Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 833
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
 Моите притеснения са по- скоро за здравословното ми състояние, защото не съм имала до сега такива аномалии в месечния цикъл.

Доколкото разбирам, след дълъг прием на противозачатъчни, вече 8 месеца цикълът ти е нередовен. Признавам си, че аз съм човек, който не обича да чака в неизвестното, така че на твое място вероятно бих направила фоликулометрия (и хормонални изследвания) - за собствено успокоение и за да добия яснота какво се случва в организма ми. Или поне бих започнала с един или няколко метода за установяване на овулация (тестове, измерване на БТ).

Моят цикъл в момента е доста нередовен поради физиологична причина, затова се захванах с тестовете.

# 151
Оо Дани!:) привет ви! Нямах възможност да пиша... След като се прибрахме в София веднага карах брат ми на лекар , повръщаше кръв.. Оказа се, че има разкъсана жилка на червата, правиха му сонди и куп гадости... Толкова ми е мъчно...Sad аз го обожавам то е ясно... Та преди малко се прибрах и ще гладя за работа... Нищо друго... Всички как са? Танчето що я няма? Дано е ок... Оо Весе, ти как си? 

# 152
  • София
Всички я чакаме Танчето...
Аз не знам как съм Иве. При мен се повтарят нещата от миналия месец. На мен ми се случват същите неща като предния месец. Пак съм с болки в мъдреца и температура 37.2-37.3. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бързо възстановяване на братчето! 
Ти на какъв етап си?

# 153
Иве, дано се оправи братчето ти, много неприятно наистина!  Sad
Веси, дано тези боли в мъдреца да се дължат на другото! Стискам палци!  Praynig

# 154
Оо Весе, не искам да казвам нищо предварително, но дано е добър знак... Коледното пухче от снимката...Simple Smile
За брат ми само като се сетя и ми се доплаква, откакто го няма баща ми все ми е мъчно за него и се притеснявам, сега спи милия, многп му дойде, благодаря ти!  

Днес ми е 17 ден от Ц , 12.12 е мията дата... Теб си те макаме тук до 2-3 дни.

Дани- мерси, ще де оправи няма накъде, но нали се сещаш как го изживявам, той ми е слабото място. Ти как си? Кой ден е вече?

# 155
 Здравейте   Hug
Ние с милото днес сме се отдали на домашни задължения и украсихме и вече сме готови да посрещнем празниците,остава само да завали сняг....
И при нас обаче се получават едни разминавания когато сме повече време заедно  лелката е тук и няма как да бебеправим а когато са важните дни не ни остава много време да се обичааме ...но така е какво да се прави

# 156
  Ами не знам дали бих го нарекла нередовен. 6 от тези 8 месеца ми беше на 36 дни- дългичък определено. Ще каже док. като се видим. Тя ми даде схемата на Дуфастона, не бих си я замоназначила. И уговорката е, като ми дойде да се чуем да отида на преглед. Тя ще прецени какво да изследва. Но аз се надявам да е нещо инцидентно.
  А дали е възможно О. да ми се променя ? Тези месеци с 36 дневен цикъл най- вероятно си е била точна, но имах един с 38 и предния с 44 дни. Миналия месец претърпях и хирургическа интервенция, която макар и козметична ме беше притеснила докато излезе хистологията и определено закъснението го отдадох и на стреса. Относно засичането на О. Заредила съм се с тестове, а като отида на прегледа, който ми предстои ще обсъдим с док. въпроса за ФМ защото за този метод не знам нищо, а и да чуя какво ще предложи тя.
  Към горните болежки добавям и страшни болки в яйчниците. Вчера ме наболяваше левия, а тази вечер десния. И днес са толкова силни, че се присвивам от болки. Така ме боляха, когато за първи път видяхме задържания фоликул, който си го нося най- вероятно още. Дано не се окаже и сега такава причината, а да е реакция от Дуфастона.
Леле колко спамя... извинявам се, но докато се видим с док. ще полудея. Трябва да нахвърлям въпросите на лист, че вече са хиляди  Laughing

# 157
Иве, аз съм 16 ден след Ц, виж ми графиката! И май О е минала, не знам и аз вече!  Rolling Eyes Аз съм около 15-ти , малко след теб!  Wink

# 158
  • София
Аз мисля да правя тест другата неделя, ако я няма лелката.

# 159
Момичета не мога да се сдържа и ще ви кажа - тази вечер си направих тест за бременност,  защото утре съм на доктор и   EFP не смея да се радвам, ще видим утре какво ще каже. Дано нашето коледно чудо е истина  newsm17 Утре към 18 ч ще се приберем от прегледа и ще пиша мнението на доктора.

# 160
Кристина тихичко честито и леко бременеене
Време беше някой да се похвали с хубавата новина

# 161
Тихичко честито и от мен!

# 162
Кристина, честито и от мен!  Hug  bouquet
На кои ден си направи тест .... или просто ти закъсняваше?   newsm78

# 163
  • София
Кристина, тихичко честито и от мен!
Разкажи сега какви бяха усещанията, кой ден ти е?
А откога правите опити?

# 164
Охх браво Кристина! Успех с док и дано имаш една красива бременност!!

Дани- толкова много сърца в графиката Embarassed  няма как да не дойде Дядо Коледа с подарък за малкия Емо:))))

Общи условия

Активация на акаунт