Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 829
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дани, спокойно, май повечето сме така този месец.
Ами еднаква им е дебелината, доколкото виждам. Направи пак, пък да видим.

# 136
Ето ме и мен... Снощи имахе гости до късно и днес ми е крив ден. Записах си час за вторник за фоликулометрия ама незнам дали ще отида понеже докато намеря доктор, се оказва, че тогава ще ми е 10 ден - незнам дали не е късно да се започне, а и не съм ходила при тази док ... Абе ще видим! Тоя месец не ми се правят тестове, не ми се мери температура, та да видим ... #Crazy

# 137
Здравейте момичета как сте аз вчера си украсих елхата и къщата  малкия се радва  Laughing Laughing Laughing купих кукла на племенницата ми леле момичета като истинско бебе снощи половин час си играх с нея  чак диша  тумбачето и се повдига като диша ,плаче затваря и си отваря очите устата си мърда като суче плаче като я оставиш на леглото а като я вземеш се смее... Laughing Laughing LaughingДруго при мене няма ново сега отивам да правя свинско със зеле ама ще се мотам тука и ще ви наглеждам Laughing Laughing Laughing HugКъсмет на нечакащите тия дни.

# 138
Направих теста и е много леко забелижима 2-рата черта, но не е една, а пък вчерашната и днешната са доста по-бледи от тази на 14-ти ден. Абе шантава работа! #Crazy

# 139
  • София
Привет и от мен.  Вече ме разтресе ПМС-а зверски, а остават 8 дни до М. Добре, че милото заминава утре за седмица и ще има късмета да не ме търпи, докато съм яхнала метлата  Laughing Laughing Laughing

Ние не успяхме този уикенд да украсим елхата, явно ще е другия, че през седмицата ми е доста хард  програмата Shocked

Желая ви спокойна неделна вечер  Hug
Целувки на всички и  Praynig късмет на нечакащите   bouquet Hug

пп. Фоликулометрията, колко пъти се прави в месеца за да засече най-точно? 2-3?

# 140
На мен ми остават 2-3 дни до М. Обаче май пак ще ми дойде Sad Днес ме наболява доста кръста и леко корема, гърдите пък май спряха да ме болят. Вчера и днес мерих БТ. Вчера 37.2 , днес 37. Мерих я чак в 9:15 ч., но тогава се събудих. По принцип не меря температура, но съм установила, че падне ли ми предния ден под 37,значи до 1 ден ще ми дойде. Уфф, отчаях се пак.

# 141
  • Варна
Днес наистина я караме лежерно... Simple Smile
Принцеската започна осезаемо да липсва... но дано е за добре и да ни изненада с УАУ!!!  newsm53
Неделята е ден за почивка и е идеална за бебеправене, така че... успех!!!

# 142
  • София
Джем, защо мислиш, че ще е късно? Колко дни ти е цикълът по принцип?
За ФМ, зависи кога ще се пукне фоликула. Ние и с два пъти я засичаме.
Дани, ЛимончеHug

# 143
  Здравейте дами,
  Аз отново взех да се чудя дали да не направя един тест. Мислех да си свърша Дуфастона и да НЕ чакам 2-3 дни М. и тогава, обаче това чакане ме докарва до лудост. Много бавно минават дните  Sad Имам странна тежест в кръста, главоболие и гърдите взеха да ми натежават. Не ме болят, а някак си все едно съм носила стегнат сутиен дълго време- много странно усещане, не мога да го обясня точно. И всичко това е придружено от някакво бяло течение  ooooh! Нещо много ми се сбърка организма тоя месец. Дали има връзка с бебеправенето  newsm78
  Аз уикенда го изкарах в абсолютно нищоправене имено заради тези неразположения. Поразтребих, малко, малко разкрасяване подготовка за новата работна седмица, една пица спретнах, тоест 3 различни и общо взето го изкарах повече хоризонтално. Като се сетя, че утре е Понеделник, а времето вече е  ooooh! и ми иде да се зазимя под завивките. Иначе нищо, че не знам в каква фаза се намира моя цикъл, ние си работим  luvbed

# 144
veseto87, аз за първи път ще ходя и в нета четох, че се започва веднага след цикъл, на мен ми свърши в сряда, а на док съм във вторник. Цикълът ми откакто бебеправим стана 25-26 дни. Може би аз не съм наясно... Ще взема да отида, хем да ми се изяснят нещата ...

# 145
Tonichka, ако си толкова нетърпелива, просто си направи един тест. Един приятелски съвет от мен: не се вглеждай прекалено много в тялото си и недей да търсиш реални или въображаеми симптоми. Когато човек е натоварен с големи очаквания, разочарованието при евентуален неуспех е  още по-голямо. Така или иначе най-ранните симптоми на бременност обикновено съвпадат с тези на ПМС.  Peace
Желая ти успех!

# 146
Джем, не мисля че ще е рано  да идеш на 10-ти ден! Успех при доки!  Hug
Тоничка, за тест за бременност ли говориш?
Леман, дано да я хване липсата лелката!  Laughing
Хулиганка, я бързо пускай метлата!  Mr. Green Ох, майтапа на страна ама покрай тея тъпи тестове и аз яхнах метлата, ами и мъжо покрай мен откача и са му тестове в главата!  ooooh! Ужас!  Crazy

# 147
Иве, не надничай, ами драсни два реда!  Hug

# 148
   Алекс, аз също хич не искам да се филмирам. Просто ги има и се надявам да е нещо... дори и това да е М., защото просто това НИЩО ме дразни повече. При нас е първи месец с опити и то силно казано опити, защото късно започнахме. Обещала съм като I-во, че няма да се превръщам в жена мъкнеща милото към леглото, защото трябва, а и той не е от тези мъже, които ще го позволят. Подготвила съм се за голямото чакане на най- голямото чудо и вярвам, че Господ си знае работата и ще ни изпрати бебо точно тогава, когато сме най- готови да го посрещнем.
Моите притеснения са по- скоро за здравословното ми състояние, защото не съм имала до сега такива аномалии в месечния цикъл.
 Дани, да за такъв тест. Днес ми е 45-ти ден от цикъла, но съм на Дуфастон от 4

# 149
  • София
Тоничка, дори да не си бременна, трудно ще ти дойде докато пиеш Дуфастон! Все пак ти пожелавам:  EFP
Джем, аз ходя обикновено на 14 ден да видим дали има доминантен фоликул и на 18, зада видим дали се е пукнал.

Общи условия

Активация на акаунт