Лидл ::20::

• 67 487
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Здравейте! Понеже следя темата вижте на какво попаднах: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526933897330920&set=o … ype=1&theater Не съм го пробвала, но мисля още довечера, понеже месото само от там го вземам.

Нали съм с будна съвест - написах им във формата за обратна връзка и приложих линк към снимката с грамажа. Mr. Green Да видим дали и какво ще отговорят. Писна ми да си говорим само по форумите. Peace

Супер, кажи ако отговорят. И аз мислех да го направя това, но исках аз да си снимам и моя снимка да пусна, но не мисля, че е проблем така. Може би ако повече хора снимаме и изпратим, да се даде гласност, какво ни правят на балами. А аз толкова си харесвах този магазин!
Бързо отговориха  Mr. Green:
Цитат
Благодарим за Вашето съобщение от 17.12.2012. Молим да ни изпратите допълнителна информация, която ще ни помогне да обработим бързо случая и да Ви дадем отговор:

В кой филиал сте пазарували?

Моля посочете срока на годност.

Моля посочете партидния номер. Ще го намерите на опаковката, състои се от букви, цифри или комбинация от букви и цифри.

Моля посочете дали все още пазите касовия бон.

Бях споменала, че имам в хладилника и аз, и довечера ще проверя дали и техният грамаж е така.

Мисля, че, колкото повече хора им пишем, толкова повече ще се съобразяват какво правят. Ние тук хубаво си обсъждаме, те може и да ни четат, но като не ги натискаме, те да не са луди да правят каквото и да е.

# 616
Те нали не смятат, че като сме го премерили с 200гр. по-малко на контролната везна сме отишли да си го и платим!?

# 617
  • софия
Те нали не смятат, че като сме го премерили с 200гр. по-малко на контролната везна сме отишли да си го и платим!?
Аз съм си платила. Баш 2 пакета, че сме 4ма. Crazy Не съм мерила в магазина. Но не са отваряни. Довечера ще меря и снимам. За снимката от Луковит е ясно. Peace

# 618
   Мнението ми за body butter,  което съм купувала при предишна промоция, че е добро особено за тази цена. Моето е с манго, малко силно мирише в началото, като се намажеш, но не е трайна миризмата. Иначе за моята суха кожа е хубаво, бързо попива. Имам още половин буркан, тъй като през лятото използвах друг вид.
+1 Peace Аз ползвах с какао и бях, като подвижен шоколад !
Синът ми вървеше по мен "мамо,ще те изям!" и така .... започна и той да се маже и
бързо,бързо го измазахме.Цялата къща ухаеше на сладкиши.
Маслото действа много добре на кожата/тяло/,а съм хипер алергична,но от него
алергията ми не се възбужда.Жалко,че го няма постоянно в асортимента.Препоръчвам го!
Много лошо с грамажа на пакетираните меса - всъщност, удряйки в грамажа промоцията е за тях.
Интересно,ако се установи разлика в грамажа в магазина - как би реагирал управителя :
- ще маркират върху грамажа
- ще провери другите опаковки
- ще прибере опаковката и след известно време - отново в хладилната витрина
Вие сте !

# 619
  • София
Аз гласувам за последния вариант. След 2 часа месото ще е пак във витрината.  Wink

# 620
  • Варна

Взех от охладеното бутер тесто по 1.99 лв - станаха много хубави бутерки, жалко че самото тесто е малко, към 15 не много големи бутерчици ми излязоха.
колко грама е? на Белла примерно като грамаж и цена как е?
Цитат

275 гр е

# 621
В магазина нищо не се разтегля,така че вината е на производителя/а за съжеление,не всичките им партньори са коректни-и откъм грамаж...и откъм качество на стоката се случва да има изънки/...случвало се е да има отклонения от теглото и тогава стоката се прибира и се връща към централен склад.В магазина няма как да Ви маркират месото/зарзавата или друго/ на друга цена,защото те нямат тези възможности/цените са на бройка и касиерите само маркират баркода,не въвеждат тегло или цена на кг/.В такива случай,е редно просто да се обадите на някой от персонала и направо на управител....пък вече те си знаят как да реагират...Дори и вкъщи да забележите разликата-пак можете да им го върнете...

# 622
Днес ходих да търся дамските чорапогащници от каталога http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0865FE24-27FFBE22/lidl_bg/hs … l/index_20765.htm, но ми казаха, че не са ги получили.
Някой виждял ли ги е? И каква е практиката - да проверявам ли утре и в сряда или няма смисъл?

# 623
  • Бургас
От  брашното Castelo не трябва да очаквате високо качество все пак е с пепелно съдържание до 0.650% т.е. тип 650 .

# 624
  • София
Купих си настолна лампа с много резерви и мислех, че ще се връща, но ми хареса как свети. Не е като обикновените крушки по 75W или 100W, но върши работа.  Доволна съм.  Hug  Е, можеше да е по-евтина, но нейсе.  Laughing

# 625
От  брашното Castelo не трябва да очаквате високо качество все пак е с пепелно съдържание до 0.650% т.е. тип 650 .

Досега винаги съм правила страхотни неща от това брашно. Обаче скоро няма да купя от него. Няколко пъти правя закуски на децата и не се получават както обикновенно. Тестяни,не бухват добре и стоят пепеляви на цвят. Tired

# 626
  • Пловдив
Похвалвам кисело зеле на  Storko в пласмасова кофа.Струва 5,99.Хубаво е  има 2 цели зелки -за предстоящите празници ,който не си е правил.

# 627
Аз гласувам за последния вариант. След 2 часа месото ще е пак във витрината.  Wink
+1 Peace

# 628
Влизам в темата за да пратя много поздрави от мен на мандрата в Търговище  bowuu
Това е последния път, когато купувам иначе любимото си доскоро сирене Мизия милк. За 7 лева при грамаж 800 - това което ми видяха очите преди малко, го приемам като подигравка и унижение. толкова го хвалех това сирене тук в темата. Подробности няма да описвам, но отваряйки кутията тръгнах да изливам саламурата и пръстите ми потънаха в блудкавата смес, половината изпада в мивката,  каквото остана сложих в попарата и то .....изчезна

# 629
  • Варна
Аз няколко пъти бях купувала и бях доволна от кашкавала им. Но последния път и мен ме разочароваха. Пак съм в търсене на хубав кашкавал.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт