Лидл ::20::

• 67 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 Аз в събота видях, че каймата вече не е Чира и Бай мезан, а някаква "Стара планина" и другата "Кайма". Дадох шанс на "Кайма", но няма да повторя. Да изключим разните сухожилия ли бяха, какви бяха тези бели тръбички из каймата  newsm78 , но и миризмата и беше странна .
 Някой по напред попита за  Silver Crest. Имам сауната за лице и чопъра и съм доволна.

# 481
  • София
Звънче, птица, благодаря!   bouquet Не зная защо не се сетих да погледна на сайта, а си скъсах нервите с тази брошура.  Laughing

# 482
Дайте мнение за водата за уста?
Изчетох 2-3 мнения, но нищо конкретно.
Дезинфекцира ли, стяга ли венците, усещате ли разлика в почистването?
Сравнена с другите води за уста - как ви се струва?
Нищо особено не е водата за уста....но то за тази цена - толкова...
Аз я ползвах по няколко пъти на ден по скоро за освежаване отколкото за почистване.

# 483
Някой да е опитал т.нар.сироп за кафе с аромат на лешник или карамел от миналата седмица, че май моя роден град остана единствен без Лидл?

# 484
Подкрепям за водата за уста, ползвала съм светло и тъмно синята. Светлата- Софт Минт има много приятен аромат, тъмната не ми хареса толкова. Стягане на венците не съм усетила, използвам я просто за освежаване.

# 485
  • Варна
Кафемашината, дето я хвалите, я имат моите комшии, няколко пъти съм пила кафе - каймак има само първата чаша и то не е кой знае какъв. Или те не я ползват както трябва или кафето, което слагат не е хубаво - пак е от Лидъл уж...  Rolling Eyes

От марката СилвърКрест купихме на свекървата сешоар (този от разпродажбата за 11.99 лв) -  дано излезе читав.

Водата за уста не съм ползвала, но ако искате ефект "стягане на венци" горещо препоръчвам водата за уста Астера ПарадонтАктив, както и пастата от тази серия.

# 486
  • Бургас
Киса, най-вероятно или не пресират достатъчно кафето, или кафето им е кофти. Аз дори понякога му се изнервям на този каймак Crazy Понеже през почивните дни обикновено си зареждам направо двойно кафе и си го пия, докато приготвям закуската, гледам, че уж си имам още кафе, чашата ми пълна поне на 1/3, а то само каймак в чашата и кафе- тц Joy
Вода за уста не съм купувала, но мога да споделя мнение за самобръсначката с резервни ножчета, която имитира Жилет - по думите на мъжа ми не струва изобщо.
Аз пък съм много доволна от таблетките за съдомиялна. Не ги сменям за нищо на света. Понеже Лидл ми е далеч и рядко пазарувам оттам, свършат ли ми таблетките, задължително го посещавам, компромис с тях не правя.

# 487
Мдааа и свекито прави чудесно кафе, като отидем на гости. машината я взехме тази година, пролетта мисля...
Дамските самобръсначки за еднократна употреба, които се водят също не струват  Naughty

# 488
Аз искам да похваля прясното бутер тесто, станаха страхотни бутерки с кашкавал и шунка.
Какво значи прясно? Не е ли замразено?
Точно така, не е замразено, беше във витрината с охладените неща  Peace
Днес си купих 275г за 1.99лв,не е ли малко скъпичко?

# 489
  • София
Кафемашината, дето я хвалите, я имат моите комшии, няколко пъти съм пила кафе - каймак има само първата чаша и то не е кой знае какъв. Или те не я ползват както трябва или кафето, което слагат не е хубаво - пак е от Лидъл уж...  Rolling Eyes

От марката СилвърКрест купихме на свекървата сешоар (този от разпродажбата за 11.99 лв) -  дано излезе читав.

Водата за уста не съм ползвала, но ако искате ефект "стягане на венци" горещо препоръчвам водата за уста Астера ПарадонтАктив, както и пастата от тази серия.

Машината е хубава, но трябва да се научиш как точно се прави хубав каймак не само за първото кафе, но и за всички останали. Има си чалъм.  Peace

# 490
  • Варна
Сигурно е така, те са руснаци и са свикнали повече на чай  Laughing

# 491

Машината е хубава, но трябва да се научиш как точно се прави хубав каймак не само за първото кафе, но и за всички останали. Има си чалъм.  Peace

Издай бързо  Praynig

# 492
Подкрепям за водата за уста, ползвала съм светло и тъмно синята. Светлата- Софт Минт има много приятен аромат, тъмната не ми хареса толкова. Стягане на венците не съм усетила, използвам я просто за освежаване.

Тъмната и на нас хич не ни хареса и има един остатъчен гаден вкус и мирис.

# 493
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-166E1A56-929F6195/lidl_bg/hs … l/index_20760.htm този тип лампи дали хубаво светят, че  трябва да взимам за бюро някаква...или да търся друго...
Някой видя ли вече конзолата? Моят е болен и днес със сигурност няма да ходим по магазини...

# 494
  • Варна
днес купих от домашната лютеница на Чира, за 2.99, и честно казано ми харесва повече от едросмляната за 3.49. в домашната също има едри парченца чушка, плюс това има и моркови, а в едросмляната няма. баба ми едно време слагаше моркови и може би затова повече да ми харесва.

скаморца имаше доволно, да не повярваш. купих 4 броя, щото годността е до 20 февруари. не че ще остане до тогава де, синковеца ще я изяде до нова година макс

на конзолата не обърнах внимание, но видях на касата да я купуват

и понеже много хвалби четох за това бутер тесто от 1.19, купих и от него. тъй ама не съм правила нищо с бутер повече от 10 години, и искам да ви помоля да ми обясните как действате. пише че трябва да се размрази на стайна температура. но сякаш бях мяркала в коментарите ви преди време нещо за разточване? а в предварително загрята фурна ли се пече? ако загърна вътре кренвирш, може ли да настържа отгоре и кашкавал? а на другия ден става ли да се яде, щото искам да направя на ученика закуска от днес...ама да не се смарангяса до утре  newsm78
хелп ми плззз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт