Намаления 2012

• 104 703
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
Сериозно ли?
Това само в Елизабет или във всички магазини?
Не съм обръщала внимание  Thinking

В Манго в мола на Стамболийсси също има, май и на Витошка в магазина.

# 286
  • Sofia
Сега пък The Mall бил евакуиран. Не ми харесва тази поредица.

# 287
от днес-NEXT 30%

# 288
  • в ябълковата градина
Да, абсолютно съм сигурно, че това са камери. И щом аз ги виждам от пробната, значи и те ме виждат.
Ето такива са, две: http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=%D0%BE%D1%85%D1 … tart=35&pos=4

Не знам в другите магазини как е. Съмнявам се да има, защото това нарушава човешки права.
Почуствах се ужасно гадно и ако знаех, че някой ще ме гледа или ще прави записи, докато си оправям сутиена или се надупвам докато пробвам, никога нямаше да пробвам.

# 289
Важи ли за всички стоки?

# 290
 Включвам се, за да попитам къде има Уайкики в София? Има ли ги вече в мола за Цариградско?

# 291
  • Berlin
Мне, в Сердика го има.

# 292
  • Kyustendil
А в новия мол България отвориха ли Уайкикито?

# 293
  • София
Онзи ден не видях да има.

# 294
  • софия
Сега пък The Mall бил евакуиран. Не ми харесва тази поредица.
Нещо много бомбени заплахи след отваряне на новия мол. В най-популярните се редуват през ден, а в него няма Sunglasses

# 295
успях да посетя Уайкики (пазарувала съм от тях много в Турция и тук в Бургас). има намаление на някои стоки в Сердика. за себе си взех много приятен пуловер и рокля. като цяло качеството им е добро (поне това, което съм си взимала от Турция, но не вярвам да има разлика). имам пухено яке от тях, което нося вече 4та година и няма мърдане  Peace.
за съжаление тук не видях много неща в детската секция. аз търсех за момиче на 2 год., но изборът беше слаб, много по-малко неща от това, което съм виждала. а и сегашното им зареждане е ужасно шарено. някак не ми допадна.

# 296
  • I want it all and I want it now.
Посетих Кикито ,главно ме интересуваше за децата. За съжаление от дрехите, нищо не харесах.
Много беден ми се стори асортимента от гледна точка на пуловери.  Peace

Знае ли се днес от колко ще отворят  The Mall ? Исках да мина от там вечерта.  Confused

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 09:30 от Syn

# 297
  • Berlin
То в Сердика още преди отварянето на България почнаха, ама не вярвам чак толкоз да е конкуренцията.
Отивам да чета темата за новия мол, да попия впечатления. Grinning

# 298
Посетих Кикито ,главно ме интересуваше за децата. За съжаление от дрехите, нищо не харесах.
Много беден ми се стори асортимента от гледна точка на пуловери.  Peace

знае ли се днес от колко ще отворят  The Mall ? Исках да мина от там вечерта.  Confused

И на нас нищо не ни хареса. Абсолютни боклуци. По-зле и от ХМ. Смятам, че няма да рросперира този магазин с такъв вид на стоките.

# 299
The mall работи днес от 10 часа ( нормално)

Общи условия

Активация на акаунт