Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 885
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
зилен, честити ти първи ритници.
Много е готино.

# 676
  • Варна
Сигме, голяма си работливка Grinning Hug Да, по клендара дори от вчера си в 6-ти, разминаването с моя метод е защото всеки месец има различен брой дни Simple Smile Ама не е толкова важно Simple Smile
Рейни,
честити ритници Simple Smile
Зузе,
ами доста по-евтин е от климатик, въпросът е колко харчи. Да се отчетеш в края на месеца Joy

# 677
Зеленчо, честити ритничета  Heart Eyes Hug Ако ще купувате такова отопление, гледай да е изпитана марка, нищо че са доста по-скъпи, после инвестицията се връща Peace Явно си събрала вече достатъчно пари в касичката  Twisted Evil hahaha hahaha hahaha

Ох, втори пореден ден ме мързи, значи днес е Вторник Rolling Eyes

# 678
 Joy Ой, Зузанас, ама че си умна, какво зключение само  Joy Вторник е наистина  Mr. Green  Hug Интересни са тия отоплителни тела, до сега ги гледах.
ЗИлен, айде да видя, де  Mr. Green Честити ритници, злато!  Heart Eyes

# 679
  • В сърцето на любимия човек
ДобрЮтро  Hug
Зеленушке - ха честито  Hug
Прахи - ама толкова си сладка  Hug Та нали целта е да ти отеснеят дрехите откъм корема за следващите 9 месеца  Hug
Сигме - искам да го видя това голо дупе  Mr. Green пусну URL - то без да слагаш скобите за картинка  Mr. Green
Зузанке - от теб става чудесен рекламен агент  Mr. Green

Аз от днес си започнах Дуфастона, снощи тестовата ову чертичка беше направо въображаема, така че ако е имало О, то тя е била в тази "дупка" в графиката ми. Точно нея сутрин и следващата вечер се отчетохме с ММ, така че, каквото сме свършили - такова. Само дето БТ не се покачва  newsm78 Да видим все пак... Нали не съм започнала късно Дуфастона?

Хубав и усмихнат ден  Hug

Послепис:
Календара във Фертилити ми отчита О, точно в "дупката", дано Praynig

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 11:00 от пънче-мънче

# 680
Пънчолина, нъл знаеш, че може БТ да не се качи веднага, чедо Whistling Вземах си там бонбоните, ние ще стискаме палците, Кокоса и сие от групата на бременните ще те заплоди и готово  Praynig Joy

Кокосита, ми умна съм си, кво пък Mr. Green

Брей, всичко друго ми се прави, но не и да работя.  Whistling

# 681
Момичета, пролактина ми е 420,90 , според реф. е ОК. Може и вие да кажете Peace
Днес ми махнаха конците, вече мога ли спокойно да се къпя или да си слагам лепенки newsm78 newsm78
Рейни, честити ритничета Hug
Хубав ден на всички.... Hug

# 682
  • Варна
Рокси,
можеш да се къпеш, после просто подсушавай добре.

# 683
А, Рокс, на пролет у морето, къде бързаш да се къпеш  Mr. Green  Hug

# 684
Поспалане, тук съм, благодаря че ме мислиш   Hug  Пуснах вчера още едно изследване за хламидии при Велевски, сряда ще видим какво ще излезе.  Четвъртък имам час при Минев.  Целувки на малкия Слав   Hug
Зеленушке, честити ритничета   Hug

# 685
Месечко  PeaceHug
ААААА, Деска, не могааааа, полудявам  bath, свикнала съм всеки ден баня и сега ми се видяяя ooooh!

# 686
  • В градината...
МишеHug Hug

# 687
Перу   Blush   hug

# 688
Рокси, къпи се спокойно.... ние ще ти пожелаем честита баня след това
Зузан, как спа? И що не каза за тези радиатори преди месец - тъкмо си купихме климатик Дайкин за спалнята - също северна.
Веси, Лилка, горе главите - ще стане тогава, когато трябва  Hug
Жоржи, 'ма ти си била истински факир! Откъде тези нерви, това време.....
Мише, Велевски къде работи - в Торакс ли е още?

# 689
Здравейте Hug Hug
В неделя имах юбилей 30 годишнина ,прекарахме си много хубаво ,получих много подаръци,беше супер Peace Peace
Днес ми свърши и започваме ловуването с мъжо Peace
Прахи ,много си сладка наистина  Hug
Зеленчо, честити първи ритничета
 Лек ден на всички Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт