Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 828
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Sydney
писах... писах и спря Интернета  ooooh!
Звезден^Прах стиснати палци, ще успееш  Hug
лилка  Hug

# 616
  • Варна
Мравче, браво за хубавите новини! Hug Hug

Лилка, една силна прегръдка ти изпращам. Hug

ЧокоБела, Рокси, Лилка, Пате, Моме, Зузи, Деситка, благодаря ви за пожеланията! Hug Hug Hug

# 617
И аз видях, и аз видях Реших тактично да си замълча, но явно не съм била само аз - ама много е хубава!
Пънче, някой го беше постнал сайта: http://smayliki.ru
Прахи, не съм адвокат, бе, чеде  Crazy
Рокси, резон значи основание, да. Инсеминацията би целяла да се заобиколи физическата бариера, която пропускащата ти шийка на матката оказва на спермитата и те да се доставят директно в целта. Пробито канче такова  Crazy Hug (Дано не се засегнеш, хуморът ми понякога е малко дебелашки  Blush)
Зузко, твоето ми прилича на моята страхова невроза от взимане на кръв - виждаме проблем в съвсем елементарни неща. Дано скоро го превъзмогнеш  Hug

# 618

Зузко, твоето ми прилича на моята страхова невроза от взимане на кръв - виждаме проблем в съвсем елементарни неща. Дано скоро го превъзмогнеш  Hug

Ами не знам какво е, моме, ама ми писна. Все сърцето ми е свито, че някой ще ме събуди, мъжо постоянно се мята като шаран на сухо, все някой комшия изперква по никое време..онази вечер в 4ч ни звъниха на домофона  ooooh! Като се натрупат подобни случки, които ти пречат да спиш, като започне да се стъмнява ти се свива душата, че пак идва време за мъки  Rolling Eyes Много е тъпо..толкова много обичах да спя, толкова лесно заспивах, а сега направо като си помисля за спане и ми се изправя косата  Crossing Arms

# 619
Оф нашия рожден ден най-после мина след няколко дни трескава подготовка!Айде качвам ви за малко 3-4 снимки да ни видите,а после ще ги качвам в албума ни.
ПрИмоциЯта свърши  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 19:59 от jiorjita

# 620
  • София

Зузко, ще мине... само веднъж да забременееш и ще имаш няколко есеца, където щеш нещаш щ си отспиш  Hug Hug Hug

Жоржи, ма много голяма е станала принцесата бееееееее  Heart Eyes

# 621
Ох, Жоржи, ще ги изпапам и двете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нацелувай ги и ги оплюнчи хубаво от леля им Зуза  Laughing

Рейнчо, все някога таа лудост ще ме напусне, аз съм си инат от класа  Mr. Green Гуш на тумбата Hug

За да не бъда линчувана от Кокоса, пращам 2 гушки към нея и малкото Кокос Hug Hug

и по една за всички останали  Hug

# 622
  • В сърцето на любимия човек
Само едно "гуш" ли за мен  Crossing Arms
Жоржи - да са ти живи и здрави и двете прекрасни принцеси, пу-пу  Hug
Рейнчо - аз явно съм пропуснала неволната грешка, но ми стана ясно каква е била и вече чакам с нетърпение да пуснеш поста официално
Моме - Благодаря

# 623

Айде пак имаме недоволни в клуба  Joy  Hug Hug Hug

# 624

Айде пак имаме недоволни в клуба  Joy  Hug Hug Hug

Това беше официалното ми "мрън"  Mr. Green

Момичета, аз съм голяма бяла птица  ooooh! забравила съм да си взема ову-тест от вкъщи за днес  ooooh! Този цикъл явно ще гледам в кристалното кълбо, за да гадая кога е О. Може ли този спад преди 2 дни да е бил О  newsm78 Знам, че е много рано, ама профилактично да си питам. А и със сърчицата сме много рехави този месец - за фертилните дни досега се отчетохме вчера и онзи ден, ама ... Уффф, мрън....

# 625
Пънчолина, ти в колко часа правиш тестовете? Аз тези дни ще ги запуквам, та се чудя 'де ще пИкам и кога ще пИкам на работа  Joy

# 626
Аз ги правя между 16 и 17 часа, защото някъде четох, че дневният пик на ЛХ е много рано сутрин (беще нещо като 3-4ч) и 15-16ч след обяд. Та гледам да ги правя малко след това, за да може да е в по-голяма концентрация и да са по-ясни чертичките.
А иначе съм си купила чашки за еднократна употреба и се заключвам за 5 мин във Ве-Це-то  Mr. Green

Послепис:
Зузке - поне 2 часа преди това не трябва да пиеш вода и да пишкаш.
Май довечера ще препикая един вкъщи- за всеки случай. Спирам с водата.

# 627
Аз като ви казах, че не съм добре, вие не ми вярвате , съвсем омотах работата Laughing Laughing Моме  Hug  аз реших, че Перу е казала това за РЕЗОН-а  Laughing Laughing  хич ме няма, така ми се спи и ми е замъглен мозъка, направо го чувам как мисли, толкова бавно се случват нещата в него  Laughing  тея хормони ще ме довършат  smile3507

Жоржи, прекрасна е малката принцеса и тортата е страхотна, явно е бил много весел и хубав рожден ден  Heart Eyes направо да и схрускаш бузките  Heart Eyes Heart Eyes и с тази цикламена рокляяяя

# 628
  • София

Зузко, ми мрън я, как няма мрън.. как така по една гушка, а за малката зеленка няма гушки, ааа ма хааааааааа  Mr. Green

Пънче, всеки ден се заключваш за по 5 мин между 4 и 5, супер.. колегите ще ти завидят за редовния стомах  hahaha

И да и за неразбралите, понеже като правя темата и гледам на Preview и без да искам съм цъкнала на Post.. ма не съм разбрала... та за малко беше изплющяна ей така  Blush

# 629
Рейнчо - ние сме три кокошки в офиса, а шефът е жена  Mr. Green Общо взето се знаем коя кога е в цикъл, коя на каква диета е и къде има изгодни парцалки в момента   Party не съм тръбила какво правя, ама предполагам, че се досещат  Blush

Общи условия

Активация на акаунт