Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 897
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Защо точно от нея си на този хал?
Иначе и аз си ходя с една торба лекарства  Crazy-аспирин протект , утрогестан вагинално, дуфастон през устата, медрола и аз го гълтам, ама още малко  остана  ooooh!, достинекс по схема и магнерот  Laughing   чудя се от толкова хапчета кога ми остава време да ям  hahaha

п.п оставам си на тая чудесия, няма начин и ще съм на ударни дози прогестерон до 3 месец, явно нещо свързано с жълтото тяло и подръжката му .......каза ми ако ги спреш, да го пишем опита от сега още неуспешен  Shocked  явно ще ходя по магазините за бременни  hahaha  да намеря някой хубав панталон с ластик . Пита ме колко яйца сме извадили- казах десет и тя казаа- ооо абсурд да го спираш ... newsm78 и ще пускам пълна кръвна картина те това е

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 09:46 от Звезден^Прах

# 661
щото ми дойде в повече хормонките. От тях получих и тромбите. Въпреки, че казах поне 100 пъти, не ми прецениха правилно дозата на фраксито. Сега се бода по 2 пъти на ден и в момента си пиша в теб от вкъщи вместо да съм сред хора  Tired
Ма това е цената явно при мен.
Ти си пий квото са ти дали. Толко много прогестерон ми се струва прекалено, ама пък знам ли  newsm78
а сега се сетих че ми даваха да десет дни и но шпа да не стават контрации и да изхърля плода.

Ето дупето ми пак зачезна.

# 662
  • Варна
Прашулинче,
манджата е за дояждане Joy
Вава,
не си пипай корема, аз като лежах в болница акушерките само дето не ме пляскаха през ръцете, и моите бяха все там Mr. Green
Сигме,
как си, мила? Кво е тва дупе така и не разбрах hahaha
Флауър,
и аз те помня Grinning Честито чудо Heart Eyes
Зузе,
какво ви е лъчистото тяло? Ще чакам по-нататъшни отзиви, ако наистина харчи и топли като климатик определено си заслужава, поне няма да се заскрежава в студовете. Тестовете и аз ги правех вечер след работа - към 18-19 часа.

# 663
  • В градината...
абе Сиг, и на теб добро утро, ама кви дупета, кви кафета  newsm78

# 664
  • София
Ето дупето ми пак зачезна.
това малко странно звучи  Joy Joy

# 665
офф нема значение.
Беше хубаво мъжко дупе е върху него ситуирано чаша кафе  Mr. Green

Месечко, добре сме ние двете. Риткаме и поне това ми пълни душата. Иначе съм затворена вкъщи. Добре че поработвам от време на време та да не изпращя съвсем.
Да нащипеш тоя сладък Борко от леля му Сиги  Heart Eyes

# 666
  • Варна
Ще го нащипя моменталически и си запазвам правото да нащипя и твоята принцеса по ритащите петички, само да дойде другото лято Heart Eyes Да я доведеш на море във Варна Grinning На мен пък така не ми се работи, а тук едно ДДС ме чака, аз пък го чакам да се направи самичко, ама не ще Mr. Green
Бамба,
честит 7-ми месец Hug

# 667
  • София
мерсииии  Simple Smile
май е от утре седмия месец newsm78

# 668
  • Варна
Ами моята лентичка навремето сменяше месеците на всеки 31-ви ден, т.е 8 месеца * 31 дни + 1*32 и аз тъй го смятам, че е най-лесно Hug По тия сметки Сигмето утре влиза в 6-ти Simple Smile

# 669
Добро утро  Mr. Green

Месечинчо, Кокосита, марката е Applimo,
Скрит текст:
ето от тук е (ние го взехме за тест, понеже собственика ни е познат, а ако след седмица сме доволни как работи ще го закупим Mr. Green) http://www.el-otoplenie.com/luchisto-otoplenie/quarto-sas/quarto-sas Нащия е с мощност 1500 вата, точно за 15 мин стопли в спалнята, която е изолирана, но северна. Снощи го оставихме на степен 2 от възможни 9 и после го намалихме, защото не обичаме да спим на топло Laughing Казват, че работи по 15 мин на час. Този, на който сме се спряли ние е 599 лв..не е евтин, но пък си избива парите и си заслужава. Спирам да го хваля, че ще ме набие някой Joy

Веси, Лил,  Hug Hug

Вава, никакво пипане вече, не притеснявай госпожицата  Hug

Гушам всички и изчезвам да поработя, но пак ще дойда, да слушкате  Naughty Mr. Green

# 670
Месечко, давай ддсто насам. После ще ми плащаш в целувки на Борко Mr. Green
Аз пък вчера броих, че влизам в 6 месец или нещо съм се объркала  newsm78 Понеже последният цикъл ми го броят  9 юли.

# 671
  • Sydney
sigma като станеш 24 г.с. тогава ще си 6 м., не бързай Simple Smile

Звезден^Прах от първия ден бях на Дуфастон и Но шпа, после минах на Утрогестан пак с Но шпа и Магнерот - и това докате не родих... също ме бодяха с Кортикостероид, Фраксипарин, а отделно пиех и други лекасртва... важен е крайния резултат, ще успееш  Hug

# 672
Благодаря ви момичета за подкрепата, аз си направих направо криза сутринта, и му се наревах едно хубаво, та и мъжа ми се сбърка за какво рева, мрънках че не ми стават тесните дрехи, после ми стана смешно и хем ревах , хем се смеех, абе откачена работа. По време на стимулациите всичко беше наред, ама явно сега ме удари лудостта на хормоните  Crazy

# 673
споко и по лошо ще става  Joy

# 674
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Кокосчо, скоро ще видиш това, което бях постнала. Няма да остане тайна  Twisted Evil

Зузчо, при нас по заведенията е популярно много това инфрачервено и адски много топли. Хубаво е да чуя и друг с положителни мисли за него, че и ние мислим дали да не купим.

Сигме, пробвай да го сложиш в скрит текст, да видим дали и така ще зачезне?

Пуфе, ти чакай да забременееш, ако си мислиш, че това е криза  hahaha hahaha hahaha Ще имаш да вземат.  smile3534

Аз мисля, че вчера ме ритнаха за първи път  Heart Eyes и кръводарих за рутинната ПКК и там други глупости.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт