Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 824
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Току-що взех щафетата, наречена "Голяма бяла птица"  Mr. Green Не знам защо, останах с убеждение, че съветът ти е към Зуза, а не към Рейни  Blush

# 721
Моля, моля, Зузината яйцка още зрее, тъй че ще си пие вино, колкото си иска Mr. Green (аз пия по по-малко от половин винена чаша, не мога повече Mr. Green) Док казва, че по половин чаша при бременни не е проблем, все пак е вино, не е твърд алкохол.

Моме, моля т'са да ми кажеш кой ти предаде щафетата, че ме заинтригува Joy

# 722
  • София
Меци, много се вълнувам с твоите разкази!  Hug
Момичета, много ме забавлявате с вашите разговори!  Mr. Green Понякога нищо не разбирам, ама пак ми е весело!  Laughing

На мен вече ми зацапа. Утре ще е в пълната си сила.
Хайде да си заминава и да работим по Коледа! Simple Smile

# 723
  • shumen
Бени,не се ядосвай.
Аз също пиех по малко вино през бремеността.
Меци,как е Ема.Ние засега сме добре.
Научихме се да заспиваме на краката на мама и като ни сложят в леглото се почва рев като се събуди.Ама то така ще е иначе ме подлудява от рев.

# 724
Момичета, аз съм голяма бяла птица  ooooh! забравила съм да си взема ову-тест от вкъщи за днес  ooooh!
Ето от когооооо  Mr. Green
Момичета, много ме забавлявате с вашите разговори!  Mr. Green Понякога нищо не разбирам, ама пак ми е весело!  Laughing
Веси, вече си на втора фаза  Mr. Green
Зузич, подкокороса ме (дано така се пише тази дума  Praynig) и си сипах и аз едно червено вино, да ти кажа наздраве. След 2-3 часа може да пеем с пълно гърло "Коой сега до теб заспиииииваааа"  Drunk  Mr. Green

# 725
айде пак Зуза е виновна Joy Аз мога и без вино да пея, Моме Mr. Green
Ще си легна спокойна, че ме светна за щафетата hahaha

Зеленчо, мисията е изпълнена, оспамихме хубавичко и вече сме готови да се пренесем в новата късметлийска тема с мноо специално заглавие Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 726
  • до едно тепе
Спаааам smile3559 Mr. Green
Пиивайте мацки са,че скоро ще е сух режим Mr. Green
Моята доки пък ми каза без алкохол през бременността.Аз не че се бях засилила де.И без това не пия никакъв,щото не ми харесва изобщо Thinking Нещо от 2-3 дена оглеждам на мъжо тъмната бира в хладилника Shocked
Мише за Велевски само съм чела негативните отзиви в нета.Не съм ходила при него ама ако не ти е пуснал хламидиите с ДНК тест(в Геника цената беше около 50лв) значи са в Писанеца(имат клон в Гранда).Изчакай си резултатите пък тогава ще видиш какво ще правиш Peace
Скрит текст:
Чедото и днес цял ден ме преследва с викове маааа.Одеве докато хапвах в кухнята мъжо го занесе в хола и през 3 врати чувах крясъците.Да пониква тоя зъб,че направооо #Crazy
Продължавайте да спамите,а аз отивам да си чета инструкцията за чистак новата ми сушилня Whistling
Лека и бебеносна Hug

# 727
Пиянки  Mr. Green
Поспалане, честито, със здраве да си я ползвате  Hug
Лека и бебеносна, в момента правим лупинги  Crazy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 728
иха хубава новина.

ИСТИНСКА Е СТАНАЛА МАМА ВЧЕРА НА ГОЛЯМО МОМЧЕ!

Тя е от старите момичета, които в последно време не пишеха тук. Но с помощта на Бог и лекарите в Турция сбъдна мечтата си да стане майка  newsm44

# 729
  • Сливен
Честито на Истинска, да е живо и здраво детенцето и и много да я радва Истински се радвам на такива мами, дай Боже повече да имат успех  Praynig

# 730
  • Sydney
Честито на Истинска Simple Smile да са много здрави Simple Smile

# 731
Истинска, ти успя, мила  Hug Hug Hug  Честито момченце! Нека е живо и здраво! Бързо и леко възстановяване   bouquet

# 732
Добро утро, зайци  Hug
Нека е честита рожбата на мама Истинска   bouquet Такива новини наистина вдъхват надежда  Flutter
Хубав ден на всички ви  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 733
  • Варна
Честито на Истинска и от мен, да е жив и здрав синът им Hug

Ехооо, певиците,
как са главите днес Joy Drunk Joy

# 734
Добро утро мацки Simple Smile
Честито на мама Истинска ,да са много здрави и щастливи!
Тази сутрин на 12.12.2012 най-накрая на моето момче му омекна лявата капачка и ме събуди с най-красивия пръстен в ръка  smile3544
Излишно е да казвам каква глупава усмивка съм лепнала от 1 час насам Mr. Green Mr. Green просто ви чувствам много близки и исках да споделя щастието си с вас  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт