Хипоспадия - тема 2

• 78 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Лудогорието
Генетични тестове не са ни карали да правим, но преди първия опит за вдигане на каналчето на върха, д-р Момчилов ни изписа хормонални инжекции за да се отпусне кожата. Д-р Такова отрича тези инжекции.
Моето момче не успя да разгради конците и ни извикаха да ги махнат  Rolling Eyes
Иначе ни вика през март-април-6 месеца след операцията.
DeskataAL дано се случи чудото и при вас  Praynig А от къде взеха кожа?

# 331
 Simple Smile Здравейте! Искам да споделя нещо, което не е свързано с хипоспадията, макар, че и ние сме оперирани, но искам отново да се похваля от д-р Такова, която реши проблема ни с нощния памперс, т. е с нощното напикаване-ние сме почти на 5 и до миналия месец не можехме да махнем нощния памперс, въпреки многобройните ми опити- е д-р Такова реши проблема с едни хапченца, които давах 20 дена-много съм доволна, че тази жена, освен хипоспадията, която оперира и то успешно, без фистули-сега ни оттърва и от нощното напикаване, при което се бях видяла в чудо вече  bouquet Дано бъда полезна за майки с деца, които имат проблем с нощното напикаване!

# 332
 maca-niki2008 много се радвам за успеха ви  Hug
Ние днес ходихме да махат тръбичката и февруари отново ни вика на преглед. Искрено се надявам да няма фистула и това да е края  Praynig За пишока каза, че е с нормални размери, просто има анатомична особеност на тестисите, които леко го скриват. Още не съм го видяла как пиша от него  Crazy
И ние с ММ сме на мнение, че д-р Такова е голям лекар и човек.   bouquet

# 333
Simple Smile Здравейте! Искам да споделя нещо, което не е свързано с хипоспадията, макар, че и ние сме оперирани, но искам отново да се похваля от д-р Такова, която реши проблема ни с нощния памперс, т. е с нощното напикаване-ние сме почти на 5 и до миналия месец не можехме да махнем нощния памперс, въпреки многобройните ми опити- е д-р Такова реши проблема с едни хапченца, които давах 20 дена-много съм доволна, че тази жена, освен хипоспадията, която оперира и то успешно, без фистули-сега ни оттърва и от нощното напикаване, при което се бях видяла в чудо вече  bouquet Дано бъда полезна за майки с деца, които имат проблем с нощното напикаване!

Моля те кажи какви са имам същия проблем и сме на същата възраст  Sad Sad Sad Sad

# 334
И ние вече сме вкъщи за щастие този път изглежда че всичко е наред дано така продължава ,но не смея да се радвам преди контролния преглед.Пожелавам успех и на вас  Hug

п.п Доколкото бях чела в някой пост инжекцийте за уголемяването на пишлето в Бг трудно се намират и са скъпи,затова исках да споделя че на мен ми ги дадоха безплатно и ми останаха 3 ако някой има нужда с удоволствие ще му ги предоставя ...

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 23:18 от DeskataAL

# 335
Генетични тестове не са ни карали да правим, но преди първия опит за вдигане на каналчето на върха, д-р Момчилов ни изписа хормонални инжекции за да се отпусне кожата. Д-р Такова отрича тези инжекции.
Моето момче не успя да разгради конците и ни извикаха да ги махнат  Rolling Eyes
Иначе ни вика през март-април-6 месеца след операцията.
DeskataAL дано се случи чудото и при вас  Praynig А от къде взеха кожа?

Благодаря май се случи чудо наистина даи боже   Praynig Praynig да потвърдят същото и на контролния преглед.Успяли са се справят с кожата която беше устанала на пишлето и аз незнам как  Thinking на мен ми се струваше че няма достатъчно но учевидно е имало  newsm78

# 336
На синът ми се роди без кожичка на главичката и за това се наложи да се прави и втора операция. И аз бях много учудена от къде са взели кожа за канала, след като по пишока нямаше никаква излишна  Thinking Важното е че операцията е успешна Simple Smile

# 337
 HugРадвам се за вас момичета и за вашите герои-дано всичко да е наред  Praynig DeskataAl тези хапчета се казват Driptane 5 мг и ни ги предписа-сутрин по половин таблетка. Ако искаш пиши ми на лични-  аз имам един блистер, който ми е излишен, ако искаш ще ти го дам.

# 338
HugРадвам се за вас момичета и за вашите герои-дано всичко да е наред  Praynig DeskataAl тези хапчета се казват Driptane 5 мг и ни ги предписа-сутрин по половин таблетка. Ако искаш пиши ми на лични-  аз имам един блистер, който ми е излишен, ако искаш ще ти го дам.

не на мен не ми трябват напротив казвам че ми останаха и на мен но не са хапчета ами ампули за инжекций казжат се Тestex и са тестостерон за уголемяване на пишлето

# 339
DeskataAL тези хапчета са за нощното напикаване, нали за това ме питаше?

# 340
Момичета, след операцията, как изглеждаше пишока отдолу? Днес го разгледах внимателно и ми се стори, че дупчицата не е на върха, а много по-надолу, самия шев доста крив и сега вечерта катомго видях как пиша и, че урината излиза отдолу и сякаш от две места, направо ми се сви сърцето от мъка.  Cry

# 341
Момичета, след операцията, как изглеждаше пишока отдолу? Днес го разгледах внимателно и ми се стори, че дупчицата не е на върха, а много по-надолу, самия шев доста крив и сега вечерта катомго видях как пиша и, че урината излиза отдолу и сякаш от две места, направо ми се сви сърцето от мъка.  Cry
Много е рано да се притесняваш-ние и сега си пикаем от малко по-отдолу, но нямаме фистула-а в началото-точно след операцията-като се прибрахме в къщи и махнахме превръзката-изпаднах в шок-малкия пикаеше от 3-4 места, но това било от вътрешните конци. След около 3-4 дни струите от които пишкаше станаха 2, а след още 6-7 дни-1, но никога, докато съм жива няма да забравя първоначалния шок, когато го видях да пишка като душ.Не се притеснявай, всичко ще е наред-време трябва... Praynig Hug

# 342
Дано, че сърцето ми спря като го видях как пика.  Praynig
А при някой с хипоспадия, постигнато ли е дупчицата да бъде на върха? Толкова въпроси имах към Такова и като влязохме половината ги забравих. Голяма съм забравана ooooh!

# 343
DeskataAL тези хапчета са за нощното напикаване, нали за това ме питаше?

ох извиняваи maca-niki2008 обурках се с толкова лекарства,Благодаря ти ще проверя дали тук ги има и дали се казват така ако ли не ще ти пиша на лични да видиме как може да ми ги пратиш ако не те затруднява

# 344
Дано, че сърцето ми спря като го видях как пика.  Praynig
А при някой с хипоспадия, постигнато ли е дупчицата да бъде на върха? Толкова въпроси имах към Такова и като влязохме половината ги забравих. Голяма съм забравана ooooh!
Спокоино и на мен така ми се случи първия път влязах в кабинета и всички съмнения и въпроси отлетяха от главата ми.Относно дупката на моето дете е почти на върха но пак отдолу така не на върха напълно незнам как да го обясня ,но пишка напред..

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 15:09 от DeskataAL

Общи условия

Активация на акаунт