Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте,

Рейни, честити ти ритничета  Hug

dianastml, Честит Юбилей на патерици, жива и здрава  Hug

Зузе, разказах на мойто мъж за вашето отоплително чудо  Mr. Green, и той каза че били много хубави тез уреди, ама нагрявали предметите, а не въздуха и не били подходящи за бебоци. Ти да знаеш нещо такова  newsm78

Като ви чета тези дни, голям лов на яйца започва, затова да взема да ви наръся, че да прихванете по една принцеса като моята, която в 5 часа сутринта играе ръченица върху пикочния ми мехур  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 691
Моменце, спах добре, но след като мъжо се изнесе в хола  Twisted Evil В крайна сметка май не аз имам проблеми със съня, а той и заради него не мога да спя  Crossing Arms не иска да пие никакви чайове и хомеопатии, които да му помогнат, а в същото време постоянно подскача и се върти като на шиш Crossing Arms Ще го набия, казвам ви Joy

Вава, въздухът не се изсушава, а топлината, която се отделя от предметите във въздуха затопля точно него  Mr. Green За деца е много подходящо отоплението, понеже при пипане с ръка радиатора не пари, а е топъл Mr. Green Сигурен човек от фирмата, която ги предлага има деца и каза, че от 12 години се топли с такова чудо и е много доволен, друго не знам по въпроса  Thinking

# 692
Моме, Велевски има кабинет в Гранд, на 4 етаж.  Препоръчаха ми го за изследването на хламидии, но пък четох само отрицателни мнения за ЖК   Confused
Дианка, честит юбилей    bouquet

# 693
  • Варна
....

Вава, въздухът не се изсушава, а топлината, която се отделя от предметите във въздуха затопля точно него  Mr. Green За деца е много подходящо отоплението, понеже при пипане с ръка радиатора не пари, а е топъл Mr. Green Сигурен човек от фирмата, която ги предлага има деца и каза, че от 12 години се топли с такова чудо и е много доволен, друго не знам по въпроса  Thinking

Аууу, страхотно ми звучи, ще взема да го замъкна до магазина да разгледаме  Hug

# 694
Зузи, един бой много добре се отразява на семейните отношения
Мише, Велевски ми е оперирал преди 3 години кистата на яйчника, благодарение на което сега съм с един яйчник. Д-лови много обстойно ме разпитваха за тази операция - защо е направена фенестрация, какво са ми обяснили след нея и т.н. Не знам дали по онова време фенестрацията е била стандарт или той така е решил, но и за него имам едно на ум.

# 695
  • В сърцето на любимия човек
Зузанке - абе знам, ама всеки месец се изнервям що така става и треперя има ли О, няма ли. Иска ми се да съм "по учебник", както се казва. А за опрашването - то хубаво, ама никой като не иска да ме наръси  Mr. Green
А аз това лъчисто отопление - не съм запозната, ама не е ли вредно  newsm78 Не ме линчувайте, ама мен ме е страх от разни облъчващи уреди, даже микровълнова нямам, а и не искам.
МишеHug
Вава - балерина е малката, а  Mr. Green
Рокси - браво за хубавият резултат  Hug
Сигме - честита ти нова, стара визия  Hug
Зузи, един бой много добре се отразява на семейните отношения
Joy hahaha Joy

# 696
  • Варна
Еее, как никой, чакай специално да те наръся  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 697
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря  Hug  Hug  Hug
 newsm75 newsm79 newsm28

Дано добре да съм го обрала Mr. Green

# 698
  • София

Момичета мерси  Hug Hug Hug

А излезнаха резултатите и тотално ми писна. Тъпото ТСХ се е качило от 1.2 на 1.68, а Начев качи дозата предния път на 125 , сега кво 150 ли ще пия  Tired Tired Tired Хемоглобина не е е мръднал въпреки лекарствата- т.е. от 117 е 116. Иде ми да  #2gunfire

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:42 от rainy...

# 699
е кво ти е на хемоглобина?
И моя е толкова и никой не ми прави проблем.

# 700
  • София

Ма моя е толкоЗ с хапчета....демек изобщо не се е повлиял от хапчетата или е щял да падне много за 1 месец.
Желязото в 12,4 (8,5- 32,2 );
а ЖСК е 66,2 при 27,8- 65

# 701
  • Варна
Рейни, честити ритничета! Hug А за усвояването на желязото нали знаеш, че трябва да пиеш вит. С или да си го набавяш по друг начин. Hug

Мише, къде се изгуби? Hug

# 702
  • Sydney
rainy... супер ти е Хемоглобина Wink не се тревожи за него  Hug

Скрит текст:
пак ме ядосаха, многооо, многооо.... по празниците искат скандали  Close

# 703
  • София

Стига де, ядосвам се, че не се е подобрил след лекарства, не се притеснявам, знам че е в разумни граници  Hug

Бенчи, сподели ако искаш  Hug Само не се ядосвай толкова   bouquet

Тони, до сега не ми се е налагало. Чух за витамин Це, ще видим утре док какво ще каже. Поне против този витамин нямам против  Mr. Green

# 704
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте и от нас с Ема .. вече сме мнооого големи, направихме цял месец, научихме се да правим маймунджулъжци, подлудихме мама и в общи линии сме добре .. днес бяхме на ДК .. мериха ни и ни теглиха и резултата е, че сме пораснали с цели 950гр. и вече тежим нееевероятните 3 кила и 750гр., сложиха ни и ваксина, ама дечко много плачка и в общи линии голям стрес й беше, щото сестрата /дето как не й пригризах гърлото, не знам/ не я изчака да си отпусне крачето и тогава да забие иглата, ми директно в стегнатото мускулче на крачето я бухна и просто щях да подивея .. сега малкото ми геройче се напапка и спи .. да видим дали довечера няма да ни направи на диви кози с майка ми, като се очочори наспана и готова за магарии Mr. Green извинявам се, че не съм ви чела, но съм в остър недостиг на време .. първо покрай грижите за Ема и второ защото организирам нещо като мъничко празненство за 40тия й ден, който е другата сряда, а също така и за кръщенето й, което ще е на 26ти този месец .. та така де .. надявам се скоро пак да имам време да мина да ви нагледам, да знаете, че ми липсвате .. изпращаме ви много прегръдки и целувки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт