Търсим най-стария работещ уред AEG!

• 65 269
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Адриана Щерева споделя с нас снимка на своята Lavamat 400 F

# 196
Здравейте!

Искаме да ви представим нашите уреди от 1982г. ,закупени от "Кореком". Работят безупречно  не сме правили никакви ремонти и сме доволни от марката.

# 197
КАЗВАМ СЕ АСЕНКА СТАНИШЕВА ,ЖИВЕЯ В ГР.ОБЗОР .ПРЕЗ 1976 ПОЛУЧИХ МАШАТА ЗА КОСА  AEG КАТО ПОДАРЪК ОТ ПРИЯТЕЛКА КОЯТО СЕ ЗАВЪРНА ОТ ГЕРМАНИЯ .ОТ ТОГАВА НЕ Е ПРЕКЪСВАЛА ДА РАБОТИ.

# 198
Здравейте,
изпращам ви снимки на старият ни хладилник който е закупен от баща ми.
Ето и неговата история.
Баща ми е закупил хладилника AEG Santo през есента на 1994 година от Австрия, втора ръка. Хладилникът и до ден днешен работи безотказно, пребоядисан е защото започна да ръждясва, но работи безотказно! Ползвахме го в Плевен дълги години. Преди няколко години го закарахме на село и работи предимно лятото.

Желаем ви успешна Нова Година от цялото ни семейство!

сем. Кръстеви

# 199
  • София
Имам ютия АЕГ, подарък на баба от дядо от командировка в Германия през 50те. Изпращам снимка със серийния номер.

# 200
Имам ютия АЕГ, подарък на баба от дядо от командировка в Германия през 50те. Изпращам снимка със серийния номер.

Чудесен уред!
AEG произвежда своята първа ютия , която е първата ютия в света изобщо,  през 1907 година!
Ето я и нея...

# 201
Изпращаме ви снимки на хладилник АЕГ, модел 324 DT, закупен от Кореком гр. Силистра на 06.04.1985 год.

Изпратила съм Ви една снимка на хладилник АЕГ, който е закупен от свекърва ми и свекър ми през 1985 година. По това време  свекърва ми работеше в Либиия и покупката е направена от Кореком. Уреда е местен многократно от едно жилище в друго.  Веднъж му е правен ремонт, не е пребоядисван и си е в чист производствен вид. В момента е при свекърва ми в с. Калипетрово Силистренско. Снимали сме го само отвън, защото в момента е препълнен с храна и да не дразним министър Дянков.

Дора Тодорова

# 202
Здравейте,

Изпращаме Ви пералня AEG, модел LAVAMAT 500 и е закупена през 1977 или 1978 година от магазин QUEELE гр. Харманли. Пералнята е работеща и я използваме и в момента.

Поздрави,
Невена Симеонова
гр. Варна

# 203
Здравейте ,
Изпращам Ви  снимка  на една  автоматична пералня AEG  LAVAMAT 400F, закупена през 1975 или 1976 от Кореком.
Пералнята  се ползва оттогава и към днешна дата все  още се експлоатира доста  интензивно. Подменяни са й части, но не мога да дам информация какви.

Поздрави,
Негрита Андреева

# 204
Здравейте,

Изпращам ви снимки на нашите хладилник и сешоар за коса, които работят отлично. Хладилникът е купен, разбира се, от Кореком за 455 долара! И от тогава до днес събира най-сладките ни спомени за вкусни семейни вечери и любимите шоколадови изкушения! За сешоара ще кажа, че е пушка! Купен е също около 82-ра година и от тогава не е имало друг сешоар в къщи, който да се използва.

Поздрави
сем. Гавраилови

# 205
Ирина Николова, гр. София

# 206
Марийка Петрова участва с пералня Lavamat 604.

# 207
Здравейте, казвам се Павел Деркозлиев и съм собственик на пералня AEG. Закупена е от моя баща около 1982-1984-та година и от тогава до сега не е спирала и си работи безупречно.

# 208
Здравейте, имам грил на AEG, който ми бе подарен от едни мои приятели. Ползван е може би един или два пъти. Уредът е закупен и донесен в България от бившата ФРГ някъде 70-те години, а е произведен може би към 67-ма година, съдейки по щампата от задната му страна. Има и аксесоари към него плюс упътване за използване.

# 209
Lavamat 402n на Станислав Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт