Хипоспадия - тема 2

• 77 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти маймунка  Hug , много тъжно звучи всичко, не ми се мисли какво ме чака, важното е краят да е добър и всичко да остане само лош спомен. 3 години го мисля, това и вече като че ли съм изтръпнала. Желая на всички бързо да се оправят проблемите и да забравяме за тези буби   Crazy Hug Ще пиша като се върнем или там ако мога

# 76
Да ви споделя какво ни се случи. Направихме изследвания, нагласихме багажа, станахме рано, гладни, жадни и отиваме дани  приемат за операция и ни съобщават, че отделението още е в ремонт и било опасно от инфекции, оперирали зад чарфафи и т.н и сега не е подходящият момент за операция на дете  #2gunfire
Вчера говорих с доктора и той каза, идвайте.
Категорично се отказах от този доктор и от град Плевен, насочих се към Пирогов и др. Атанасов, хубави думи чух за него и другата седмица сме на преглед. Някакви мнения за него, тук във форума не съм срещала неговото име, но мои близки са много доволни  и ще му се доверя.

# 77
  • Лудогорието
Ами ето-още един сигнал да се допиташ и до друг лекар  Grinning . В Пирогов са видели много и различни видове хипоспадия. За там обаче си приготви походно легло и много здрови нерви-старшата на отделението е отвратителна. Дано условията са се подобрили в стаите. Д-р Атанасов е симпатяга, по мои спомени  Party
Приготви си също и прибори за хранене-чиния, купичка, вилица, лъжица и т.н. Дават храна само за малкия. В същото време не ти дават да излизаш от отделението и свижданията са от 4 до 5 след обяд. През другото време вратата е заключена. Ако си в стая с 5 легла-леглата са малки и метални, а ти стоиш на едно малко детско столче. Вечер не можете всички майки да спите на походните си легла-няма място. Лично аз си носих и рибарски стол и спях седнала. Ползвате една тоалетна и си е мизерно. Дано се е оправило това  Praynig Имаше и ВИП стаи, но вечно бяха заети и не ги дават лесно. Много се краде, имай го в предвид  Naughty
Всичко това в Токуда го няма-там си като на хотел и всички са усмихнати.
Въпреки всичко желая ви успех  Hug

# 78
Оле, ти ме разби  ooooh! Благодаря ти за изчерпателните отговори, дано да се е оправило, но и да не  е, важното резултата да е добър, ще изтърпим всичко, надявам се! А за Токуда, не съм запозната, тя е частна болница, предполагам. Много ли е скъпо, незнам за Пирогов нищо, плаща ли се нещо, как е, ще питам. Ще се консултирам с този доктор и така и така сме стигнали до София, може и до Токуда да отида, щом има добри условия.  Отново ти благодаря маймунка   Hug (беше права за второто мнение)

# 79
Оле, ти ме разби  ooooh! Благодаря ти за изчерпателните отговори, дано да се е оправило, но и да не  е, важното резултата да е добър, ще изтърпим всичко, надявам се! А за Токуда, не съм запозната, тя е частна болница, предполагам. Много ли е скъпо, незнам за Пирогов нищо, плаща ли се нещо, как е, ще питам. Ще се консултирам с този доктор и така и така сме стигнали до София, може и до Токуда да отида, щом има добри условия.  Отново ти благодаря маймунка   Hug (беше права за второто мнение)
Успех. Принципно в детската урология скоро е правен ремонт, така че вече не е толкова мизерно. Дано и малко да са си "ремонтирали"поведението и отношението към родителите и децата.

# 80
ANDJELINA привет и от мен. Ще изразя своето мнение и аз. Въпреки, че Токуда е частна клиника, поне на мен, за другите не знам, ми излезе 2 пъти по- евтино отколкото в Пирогов. Там плащаш по 15 лв на ден, ако си в обикновена стая и по 40 лв, ако си във ВИП. За 10 дни сама можеш да сметнеш колко пари са. В Токуда не съм дала и лев за престоя с малкия. Че си във ВИП стая нищо не означава, пак нямаш право на нищо, просто вместо малко столче имаш легло. Свижданията за всички са сами по час на ден (от 4 до 5) и даже всички сестри се държаха кофти, даже се е стигало до там да ми казват, да не си мисля, че като съм във ВИП стая имам някакви привилегии.
Относно старшата, пооправила се е  Laughing, даже последния път ми написа болничния с усмивка. След ремонта стаите са добре, но има много хлебарки и не дават да се храните във стаята, задължително се ходи в столовата. Моето момче се притесняваше от катетъра и не искаше да ходи, та бая зор виждах да го нося по 3 пъти на ден до там, но това да кажем си е мой проблем.
Най- важното- носи си обезболяващи, там нищо не дават, даже и антибиотика си го купуваш, ако се наложи.
Накрая- не знам нищо за този доктор, дано е добър. Пожелавам ви много успех и късмет.

# 81
  • Лудогорието
Токуда ми излезе първия път 500, а втория 300 лв. дарение  Wink Храната ти я носят в стаята на поднос и после идват да приберат остатъците с усмивка. Като си с малко дете ти уреждат самостоятелна стая, с баня и тоалетна, топла вода, климатик и ти спиш на леглото заедо с детето. В Пирогов е абсолютно забранено на майката да спи при детето си в леглото.  Rolling Eyes Превръзката също става в стаята ти, а не като в Пирогов-чакаш на опашка пред манипулационната сред писъците на другите деца. Можеш да излизаш с детето до магазина на последния етаж или до аптеката и вестниците на първия етаж, дори и навън на въздух. Аз принципно не си го позволих последното, защото ме бяха наплашили от Пирогов и стоях мирно и тихо.  Close Близките ми можеха да идват по всяко време-слагат калцуните и влизат.

# 82
maimunka07 много добре си го описала, аз просто не разказах за Токуда, защото виждам, че ANDJELINA се е насочила към Пирогов.
maimunka07 поста ти предизвика усмивка на лицето ми, защото и мен така ме бяха "наплашили" в Пирогов и ние си стояхме тихо и кротко, даже не смеехме да излизаме. Това учуди всички, даже идваха да ми казват да излизаме повече. Направи ми впечатление и това, че при една наша разходка с малкия се сблъскахме с шефа на отделението (виждала съм му снимката в сайта на Токуда) и очаквах да ни навика, както го правят в Пирогов  Laughing, но напротив, човека беше много учтив и едва ли не той се извини на нас. Направо стоях като стъписана. Тогава осъзнах, че няма човешко отношение в държавните институции, или вече бивши такива.

# 83
Aз също се въздържах от коментар, тъй като видях, че ANDJELINA се е насочила към Пирогов. Просто няма сравнение между отношението в двете болници. Когато оперираха Михаил, моят мъж замина в командировка същият ден за 3 дена, а абоката на детето беше в крачето. Не можеше да стъпва на земята, а и току що беше проходил. Не си бях взема количката. Сестрите постоянно го носиха на ръце из отделението, за да не ми тежи само на мен.  Нашият лекуващ лекар беше д-р Мирчов - много мил и отзивчив човек. Оператор ни беше д-р Такова, а д-р Мирчов седя с нас пред операционната и през цялото време ни успокояваше и говореше на детето и нас, докато не взеха Михаил. И ние бяхме в самостоятелна стая. Преди 2м се наложи пак да поостанем в отделението с дъщеря ми, и видях че има проблем със самостоятелните стаи, доколкото разбрах има много хора. Така че, просто трябва да се договорят предварително предполагам.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 16:04 от marychery

# 84
  • Лудогорието
Нищо, по-добре е да го напиша, отколкото да премълча. Когато ние щяхме да влизаме в болница, нямаше такива описания в нета  Sad Или поне аз не открих. Никой не ме беше подготвил какво да очаквам и първото ни влизане в болница беше като огромен шамар  #Cussing out Толкова сълзи изплаках, да не говорим за малкото ми съкровище.  Cry С цялото това ходене по болници се сдобих с адски търпеливо дете...
Както и да е, пожелавам успех на ANDJELINA и на всички, на които се налага да направят избор!  Hug Късмет!

# 85
Много благодаря на всички, че се включвате Hug

# 86
  • Добрич
Здравейте и от мен!Моето синче също е с тази диагноза, но започнах да се интересувам за операцията от скоро, понеже педиатъра ни каза, че трябва да навърши поне годинка и тогава да се консултираме с детски уролог. Прочетох и предната тема и от мненията на всички се колебая между Токуда и Белград. По скоро към Белград, но се притеснявам от това, че все пак е друга държава...а ние сме малко на "вие" с езиците  Confused вярно че сръбския е близък до бг но все пак...  Rolling Eyes Ако може майчето дето си е оперирала там детенцето да каже как са се разбирали, ще съм много благодарна!

# 87
  • Дубай
здравейте на всички мами преминали през това на нас ни предстой  операция сега  през месец април в Пирогов  искам да попитам плаща ли се нещо там и колко да имам представа и какво е отношението

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 19:45 от ivvito

# 88
Здравей ivvito ,
моята информация за цени е от миналата година май месец. Тогава беше 15лв на ден в обикновена стая и 40лв за VIP. Това са цени за твоя престой, за малкия не се плаща. Има храна само за него, но ако не яде много мъника ще ви стига и за двамата, поне при нас беше така. Лекарства ако се наложат някакви си ги купувате сами, затова е добре да имаш пари в себе си.
Относно операцията- струва 450лв, от там нататък кой колкото даде е добре дошло за доктора  Wink
Плаща се след операцията.
За телевизор се плаща по 3лв на ден. Ако си в обща стая се разбирате. Кофтито е че касата е извън сградата на стотина метра.
Вземи си и вода за пиене. Аз по принцип имам навик да си нося винаги и навсякъде, но тази там от чешмите наистина не става за пиене.
За други разходи не се сещам.
Ако те интересува нещо повече питай!!!

# 89
  • Дубай
благодаря много за информацията  това се отнася са пирогов така ли и защо се плаща за самата операция

Общи условия

Активация на акаунт