Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Какви са препоръките за случаи на фистула?
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Координатите на детски уролози в София включват д-р Пандаров, който ръководи детската урология в Пирогов, д-р Момчилов - уролог в Пирогов, д-р Пеев в Правителствена болница и д-р Гаидаров - детски уролог в Правителствена болница. Освен това има детска урология и в Токуда болница. За повече информация относно координатите на д-р Джинович, можете да се свържете с него на имейл djinovic@gmail.com или на телефон +381666009902.
-
Какви са препоръките за случаи на фистула?
За случаи на фистула, препоръчително е да се консултирате с д-р Такова и да изчакате, за да видите дали ще се затвори от само себе си. Като цяло избягвайте повторна операция по-рано от година след първата, за да дадете достатъчно време за възстановяване и евентуално естествено затваряне на фистулата.
-
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
-
Какви са очакванията след операция за хипоспадия?
-
Какви са препоръките за бременност и операции?
). Който го интересува ще се разтърси и ще попита. Иии още нещо:предполагам че ако искаше да ми вземе парите в София за операции, щеше да го направи много лесно, защото ние си мислехме че това ни предстои и че имаме проблем , който всъщност нямаме.Тоест много лесно щеше да ни "излъже", ама не го направи. много му благодаря за което.

успеееееех
После още един детски лекар също каза че има хипоспадия. И за мен беше сигурно-все пак- две мнения.Той обаче също ми каза ,и че има и тежка фимоза.Ама като гледах снимки на фимоза-не изглеждаше като станадартната фимоза, ами по друг начин. Това също ме убеди че нашия проблем е друг.После ходихме при един местен уролог, който каза че трябва да се махне фимозата хирургично и тогава ще даде мнение за положението отдолу(ама той не отрече хипоспадията, което ме наведе на мисълта че и той се съмнява). И съвсем наскоро разбрах за детския уролог дето идва тука на място и както казах го посетихме и той гледа , гледа , пипа и накрая го поопъна здравата и ми показа че отворчето е на върха на главата( въпреки че аз малко стисках очите, че ме беше страх от гледката). Каза че всичко му е добре развито, има си всичко,глава , тяло и отвор на върха на главата.А и на всичкото отгоре и фимозата е поправима без хирург, стига аз да настоявам за това от тука нататук с моите ръце.Част от главата я забели той , просто трябва да настоявам полека, полека.Хълтането каза че е от сланинките ( значи този проблем не е само при хипоспадията мамчета).Проблема всъщност който остава е да не допусна да се затвори главата с кожата пак и да настоявам за това и евентуално ако това се случи ,тази фимоза може да се оправи и тук, от местен доктор.Тоест действителния проблем е друг -фимозата.Надявам се че не е сгрешил, щото е коскуджамити доктор -хирург от години. Аз дотолкова се бях изшашкала, че не мога да се отпусна и да му повярвам и на него. Все си мисля -ами ако не е видял добре.

, и каквото и да решите, все ще е в полза на детето. Въпреки, че може би трябва поне временно да поспрете - много пълни упойки, много чести операции, изтъняване на лигавицата....дайте му малко почивка.