Отговори
# 195
О, аз даже гости не каня - не мога да сготвя. Така ми се гади, само при мисълта ми се гади. А като си представя да редя маса с чинии и прибори и много ми се гади. Всъщност, от всичко ми се гади. Даже като ми излезе тази тема в 'нови отговори' и при вида ѝ ми се гади  Sick  Оф  Tired Първо беше на моменти, после с ядене минаваше, после спря да минава, но поне предиобед не ми се гадеше, а след това. Сега от 6ч. тази сутрин ми се е догадило и не спира  Sad Вече повече от месец, не мога повече да търпя!  Sad

Извинете ме за безмисления пост само с оплаквания!  Simple Smile

О, Данчето ме подсети - още с влизането в кухнята ми се гади!

# 196
Записвам се в новата тема Simple Smile

# 197
Данче, да не караш трабантче  newsm62. Първата и най любима кола ми е трабанта. Много ми е мъчно за него и като видя на улицата се обръщам, а Петър ми се смее, че той гледа само лъскавите коли, и ме пита каква съм такава жена скромна, скромна  newsm62.
Ахилея, за снимката с коледните мъже  smile3508. Ужас е тази липса на секс. Почнах да сънувам че правя секс почти всяка нощ, но проблема е че не е с Петър, а доста говоря на сън. Ще откача ако на следващия преглед пак не ми разрешат. Аз направих грешката да отговоря на Петър защо е забранен секса, че проблема са контракциите по време на оргазма. Веднъж му се примолих да правим малко и внимателно, а той ми каза като те знам каква си чувствителна - забрави. И сега няма шанс да го навия. Страх ме е че дори доктора да разреши той пак няма да смее.
Таничка Кара ми е оригинална немска овчарка. Не че държа на породата, ама тогава не си знаех парите и исках да си взема куче което лесно се възпитава. Тогавашния ми приятел ми наду главата за овчарка и така се сдобих с нея. Послушничка ми е много, ама много едра... влезе в стандарта на мъжките.
Сега да споделя нещо относно момичетата които имат котки. Аз имах леки страхове относно нашия котарак как ще реагира на бебето. Дали няма да го дебне на игра и да пуска нокти. Но тази събота го наблюдавах внимателно и останах много доволна. Понеже дъщеричката на Петър (на 6 годинки) почти всяка събота е с нас по цял ден и не оставя на мира животните успях да забележа как реагира котарака. Изненадана съм от този 7-месечен котанчо какво канско разбиране и търпение проявява. Към края на деня и двете животни бяха останали без сили и само се чудеха къде да се заврат да поспят. Васи обаче продължаваше да размъква хванала през корема котарака, който бясно махаше с опашка, но по никакъв друг начин не показа раздразнение. Браво на него, сега съм спокойна. Но да ви се оплача. Такъв шум става в събота, че чак се плаша. Пих на 3 пъти панадол. Как издържат майките по цял ден такова чудо. После си дадох сметка, първо че се свиква постепенно, второ че Васито е превъзбудена от факта че ни вижда само 1 път седмично, ако е постоянно с нас едва ли ще е толкова шумна.

# 198
  • София
Данче, аз мисля да кажа на дъщеря ми след като се види сърцичето /Дай Боже към 13 Декември/ или на Коледа. Тя е на 5.5, вече е осъзната, вярвам, че доста ще се радва.

# 199
Роси,  Laughing, миличка много се смях, аз бях същата предната си бременост, чудех се какво ще го правя това дете. По принцип не съм много майчивски настроена, в смисъл много рядко припадам като видя дете, пък и те много не примират за мен.... освен моето, разбира се.  Wink И като отидех някъде на гости при деца и се побърквах от шума и разхвърляните детски стаи. Сега обаче се усещам, че шума не го чувам, някак си се изключвам, стаите винаги могат да бъдат и по-разхвърляни и не е толкова страшно положението. А що се отнася за взаимоотношенията дете-животно - аз просто съм впечатлена от животинките. Няма такова търпение. Само забелязвам, че Джиджа от време на време избягва контакт с Вики. Явно в един момент и идва в повече, но то тормоза вкъщи е на макс - тя я мъкне с часове, облича я като кукла, кара я да върви на два крака, но никога не е и изръмжала дори, просто си изтърпява нещото.

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 11:20 от gery_dobreva

# 200
Гери, аз за кучето нямам никакви съмнения. Ама с котка не бях живяла от дете. Мойта Кара толкова обича деца, че трябва да ги пазя само от прекомерно облизване, че както са й на нивото... Гледала съм много клипчета как котета дебнат малки дечица които или едвам ходят или лазят. И им скачат от засада. Това малко ме притеснява, защото за котето това си е игра, ама детето може да падне и да се удари лошо. Не искам да ги държа отделно.
Сетих се още нещо което исках да кажа. Относно плановете за отделянето на бебето. Всички момичета които писаха че то само ще си покаже, са абсолютно прави. Бях позабравила максимата, която ме води в живота: "Животът е това което ни се случва, докато ние правим планове как да го живеем". Но все пак ще положа усилия бебчо да спи в кошарка до нас, а не в нашето легло.

# 201
  • София
Sandalka много благодаря!   bouquet

За казването на децата, ние на детето му казахме, че ще имаме бебе веднага щом се прибра от училище. Аз общо взето всичко му казвам с мноооого малки изключения. В нашият дом е така. Всички заедно обсъждаме дадена тема, заедно решаваме проблеми, всички заедно се смеем и заедно плачем. За сега нашето семейство е тричленно (без кучето) и за мен е много важно мнението на всеки. Има и нещо друго, моето дете е вече голямо и разсъждава много добре. Много често си споделям с него и да ви кажа ми дава добри съвети. И за секунда не ми е минавала мисълта да не му кажа веднага за бебето.

# 202
Здравейте момичета!
Записвам се и аз в темичката. Успех на всички мами, живо и здраво бебче   ylinfant

Сладка пеперудка аз също пия аспирин протект, като го редувам с инжекции,  които спомагат за предпазване на кръвта от съсирване в кръвоносните съдове.

Пия ги по преценка на лекаря, след изследания на хормоните на щитовидната жлеза- TAT, MAT, TSH.
Според мен щом е препоръчано от ендокринолог не трябва да се спира, но решението е твое Simple Smile

Гаденето и при мен не спира. Няма сутрин, вечер, нощем, незнам защо го наричат сутрешно като то е по цял ден  Sick Звънях на лекаря, каза ми да си взема таблетки Emil, били билкови, още не съм ги ползвала. Ако някои има впечатления, моля да сподели

Успех и леко бременеене на всички
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 12:35 от Chochita4

# 203
Минавам  набързичко да ви поздравя. Аз се върнах на работа и нямам никакво време за писане....Уморено ми е много. Някой ден ми е с гадене, на другия нямам.....Като цяло съм добре. Хапвам си каквото ми се яде и гледам да се движа повече Simple Smile Много целувки и да се пазите  Hug

# 204
  Здравейте......как е настроението Simple Smile

Гаденето.... Sick Sick Sick няма мира еййй..... Все си мислех,че втората бременност ще ми е по-лека ама на...никакви такива. Повръщам вече по 3-4 пъти на ден.... Снощи реши,че ще пробвам с нещо кисело да ми размине и изядох малко карфиол от туршия....е после щях да се гътна  Sick Embarassed

За казването..ще ви кажа нещо да се посмеете. Моя Сашко е на 3 години и му казахме миналата седмица,след търчането по лекари,че мама има бебе в корема и той ще става батко. И отговора беше "Ама мамо,ти кога изяде бебето....снощи ли Simple Smile Simple Smile " Милия,много ми е жал сутрин като го дигам за градина и по някое време се разповръщам......аз в тоалетната,а той отвън на вратата и скимти...много се плаши като ме види да повръщам. Като го питаш братче или сестричка и отговаря "И двете  Blush" Понякога го чувам как си мърмори...това ще дам на бебето...онова на бебето. Дано си остане такъв.

# 205
  • София
привет и от мен!
Много сте изписали! У нас продължава ремонта и вече ми писна - два месеца един смотан балкон, дано скоро свършва, че вече ми дойде до гуша.
Хубав ден ви пожелавам, макар и доста мрачен!

# 206
  • Бургас
момичета, доктора днесми изписа Дуспаталин за болките, някоя да го е пила?

# 207
  • Перник
Момичета има ли сняг при вас? При нас в Перник заваля силничко и започна да побелява даже и ми стана още по-Коледно и хубаво. Много обичам снега, дано да понатрупа и задържи за по-дълго Praynig

# 208
При нас във Варна пече слънце и ми бърка в очите  Simple Smile Какъв сняг?!  Simple Smile

# 209
И в Бургас пече яко. На мен ми е приятно

Общи условия

Активация на акаунт