкошни са....ММ предупреди да внимавам кое ще е следващото, което ще ми се прияде  Mr. Green Тук се разминахме само 30 лв, вика лека полека покачваш нормата  hahaha

# 18
Сигме, на мен пък в корема ми беше добре да бия, но определено фраксито прави по-сериозни бабуни от клексана. Случвало ми се е и по 6 пъти да се наложи да вкарам иглата, докато нацеля правилното място, после се изтарикатих и започнах с иглата да "обикалям" корема си и с много леко побутване да усетя къде боли и къде не. Скоро четох от мами-ветерани препоръки за слагане на инжекциите, където се натъкнах на следното: не трябвало да се дезинфекцира със спирт мястото, понеже спирта свивал кръвоносните съдове и мястото се стягало и боляло още повече, само трябвало да се измие с вода и сапун. Освен това трябва мнооооого бавно да се вкара иглата, лекарството, а после и толкова бааавно и внимателно да се изкара. Може да слагаш компреси с риванол, както и да мажеш с Хепароид буците  Whistling

Рейнита, мерси за темата!  Heart Eyes Hug

# 19
Здравейте  Hug Днес ми е първи ден на работа, почерпих със собственоръчно направени ореховки за здраве. Колегата рехабилитатор ми направи един цялостен масаж - затъжил се за мен  Mr. Green Невероятно се чувствам, олекна ми цялото тяло, просветна ми пред очите. Утре пак ще има - релаксиращ + дренаж + вендузки .... позволявам да ми позавидите малко  Blush
Пате, за генетичните - при предстоящо ин-витро се пускат задължително. Иначе само при повтарящи се спонтанни аборти /над 3/, поне това е което знам.
Мише, няма да коментирам Минев, но винаги си спомням как ми преброи антралните фоликули на 17-ти ден..... Когато се обаждах на Геника, за да питам за изследване на трихомоните /същото ще е и за хламидия/, казаха ми - задължително 40 дни след антибиотичното лечение.
сигме, всички тръпнем с теб  Hug
Рокси, не бих казала- подут е в първите няколко часа, но те дебнат да пуснеш газове и чак тогава те захранват. И изобщо какво те е притеснил този подут корем  Mr. Green Аз бях с 4 превръзки върху шевовете + 2 тръбички - катетър и дренаж, така че изобщо не съм се опитвала да разбера подут ли е или не. Я не се шашкай излишно  Hug

# 20
Рокси,  отиди на невролог! Моята свекЪрва има дискова херния и болката от там ирадира в крака.

Сиг,  Hug

Дано да има много положителни тестчета в темата  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 11:56 от forest_veil

# 21
Форест много мило си нарекла свеки  Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy

# 22
  • В градината...
Форест много мило си нарекла свеки  Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy
Е, верно  Joy Joy

# 23
Хохо, това дали е неволно точна грешка  Joy
Рокс, оправяй се бързо  Hug

# 24
  • София

Форестче, май е без да искаш, ама аз не мога да   smile3532 smile3532 smile3532

Моме, завиждам ти... много.... аз не мога на един масаж да отида, а така болииииииииии  Tired

# 25
Наистина беше грешка  Blush

Коригирах се  Crazy

Това ми напомня, че един път на работа вместо да напиша в системата 'Set to fixed', написах 'Sex to fixed'. Всичките ми колеги умряха от смях...даже немските ми шефове го бяха видели  Blush Mr. Green Тогава наистина не знам как го написах, защото T и X изобщо не са съседни клавиши. Тук без да искам съм натиснала U(У), вместо Y(Ъ) - те са съседни  Mr. Green

# 26
Здравейте.
И аз и бебчо сме болни и за това не пиша.
Рейни,   bouquet

Дано в новата тема и много положителни тестчета Praynig

# 27
  • София

ЕЕЕЕ Форестче, що го оправи... много сладка грешка беше  Mr. Green
Има много често срещани грешки, например вместо- hi , да напишеш hui и т.н.  Crazy

Плодче, дано се оправите бързо  Hug

# 28
Зузе, мажа и с хепароид и с риванол, ама не помагат кой знае колко. Все пак и дозата ми е увеличена сега. Освен че боли, сърби и пари и е синьо самите буци, при самото вкарване също много боли. Няма тарикатлъци. Има ако са за малко. Тогава не ти е зор въобще, ама сега здраво местенце нямам. Ама айде няма да се оплаквам. Нали е за хубаво  Mr. Green
От днес в марешки са ми спряли фраксито. Дорева ми се. Предлагат ми клексан на двойна цена. Досега удоволствието на месец ми беше около 500 лева, а сега ни ме се мисли  newsm45
Изкупих къде що има в квартала фракси, пък след две седмици ще му мисля  newsm78

# 29
  • София

Да търсим и ние ако искаш... софийските мами? Само обясни, за да знаем какво търсим и колко да купуваме ако има?

Общи условия

Активация на акаунт