Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 837
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Рейни,
не се е подобрил, защото без хаповете сигурно щеше да е паднал. Екстра си е, стига го мисли Simple Smile
Меце,
всичко се нарежда малко по малко  thumbsup

# 706
Мецанче, браво на малката госпожица Heart Eyes Как бързо минава времето отстрани Hug
Пънче, специални за теб Hug Hug
Момичета, има ли тема тук свързана с лапароскопията?
Може да ми честитите 1-та официална баня...Странно ми се стори да се изкъпя цялата Mr. Green, а не на части  bath
Пате, нещо ми се губиш Thinking

# 707
  • София

Меци, браво че се спогаждате вече с Ема  Hug Какво толкова готвиш за 40те дена  Rolling Eyes

Рокси, честита баня  Mr. Green

Утре ще е новата тема, така че възползвайте се от спама  hahaha за някои ще е странно дежа вю  Joy

# 708
Мецанооо, ами ще се примириш, нЕма зимен сън тая година  Mr. Green  Heart Eyes Искаме снимка на пораснала Ема  Hug
Бени, не се ядосвай  Hug
Мише  Hug
Рокс, честита баня  Mr. Green  Hug
Къв спам, къде  Joy

# 709
  • София

Кокосчо, явно няма кой спам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710
# 711
Кой каза спам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Йеййй, мама Меца се е появила тук  Hug Hug Hug

Тоз моя Кенгур ще го набия Crossing Arms прибирам се и той ми заявява, че ще връща радиатора, не го искал(само дет' се хабих за толкоз реклама Joy), сега искал да пускаме парно  Joy Joy Joy Ние сме топлофицирани отвсякъде по някаква нова хоризонтална система уж за по-малко загуби, но до сега не сме искали парно, та дори бяхме разкачили радиаторите още като се нанасяхме. Сега ще закачим този в спалнята и  лирата в банята, само там ще ползваме, а в хола сме на инверторен климатик Whistling Детската още ще си седи студена.  Crazy Обоснова се, че снощи като заспивал, чул радиатора да пука, като му се изключва релето и това го дразнело hahaha Ох...не е лесно. Ми хУбУ пък, парно - парно, важното е да е топло на гъзеца  Mr. Green

Аз пукам вино, както винаги  Mr. Green

# 712
  • София

АЗ мисля месец да изкарам на вино и пържоли и да го видя аз тозю хемоглобин  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil А иначе- то парно хубаво, ама за мен това е най-скъпия начин за утопление  Tired

# 713
Рейнчо, ние само вечер ще го ползваме за спалнята..не обичаме да спим на топло, така че ще поддържа едни 17 -18 градуса. Смятам, че няма да е толкова скъпо за една стая при тази температура. А за месото съм съгласна, ако можеш - яж.  Peace

# 714
  • София

Аз ли да не мога да ям месо, лелеееееееее, аз съм месоядно животинче  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil АЗ без мЕсо не мога, ще ям и още как  Mr. Green
Иначе предполагам да за 17-18 градуса ще е ок. То и аз съм една пестеливка думи нямам, просто имам някаква непоносимост към топлофикаци без частта за топлата вода  Mr. Green

# 715
зузе тъкмо ме запали по това отопление и сега -нъцки  hahaha

Зилен по полекичка с винцето. По чаша на два три дни може, ама по често не. 

# 716
Сигме, обоснови се за червеното вино и гледай да е достоверно, че ще дойда да те натупам  Naughty Mr. Green
Зузи, ама ТМ чува радиатора нощем, а като се върти и сумти - не чува, а?  Mr. Green
Много ме кефи мама Меца в новото й амплоа на разигравана от чедо мецана  Heart Eyes
Да ви споделя - днес трябваше да сметна кога ми се пада да ми е последната инжекция от лекарството - ами, падна се да ми е точно на рождения ми ден догодина. Пък дано започна на чисто и по-успешно  Praynig

# 717
 Crossing Arms хммм биеш се с бременни  newsm78

Скоро гледах специалистите и там го казаха. Мойта лекарка от клиниката същото го казва- малко алкохол -бира- около 50-100 грама или малка бира може, но не всеки ден. Концентрат -най много 20  грама.
В потвърждение на думите ми мога да кажа че Старлет преди време беше споделила- отишла на заведение и се лигавила на 50 гр бейлис. На другият ден е била на тонове на бебето и на милото е щяло да му фръкне сърчицето. След ден два се е успокоило, но тогава си беше изкарала акъла.   

# 718
Само ще те оскубя  smile3502
Е, като си бременна, естествено, че ще съобразяваш. Но преди да е доказано състоянието - за мен няма нищо лошо в ежевечерна чаша вино.

# 719
хммм май съм по ячка от теб дори и за скубане  newsm78
Все пак Зиленото е бременно, и си мислех че по дифолт става ясно че говоря за това състояние.
Иначе виното е мощен антиоксидант, разширява кръвоносните съдове и предпазва от рак  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт