Лидл ::20::

• 67 487
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Инка,взимам "Топ Милк" във вакумна опаковка и до сега не е имало проблем.
Но,това  което споделяш е типично нашенско - щом нещо се търси се разваля
качеството или се увеличава цената./Маджаров/
Вчера купих от белгийските бонбони - не съм очарована,а опаковката им е ,като за
третия свят,но синът ми каза,че са супер.Може би е въпрос на вкус,но за 22 бонбона,
при редовна цена 6 лева - не бих купила.

# 631
Влизам в темата за да пратя много поздрави от мен на мандрата в Търговище  bowuu
Това е последния път, когато купувам иначе любимото си доскоро сирене Мизия милк. За 7 лева при грамаж 800 - това което ми видяха очите преди малко, го приемам като подигравка и унижение. толкова го хвалех това сирене тук в темата. Подробности няма да описвам, но отваряйки кутията тръгнах да изливам саламурата и пръстите ми потънаха в блудкавата смес, половината изпада в мивката,  каквото остана сложих в попарата и то .....изчезна

Hug  Благодаря ти за този пост, точно от нас зависи потреблението и не трябва да си затваряме очите или да премълчаваме. Благодаря

# 632
Аз да похваля консервата белени домати на парчета "Nostia".Пише,че са италиански.Не знам дали сте ги обсъждали по-назад.400гр,точната цена не помня,лев и малко. Thinking
Нито едно лидълско сирене не съм пробвала,та ще ви следя.Иначе кашкавал най-редовно купуваме и го харесваме,този на големите калъпи.

# 633
Как да замълча след като толкова го хвалех. Не съм претензиозен човек  и очакванията ми са сведени почти до критичния минимум. Но такова нещо не бях виждала. не съм запозната с технологията за производство на сирине, но това прилича на закваска, изсипана в кутията. Или са бързали да го пробутат за празниците, или технолога е бил надрусан. Ако не бях сама с бебето щях да отида да го покажа в магазина. То обаче е в срок и е запечатано в кутия, така че те нямат никаква вина. Така че ще преглътна поредното разочароване от родната действителност и ще се моля поне да не почнат да слагат отрова в храните.

# 634
  • София
Влизам да попитам за тази машина за еспресо, дали е хубава?

# 635
Влизам в темата за да пратя много поздрави от мен на мандрата в Търговище  bowuu
Това е последния път, когато купувам иначе любимото си доскоро сирене Мизия милк. За 7 лева при грамаж 800 - това което ми видяха очите преди малко, го приемам като подигравка и унижение. толкова го хвалех това сирене тук в темата. Подробности няма да описвам, но отваряйки кутията тръгнах да изливам саламурата и пръстите ми потънаха в блудкавата смес, половината изпада в мивката,  каквото остана сложих в попарата и то .....изчезна

Имаш предвид, че всичко е било разкашкано ли?  И на нас много ни харесва..

Колкото до грамажа- вече си представих как всички започваме да теглим месото и  тема във вестника: 'Върли фанатични членове на форума на бг мама проверяват грамажа на месото на везната в Лидл' ...

# 636
Оф, и ние много го харесваме това сирене и довечера щях да взимам...  Close Е, майната им бе значи, може ли всичко да развалят?!

# 637
Мисля, че би трябвало да се пише до производителя и директно да го поздравиш Mr. Green
http://www.mizia-milk.eu/www/lang-bg/home.html

# 638
Мисля, че би трябвало да се пише до производителя и директно да го поздравиш Mr. Green
http://www.mizia-milk.eu/www/lang-bg/home.html
  bouquet

# 639
Снощи го купихме. От Лидл в Русе. При вас може да е по-прясно Simple Smile
LI11101012
10/09/2013

Това горното е предполагам партидния номер. Ако ще вземате гледайте поне да не е от него. На старата ми кутия са други цифри и беше чудесно сирене.

Отивам писменно да поздравя г-н Управителя на мандричката Grinning

# 640
  • софия
Не е по темата, но аз напоследък съм много доволна от млечните продукти на "Здравец" (кисело мляко, сирене, кашкавал). От Кауфланд купувам. Преди време ги видях отново (в началото на демокрацията много ги харесвахме, но бяха изчезнали) и ги пробвахме. Сиренето е твърдо, леко солено, но като постои във вода си остава твърдо и идеално на вкус. Не изчезва на печена филийка. Същото важи и за кашкавала. Да си кажа - претенция съм за това, което купувам за ядене. Чета скополозно всички етикети. Уфффф, дано сега не ги развалят! Praynig

# 641
Здравейте!

Да попитам за този матрак за гости -
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-833D09D4-43A853C5/lidl_bg/hs … l/index_20756.htm

някоя от вас да има лични впечатления, става ли, струва ли си за тази цена - не знам въобще дали някъде се продават подобни продукти, за да направя сравнение и затова се допитвам до вас.
На мен ми трябва да лягам на него докато приспивам малката ми дъщеря, която е в бебешко креватче, но без решетка и държи да лежа до нея докато заспи и често пъти направо си спя на земята до нея. Та поне малко удобство да си създам  Mr. Green

# 642
  • София
Влизам да попитам за тази машина за еспресо, дали е хубава?
Ползвам я вече 2 години и съм много доволна.  Peace

Цитат
Оф, и ние много го харесваме това сирене и довечера щях да взимам...  Close Е, майната им бе значи, може ли всичко да развалят?!
Може, може, LIDL определено не е това, което беше в началото. За съжаление търговците в България в по-голямата си част смятат, че търговия значи да изкараш много пари, като прецакаш купувача.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 12:08 от july1993

# 643
Някой успя ли да си купи полилей  Sad Имаше само от дългия вариант при нас, 1 бр в 17 часа, аз исках от кръглия вариант....Дали свети добре изобщо /поне да не ме е яд  Mr. Green/
Имало сутринта от всички, е добре де, отпуска ли да си пусна  #2gunfire

# 644
Може, може, LIDL определено не е това, което беше в началото. За съжаление търговците в България в по-голямата си част смятат, че търговия значи да изкараш много пари, като прецакаш купувача.
И какво общо има търговецът Лидл с това, че производителят x не може да произведе две партиди сирене с еднакво качество, а всеки път е различно?
Лидл отговаря за стоките собствена марка, които са по-голямата част от асортимента, и те винаги са еднакви, доколкото е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт