Лидл ::20::

• 67 329
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Интересно ми е замразен грах Ядея дали навсякъде е увеличен с 10 стотинки (вече е 1,09) или само в новия Лидл е на тази цена?

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:49 от Тaня67

# 316
  • Хасково
Еми и аз съм вече от недоволните от Лидл България! Исках да купя седалката за шиатсу масаж за коледен подарък  за родителите ми и пратих приятеля ми да обиколя варненските Лидъли, но естествено навсякъде били изчерпани. Преди това първо звъннах на call-центъра им, за да разбера има ли го изобщо някъде и да не се разкарваме напразно, нооо не можели да ми дадат такава информация Tired Сега ще накарам баща ми да го купи от английския Лидл( как пък там веднъж не ми се е случвало, дори следобед на последния ден от промоцията нещо да липсва), там цената му 40 паунда, което не е много голяма разлика, ама си е тъпо да карам получаващия подаръка да си го купи и освен това, ако има някакъв проблем, надали от Лидл България ще приемат да им го върна  ooooh!
Ненавиждам побългаряването на всички чужди вериги, навлезли в България! Ама явно са ни разбрали какви сме гевреци и протестираме само за "най-важните" неща, като "да наложим тютюнопушенето и в училищата и детските градини" , и съвсем съзнателно ще продължават да ни правят на маймуни #Cussing out Извинявам се за off-a

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 03:33 от Ivayla_

# 317
Еми и аз съм вече от недоволните от Лидл България! Исках да купя седалката за шиатсу масаж за коледен подарък  за родителите ми и пратих приятеля ми да обиколя варненските Лидъли, но естествено навсякъде били изчерпани. Преди това първо звъннах на call-центъра им, за да разбера има ли го изобщо някъде и да не се разкарваме напразно, нооо не можели да ми дадат такава информация Tired Сега ще накарам баща ми да го купи от английския Лидл( как пък там веднъж не ми се е случвало, дори следобед на последния ден от промоцията нещо да липсва), там цената му 40 паунда, което не е много голяма разлика, ама си е тъпо да карам получаващия подаръка да си го купи и освен това, ако има някакъв проблем, надали от Лидл България ще приемат да им го върна  ooooh!
Ненавиждам побългаряването на всички чужди вериги, навлезли в България! Ама явно са ни разбрали какви сме гевреци и протестираме само за "най-важните" неща, като "да наложим тютюнопушенето и в училищата и детските градини" , и съвсем съзнателно ще продължават да ни правят на маймуни #Cussing out Извинявам се за off-a

От разпроджбата повечето неща, с изключение на азиатските и мексиканските бяха изкупени до 8:30. Беше грозна гледка.

# 318
Еми и аз съм вече от недоволните от Лидл България! Исках да купя седалката за шиатсу масаж за коледен подарък  за родителите ми и пратих приятеля ми да обиколя варненските Лидъли, но естествено навсякъде били изчерпани. Преди това първо звъннах на call-центъра им, за да разбера има ли го изобщо някъде и да не се разкарваме напразно, нооо не можели да ми дадат такава информация Tired Сега ще накарам баща ми да го купи от английския Лидл( как пък там веднъж не ми се е случвало, дори следобед на последния ден от промоцията нещо да липсва), там цената му 40 паунда, което не е много голяма разлика, ама си е тъпо да карам получаващия подаръка да си го купи и освен това, ако има някакъв проблем, надали от Лидл България ще приемат да им го върна  ooooh!
Ненавиждам побългаряването на всички чужди вериги, навлезли в България! Ама явно са ни разбрали какви сме гевреци и протестираме само за "най-важните" неща, като "да наложим тютюнопушенето и в училищата и детските градини" , и съвсем съзнателно ще продължават да ни правят на маймуни #Cussing out Извинявам се за
 off-a

Докато всички си мълчат, така ще е! Развалена и не отговаряща на качесвото стока се връща, само с касов бон! А за проблеми пишете в Германия, по-горе съм дала адрес. На германците това никак няма да им хареса. Опледелено тук правят хората на идиоти, подиграват се и се гаврят.

Нали на всички ви е ясно, че политеката в другите страни е различна, стокиге не са същото качество, има ги в наличност, още повече когато се рекламират?

Управителката им Драгийска -Денчева е много нагла. Рибата мирише от главата, затова е така. И по-лошо ще става. Защото кучето скача според тоягата. Вижда, че стоките се продават , въпреки всички плоблеми. Затова, защо да се стараят? Така и така печелят!

От магазина на Резбарска са закарали целия пенсонал на
Халите. Това беше най-скапания магазин. Никога нищо нямаше. С най-наглата управителка, нооооо сега е даже на по-централно място, за награда?!? Или понеже се е справяла много добре, да разработи и този обекн така добре? Абсолютни малоумници

# 319
Ненавиждам побългаряването на всички чужди вериги, навлезли в България! Ама явно са ни разбрали какви сме гевреци и протестираме само за "най-важните" неща, като "да наложим тютюнопушенето и в училищата и детските градини" , и съвсем съзнателно ще продължават да ни правят на маймуни #Cussing out Извинявам се за
 off-a

Докато всички си мълчат, така ще е! Развалена и не отговаряща на качесвото стока се връща, само с касов бон! А за проблеми пишете в Германия, по-горе съм дала адрес. На германците това никак няма да им хареса. Опледелено тук правят хората на идиоти, подиграват се и се гаврят.

Нали на всички ви е ясно, че политеката в другите страни е различна, стокиге не са същото качество, има ги в наличност, още повече когато се рекламират?

Управителката им Драгийска -Денчева е много нагла. Рибата мирише от главата, затова е така. И по-лошо ще става. Защото кучето скача според тоягата. Вижда, че стоките се продават , въпреки всички плоблеми. Затова, защо да се стараят? Така и така печелят!

От магазина на Резбарска са закарали целия пенсонал на
Халите. Това беше най-скапания магазин. Никога нищо нямаше. С най-наглата управителка, нооооо сега е даже на по-централно място, за награда?!? Или понеже се е справяла много добре, да разработи и този обекн така добре? Абсолютни малоумници

newsm78 newsm50

# 320
  • София
брех...ние предимно от този на резбарска купуваме, до сега не се е случвало там да липсва, това което търся....напротив даже, често и след седмицата на "промоция" има доста неща(не говоря за хранителни продукти, такива, изобщо не гледам кои са в промоция и не търся по време на такава)

# 321
Не може да сравнявате английски Лидъл с български Лидъл, поради простата причина, че потреблението и възможностите на населението са различни. Ако в Англия хората могат да си позволят да си купят нещо скъпо непланирано- тук не можем да си позволим този лукс. За това английските Лидъли ги препълват със стока, хорицата оттам излизат с претъпкани колички, а ние излизаме с две торбички, така че е съвсем нормално зареждането тук да е по- ограничено. И за да не ме упрекнете, че говоря без да знам, предварително искам да кажа, че многократно съм пазарувала и от английски Лидъли и от български. И като икономист мога да кажа, че тук проблема е въпрос на икономика  Flutter

# 322
Ние си купихме замразена риба, която се оказа развалена
Върнаха ни парите, но...тъпо
Почти никога не купувам хранителни стоки от Лидъл, сега вече- никога

# 323
Не знам как стигнахте да сравнявате български и английски Лидл при положение,че дори и тук в БГ те се различават.Имам наблюдения над няколко софийски,монтанския и видинския Лидл и да ви кажа няма един с един еднакъв.Всичко си зависи от местоположението/мое мнение/.За София /предполагам и за Варна и Бургас е същото/ сутрин рано бабите и дядовците уж нямащи пари минават и обират всичко.Лично съм виждала в 7 и 30 сутринта 2 баби,които се караха за някаква масажна подложка на цена от 79лв.Взимат всичко,което е на промоция независимо трябва ли им или не.А да не говорим,че повечето от нещата не знаят за какво са.В по-малките населени места е по-спокойно и затова остават нещата от промоциите.А що се отнася до управителите и обслужващия персонал имам приятелка,която работи в един от магазините и ми е разказвала,че най-големите лицемери и невъзпитани служители получават по-големи "бонуси",а възпитаните и добри ги мачкат и затова скоро не очаквайте да останат в Лидл възпитани и добри служители.

# 324
  • в рaя

а поръча ли на кал центъра да ти го доставят? Няколко пъти вее стока, която я няма налична в магазина ми я доставят в рамките на седмица след подадената заявка - във филиал, в който аз желая.

# 325
  • София
Ние си купихме замразена риба, която се оказа развалена
Върнаха ни парите, но...тъпо
Почти никога не купувам хранителни стоки от Лидъл, сега вече- никога
Определено има голяма разлика между качеството, цената и разнообразието на стоките отпреди година и сега. Хората все повече намаляват поне в магазина, който е близо до нас. Преди се пукаше по шевовете от сутрин до вечер. Преди отварянето още от 6ч и нещо се виеха опашки по 30-40 метра, сега се моткат по 10-тина човека през деня. А продължават да отварят магазини... Време е за нова верига, че тая вече я прецакахме типично по български.  Laughing Peace

# 326
  • До хладилника, който обичам
След две такива неудачни псевдо-промоции, на които обикалям филиали без да мога да купя търсеното нещо, ми писна. Обадих се на горещия им телефон 0800 14141, писах през формата за контакт и издирвам имейла на регионалния им офис за Европа, за да се оплача от това обслужване.

Заповядай: kontakt@lidl.de
Благодаря, ще се възползвам!

# 327
  • виртуално
В момента в Лидл Изток има всички цветове и размери на ски якетата и гащеризоните.
Ръкавици обаче няма, хора също  Mr. Green

# 328
Привет!
Някой купи ли си вече стъргалката за стъклокерамика? Има ли доволни от нея?

# 329
Привет!
Някой купи ли си вече стъргалката за стъклокерамика? Има ли доволни от нея?

Аз я купих, да ти кажа много съм доволна, дали защото моята се беше захабила вече, но като тръкнах котлоните вчера ми изчисти старички петънца. Моите котлони не са съвсем гладки, а леко като на черти, не знам дали правилно ги обясних.
Много доволна съм и от пастета /3 в една опаковка/, не е развален като предишния ми лош опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт