Лидл ::20::

• 67 166
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Атти, барбаронът е сирене Скаморца.Simple Smile

Момичета, благодаря за отзивите1 Значи ще опитаме пушения.

От Супер съботата ще си взема Нутела, защото ми се вижда изгодна.

# 61
  • София
О, вярно! Съжалявам за заблудата  Blush Ама и то е хубаво (като във вица  Mr. Green ).

# 62
Ауу, даже е много изгодна Нутелата Crazy Ще се купува Peace

Да, точно скаморца е барбаронът  Laughing И него много го тачим вкъщи и бързо свършва Mr. Green

# 63
  • Варна
За Нутелата и аз ще се наредя и дано да успея да взема. Онзи ден купих от кварталния магазин 230гр. за 4лв.  Shocked
А относно консервите - пуешкоto е уникално. Поне у дома много си го харесваме. А и като прочета състав 97% пуешко, как да не взема.  Laughing

# 64
А може ли снимка на това пуешко месо и на каква цена е ?

# 65
А Нутела-та къде е, абе защо така не съм в час нещо???

# 66
  • Варна
А може ли снимка на това пуешко месо и на каква цена е ?
Нещо сайта ми прави номера и не мога да дам линк към консервите направо, но ето тук http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=2lBaij най-долу на 8стр ги има - и пуешко, и свинско.  Peace

# 67
  • София
нутелата в супер съботата. 400 гр, 3,88 пари.

# 68
нутелата в супер съботата. 400 гр, 3,88 пари.

Peace Мерси!

# 69
За чешкия салам да кажете нещо? Днес съм ви хванала на интервю.Извинете! Embarassed

# 70
Привет! Някой запознат ли е с хубави шоколадови бонбони- да са поне 15 бр. и колко са като цена?Благодаря много!! И ако може снимка Praynig Praynig Embarassed

# 71
За консервите месо - убедихте ме, ще пробвам. До довечера дали ще остане? И къде из магазина се намират? Още не се ориентирам добре там  Embarassed

Пак да питам  Rolling Eyes... някой нещо да каже за грила?

# 72
Консервите са от понеделник.

За раклета имаше някой доволен, но ми се струва, че беше друг модел.

# 73
Amantes de la siesta! , няколко пъти вече купувам шоколадови бонони само от ЛИДЛ - 44бонбона мисля бяха, за 3,99, но са страхотни.Има ги в лилава и бяла опаковка.
Лешниковите пралини са малко по-скъпи, но също са повече от 20 бонбона и са много вкусни.

# 74
Ееех момичета, изкупихте го тоя миксер за отрицателно време.Аз чакам да ми се обадят за изостанал нейде, но засега никакъв резултат вече няколко дни.Явно е изчерпан навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт