Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 828
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Аз започнах няколко дни след О. да я меря, за да мога да свикна пук и да видя как стоят нещата. Тази сутрин ми стана инетресно защо така се получава иначе не ми е кой знае колко показател за нищо - просто ми беше инетерсно как върви....
Чакам днес или утре да ми дойде , но мисля че няма да е днес въпреки ужасните болки в кръста .... Ще споделя ако има развитие  Peace

# 121
  • София
Ако си мърдала между двете мерения, съвсем нормално да се е вдигнала Т.
Стискам палци скоро да не ти дойде!  Mr. Green Praynig

# 122
Добър ден и от мен!
Мен снощи доста  ме боляха яйчниците, днес БТ е като вчера! Тест пак ще правя следобяда, но не им вярвам много, отбелязах за 14-ти ден най-наситена, но не е съвсем, та не знам... А и ЦС е кремообразна вече 2-ри ден!
Хайде чао за сега от мен!  Hug

# 123
  • София
Дани, възможно е О. да е била вчера, но трябва Т. да се вдигне още малко. Хубаво е разликата да е 0,4. Предполагам, че следващите дни ще се повиши още.
Къде са всикчиии?

# 124
Момичета, при мен положението е ясно, заради АБ, който пия и страха ми, не успях да издържа и реших да направя един тест от тези ранните на Престо и беше разбира се  EFN - все пак така предпочитах и бях сигурна, че не се е получило този месец. Много боледувах, кашлях, то не беше цистит, бъбречна криза - и накрая АБ, за това реших да сложа край на тревогите си и спокойно да се лекувам. А живот и здраве ако е рекъл Господ ще си чакаме нашето коледно чудо. Така че аз си чакам във вторник, на всички останали пожелавам успех този месец и вадете положителните тестове.

# 125
  • Варна
Еха! Много се радвам, че е имало и други палачинковци, кроасанчовци и т.н. вкусни Закусчовци като нас...
Ние с Любимчо бяхме на дълга разходка в Морската градина... повървяхме 12 километра и сега ни се е отворил един апетит...

# 126
  • София
Най-после някой се появи. Ева, супер разходка сте си направили!
Момичета, явно много бебеправите в почивните дни!  Mr. Green

# 127
Привет и от мен! Simple Smile Днес наистина никакви ви няма момичета! Ние бяхме малко на гости с милото,после минахме да напазаруваме,сега съм го оставила той да готви,а аз блажено си пия чайчето. Wink А така ми се искаше цял ден да си стоим в леглото.. Embarassed пък и това мрачно време,само ми се мързелува.

# 128
  • София
Брюнетче,  Hug
Днес нашата Принцеска пак я няма! Дано се появи с добри новини!

# 129
Веси, Hug
и аз се чудя за Принцеската! Дано наистина има хубави новини при нея! Praynig

# 130
  • София
Утре трябва да се появи. Може би е някъде уикенда.
Аз направих пак тест за О. и е напълно отрицателен. Дано е станало някакво объркване онези дни.

# 131
Утре трябва да се появи. Може би е някъде уикенда.
Аз направих пак тест за О. и е напълно отрицателен. Дано е станало някакво объркване онези дни.

Весенце, ти кога НЕ чакаш? Какви тестове използва?

# 132
  • София
Ами с тези тестове не съм много сигурна имало ли е и кога О. По мои сметки съм 6-7 дни след О., 5-ти ден на Утрогестан. Док каза след 10-тия да направя тест, ама ще видим.
Ползвам от Ибей и друг месец ми показваха съвсем точно, защото следих заедно с ФМ. Този месец обаче имах 4-5 поредни положителни и се притесних за задържан фоликул. Обаче една вечер правих два от две различни поръчки - еднаква марка, но поръчвани по различно време. Единия беше +, а другия -. Затова се усъмних, че нещо не са в ред. Или е някакво следствие от химическата ми бременност.
Засега имам само ПМС, изразяващи се в болки ниско в корема,много ранни, както беше и миналия месец. Не ме болят гърдите обаче. Ще видим...

# 133
Според мен нещо тестовете не са били ОК  newsm78
Този месец ходих при д-р Попов, попита ме дали искам да правим фоликуметрия следващите месеци или предпочитам да преминем към инсеминация. Още не съм решила....
Пожелавам ти скорошни две чертички  Hug

# 134
Днес наистина не сме активни, но така е през почивните дни. Ние се събрахме за обяд всички, дойде и свекървата и така цял ден няма време за компютър.
А за Принцеската и аз мисля, че може да ни зарадва с добри новини!  Hug
Секси, браво на твоя мъж!
Ева, доста стабилна разходка сте си направили вие!  Mr. Green
Веси, ама при тестовете и двете ли черти бяха с еднаква дебелина? Чудя се аз ли съм карък е тея тестове, или пък О не е имало, не знам вече. Вкарах се във филми с тях, уж ги правя както трябва, а не са съвсем еднакви. Но ако е имало О, май е минала, ориентирам се и по ЦС, не знам! Споделете и вие? Май станах доста досадна с моите тестове тия дни!  Blush След малко ще правя и друг , та да видим... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт