Хипоспадия - тема 2

• 78 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
Честита ти радост!  bouquet Да сте живи и здрави! На баткото успех с операцията пожелавам! Praynig Нас ни държаха седмица, заради превръзките. Седмица след като се прибрахме (2 седмици след операцията) ни извика на контролен и да му махне катетъра.

# 241
MuJIuHka, честито бебче! Да донесе много щастие и любов в дома ви!!!  Hug
Кога е операцията? Имате ли вече дата, че май съм изпуснала нещо.

# 242
Охххх, момичета... при нас няма пълно щастие. Откриха киста в мозъка на милото ми момче и искам докато сме в София да направим изследвания и за това  Cry
Дата още не е определена.

# 243
  • Варна
Здравейте, момичета. Искам да ви съобщя, че на 26.09 се роди дъщеричката ми Сара.

Колко дни е престоя при изграждането на канал? Питам най вече майките които са доста далеч от София.
Честитооо! Нека да е жива и здрава, много да радва цялото семейство!  newsm51
В Токуда престоя е 5-7 дни, но зависи от това как зараства мястото (нас ни изписаха на 5-я ден от операцията).

# 244
  • Варна
Охххх, момичета... при нас няма пълно щастие. Откриха киста в мозъка на милото ми момче и искам докато сме в София да направим изследвания и за това  Cry

Миличка стискам палци всичко да се оправи  Hug Praynig Hug Praynig

# 245
честито щастие и от нас, много да ви радва малката сладуранка.
За баткото - задължително се възползвайте от престоя в Токуда, и направете всикчки необходими изследвания и консултации. От сърце ви стискам палци.

# 246
честито и от мен мила Hug не се отчаиваи ами мисли полужително и всичко ще се оправи Бог чува милитвите на майките Simple Smile

# 247
Здравейте тъй като никой не ми отговори предполагам че няма подобен случай,затова ще ви споделя как е при нас.Моето момче имаше изкривяване и дупката през която пишка е по средата на пишлето.Миналата година ни оперираха но изградения канал не зарасна вместо това изсъхна и падна,и така стана все едно се върнахме в изходна позиция с тази разлика че е коригирано изкривяването и вече не разполагаме с кожичката която имаше в повече и служи за корекция.Сега ходихме на поредния преглед и казаха че се налага да вземат кожичка от вътрешната страна на устата.Моля ви ако някой познава подобен случай нека сподели  Cry (пропуснах да кажа че не живея в БГ тоест незнам дали оперират по един и същ начин)

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 10:19 от DeskataAL

# 248
Не се натъжавай. Моето момче също беше с много изкривена пишка и дупката беше по средата на пишока. Кожа почти никаква за това сега се налага втора операция, но не се знае може да са три, Такова не дава гаранция /отново почти никаква кожа/. Гледала съм видео на операция на хипоспадия, но на голям мъж. Та на него също му взеха кожа от вътрешната страна на горната устна и кожа зад ухото. Надявам се всичко да е наред, може пък така да стане канала  Praynig Hug

Иначе ние минахме преглед при детския неврохирург Кирил Георгиев и ни каза, че детето ни няма нито киста на мозъка, нито краниостеноза  Heart Eyes Praynig Съвсем здраво си е детето ми  Hug Praynig Heart Eyes Сега остава и през това премеждие да преминем.

# 249
Не се натъжавай. Моето момче също беше с много изкривена пишка и дупката беше по средата на пишока. Кожа почти никаква за това сега се налага втора операция, но не се знае може да са три, Такова не дава гаранция /отново почти никаква кожа/. Гледала съм видео на операция на хипоспадия, но на голям мъж. Та на него също му взеха кожа от вътрешната страна на горната устна и кожа зад ухото. Надявам се всичко да е наред, може пък така да стане канала  Praynig Hug

Иначе ние минахме преглед при детския неврохирург Кирил Георгиев и ни каза, че детето ни няма нито киста на мозъка, нито краниостеноза  Heart Eyes Praynig Съвсем здраво си е детето ми  Hug Praynig Heart Eyes Сега остава и през това премеждие да преминем.

Благодаря за подкрепата дано този път стане ,поздравления браво добре че не е нищо  Hug

# 250
  • Лудогорието
Здравейте!  Simple Smile
Не съм писала много отдавна, но нямаше и какво ново да напиша. Днес мъжът ми, майка ми и баткото заминаха за София  Sad Утре ги приемат в Токуда за изследванията, а в понеделник е операцията. Една година от предишната ни операция отмина, дано този път-7-ми по ред- да е последен  Praynig Аз останах у дома с малкия Митко-добре, че е той да ме крепи!  Heart Eyes
 MuJIuHka първо-честито бебече! Да расте здрава, щастлива и обичана!  Hug
Направо настръхнах като четях за кистата, добре, че е било фалшива тревога. Дано да намерят начин да оправят проблема на малкия батко  Simple Smile
DeskataAL не съм запозната с този метод, дано намерите решение  Praynig

# 251
  • Добрич
maimunka успех! Стискам палци да му е за последно на баткото!  Praynig

# 252
  • Лудогорието
Като изключим проблема, че искаха пълномощно на майка ми за да остане да се грижи за детето настаняването и изследванията приключиха успешно  Rolling Eyes Добре, че беше мъжът ми там, за да даде писменото си съгласие Иван да остане с баба си. Между другото-самостоятелната стая в Токуда вече се заплаща-85 лв. на вечер. Иначе им предложили да ги настанят в стая с 4 легла-там е безплатно. Но пък в единичната стая са осигурили допълнително легло за придружителя. До сега не сме случвали стая с телевизор-сега има. И интернета е добър.
Petinka211 благодаря  Hug
Дано да е за последно, наистина!  Praynig

# 253
Здравейте и от мен!
MuJIuHka честито бебче, живи и здрави да сте всички!
Ние с моя малък мъж трябва да ходим на профилактичен преглед при д-р Такова в края на месеца и днес ще се обаждам за час. Влезнах в сайта на Токуда, за да погледна за телефона на регистратурата и видях, че са си обновили сайта, освен това са сложили и цени за всичко. Някоя мама била ли е скоро там да разкаже сега как е положението. Миналата година(август бяхме там), почти всичко беше безплатно. Бяхме в самостоятелна стая с телевизор и не сме плащали нищо. Сега виждам, че са го направили както в Пирогов, плаща се престоя на майката, телевизора, както и това, че си в самостоятелна стая.

# 254
А цената на операцията променена ли е? Няма да е особено комфортно майка с малко дете в обща стая. Ние почти до края на престоя бяхме така.

Общи условия

Активация на акаунт