Лидл ::20::

• 67 169
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
В Русе в единия магазин имаше най-малко 5 миксера..аз само дето бързах Wink

# 76
Amantes de la siesta! , няколко пъти вече купувам шоколадови бонони само от ЛИДЛ - 44бонбона мисля бяха, за 3,99, но са страхотни.Има ги в лилава и бяла опаковка.
Лешниковите пралини са малко по-скъпи, но също са повече от 20 бонбона и са много вкусни.
Благодаря! А по малко на брой няма?

# 77
  • Русе
Ееех момичета, изкупихте го тоя миксер за отрицателно време.Аз чакам да ми се обадят за изостанал нейде, но засега никакъв резултат вече няколко дни.Явно е изчерпан навсякъде.
В Ловеч във торник имаше и бяха поне 5-6 бр.

# 78
  • Варна
тук имаше доста кашони персил, но само един вид /синьо-зеления/. надявах се на бебешки, ама нейсе. купих два броя да не съм капо хаха
взех си и пръскалки Laughing сега ще ги измия и довечера ще ги пробвам на салатката и ще дам отзиви

# 79
  • София
а някой пробвал ли е формил за вълна и деликатно?

# 80
  • Перник
Привет! Някой запознат ли е с хубави шоколадови бонбони- да са поне 15 бр. и колко са като цена?Благодаря много!! И ако може снимка Praynig Praynig Embarassed
Тези, за които е споменала lu4a са страхотни. А точно до тях, пак за 3,99 лв., има едни в бяла кутия, с полу-прозрачен капак, с формички на различни миди - невероятни са. По-малко на брой, но си заслужават.

# 81
# 82
  • София
На мен ми хареса кашкавала от овче мляко. От барбарона бях вземала в Италия и го харесах много, но този нещо не ми допадна, иначе много обичам пушен кашкавал.

# 83
А дали ще изискат от магазин извън София да се достави миксер в софийски магазин?Имате ли наблюдения?

# 84
А дали ще изискат от магазин извън София да се достави миксер в софийски магазин?Имате ли наблюдения?

карамелена, ти помоли да ти го доставят, пък откъде няма значение. Няколко неща имам така получени, говорих с управителя, той проверява (къде - не знам newsm78) в момента на телефона си, взема моя номер и ми се обажда , като получат искания артикул. При мен стана бързо. Peace

# 85
Благодаря Labrex, така и направих.Взеха ми телефона, но т.к. минаха няколко дни, а аз мислих че до края на деня или на следващия ще ми звъннат, започнах да се терзая дали навсякъде са свършили. Лудост!Не че ми трябва кой знае колко миксера, ама  защо пък да го нямам  Grinning

# 86
  • София
Купих на детето коледен календар, шоколадови близалки Дядо Коледа и чашката на Милка.
Марципана миналата година не го харесваше, а сега беше във възторг. Променя се вкуса на децата, има надежда  Tired

# 87
Благодаря Labrex, така и направих.Взеха ми телефона, но т.к. минаха няколко дни, а аз мислих че до края на деня или на следващия ще ми звъннат, .........

Вземи им напомни, т.е. обади се да питаш, на мен до вечерта ми ги доставиха, но може от по-близо да е било. Да не се е заплеснал ...........този, дето трябва да ти се обади. Peace

# 88
# 89
Какви лакомства има в коледната чаша ?

Общи условия

Активация на акаунт