Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 835
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Кристина... шепнешком Честито и от мен! Знаех си, че ще си имаме хубавка новинка днес...
Тоничка... кога ти е часа за лекар? Вече започнах и аз да мисля тоя твой цикъл... наистина не е нормално да е толкова дълъг...
Иначе от мен Лека нощ и сладки сънчета, момичета...  но сънчетата са след
  luvbed

# 166
   Криси, и от мен едно тихичко УРААААА. Много се радвам за теб, защото ако не се лъжа и ти беше с дълъг цикъл и разни стимулации и това значи, че ти победи. Стискам палци утре при док. всичко да е 6  Praynig
  Ева, трябва да ми дойде първо ( след като спра Дуфастона- утре ми е последен ден на него) и до 10 дни от първия ден на М. трябва да отида. Още докато съм в цикъл ще и се обадя на гинито да ме чеква в календара си.

# 167
Ихаа, добро начало - честито Криси!    bouquet Лека бременност и накрая здрав бебок!  Hug Разкажи ни повече!

Иве, сърчица има, но аз тоя месец май О няма да имам. Crossing Arms Егати и каръка съм!  Whistling
Тая БТ спада, вместо да се покачва, незнам какво става!  Crazy

# 168
Добро утро,дами! Кристина,мила,честито и от мен,и дано всичко е наред! Hug

Къде сте останалите,сладуранки? Simple Smile Хайде ставайте да си пием кафенцето заедно. Wink

# 169
  • Пловдив
Кристина, честито мила!!!
Ние действахме почивните дни доста усърдно. Днес и утре ще е за разкош. В събота имах силни болки в яйчниците, леко ме наболяват гърдите, но са меки. Ми това е. Към 16 - 17 ще стане ясно.
Около 5 имаше доста момичета, успех!
Хубав ден момичета  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:11 от pival

# 170
Добро утроо!  Как сте момичета? Понеделника е много слънчев и свеж! Пожелавам ви цялата седмица да е така!

Секси- присъединявам се към теб с чаша кафе( вече термочаша си имам от милото) ти как си? Какво става около теб , кога не очакваш,че загубих представа?
Пивалче- и теб не съм те мяркала напоследък,успех с неОчакването мила!! Стискам ти палци!

Чакаме Принцеса, Дани, Весе, Кристиша....и абсолютно всички?

newsm51

# 171
Ами момичета направих си теста на 29-ти ден (вчера), но не защото усещах нещо, а защото днес съм на доктор. Нямах никакви симптоми, абсолютно никакви. Борихме се за чудото 1 година и 2 месеца. Бях с дълъг (36-38 дни) и леко нередовен цикъл. Смятам, че бременността се дължи на стимулацията с клостилбегит и мерионал за стимулиране на О. Като се приберем от доктора ще пиша пак, за да ви кажа какво е казал и дали е истина Simple Smile

# 172
  • Пловдив

Да споделя едно кафенце с вас.

Иве, много задачи имахме за събота и неделя. Вече съм на линия

# 173
Криси- заслужено спечелена битка! Успех, после драсни ред два...много хубава вест!   bouquet

Пивче- ама,че хубаво кафенце..мм...уикенда винаги е разпределен по задачи, разбирам, пожелавам ти много успешна седмица!  bouquet

Оо Цвети- ако щеш ми вярвай сутринта за теб се бях сетила..как си бе мило момиче бремелнче? Надявам се да се чувстваш добре и спокойна...в коя г.с. си?
 Hug

# 174

Секси- присъединявам се към теб с чаша кафе( вече термочаша си имам от милото) ти как си? Какво става около теб , кога не очакваш,че загубих представа?

Добре съм,Иве,благодаря! Нищо ново при мен освен,че тези дни са важни и ще се опитаме да действаме по въпроса,пък каквото стане. Иначе не трябва да ми идва на 22-ри. Има още доста време.

Но пък понеделник започна много хубаво наистина! С едно положително тестче,и слънчево време. Simple Smile

# 175
Здравейтиииииии......... Hug
Ей ме на ... тука съм!
Давайте кафета , закуски, това-онова и да се почва!
Аз да ви кажа ми се скапа лаптопа нещо и затова от петък до днес съм ви изпуснала от контрол. Тука в офиса пък тоя комп нещо му става и едвам-едвам отлепва... Техниката ме бъзика яко, но няма да и се давам. Прегръщам ви всички и се връщам да ви изчета, да не изпусна някоя новина!
 Hug Hug Hug

# 176
  • София
Добро утро.
Принцеске, къде се загубииии? Притесних се за теб! Какво стана при теб?
Момичета, гушкам ви всички.
Аз тая нощ сънувах  EFP , ама май ще си остане само сън!
Успешна и усмихнта седмица!

# 177
  • София
хехех Иве спипа ме...при мен нищо интересно..сега в четвъртъка съм на преглед и така... искренно се надявам брат ти да се оправя бързо и да знаеш, че много те гушкам  Hug Hug Hug

Криси тихичко честитооо и ти пожелавам една лека и спокойна бременност и едно здраво бебче на финала  Hug Hug Hug

Веси може пък и да е знак този сън  Hug Hug Hug

Принцес душко каква е тая техника около теб  Hug Hug Hug

Гушкам ви и ви пожелавам успешна седмица  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:39 от Cvety_U86

# 178
Цвети- благодаря миличка! Така ми беше залипсвала...радвам се,че всичко е наред с теб и бебче...драсни след прегледа!

Танче- какво се офлянкваш, аре бързо казвай дойде ли ти или не? Егати жената.. Hug

# 179
  • София
Бибо, и ти не се крий. Какво става около теб?

Общи условия

Активация на акаунт