Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 837
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен,

До сега четох какво съм изпуснала. Честито на Криси, с пожелание за много здраво бебе на финала.

При мене нищо ново, според Денис ако е имало О е било на 34-35 (а тогава вече чаках Ц) така че при нормална ЛФ очаквам към четвъртък да цъфна. Вчера правих тест за всеки случай, ама си е отрицателен както си и очаквах де, имам си типичното ПМС. Яд ме е, че този месец така се постарахме около очакваната О, че всъщнпст изпуснахме реалната, ама кой да предполага, че при цикал около 38 дни по принцип, ще имам ову на 35 ден!!!

# 181
Биби - все пак нищо не се знае, стискаме ти палци!

# 182
Добро утро, сладуранки! Как сте?
Бибо - нищо не се знае, както виждам, имаш доста голямо закъснение ли е това? Как ти е цикъла? Винаги ли е бил в такъв интервал - 38дни?  newsm78
Веси - не губи надежда, мила! Simple Smile Станало ли е веднъж, ще стане отново - стискам палци! Хайде, кои друг не чака тези дни?
Знам, че с Алекс сме за другата седмица Simple Smile Някой друг с нас?  Simple Smile
Аз тези дни съм с доста приповдигнато настроение. Simple Smile Снощи ми дойде музата и дори украсихме елхата с мъжо. И като се размечта милия .... как догодина искал едно малко дяволче да стои до нас да украсява ... а след като си легнахме ми каза "Как искам, ей така между нас вече да гушкам, едно сладко малко създание", направо ме просълзи ... толкова много си го обичкам, а милия, не спира да се надява ... Имаме още седмица, за да видим нашият резултат.
Сега гледам "На кафе", а по-късно ще ходя и да поработя. Между другото, дават много интересно сега ... ако имате време го изтеглете и гледайте .... "Какво да правим и не правим от самото начало на бременността; какво да приемаме " и т.н - интересно е.

Другите, как сте? Хайде, чакаме разказа на Криси и още  EFP EFP

# 183
Аз се чудя, понеже тази година не съм ходила на лекар (малко съм несериозна в това отношение) и бях си планувала сега след като ми дойде да посетя за стандартните неща - ехограф и цитонамазка, дали да правя и някакви други изследвания. Не искам да се филмирам и да започвам с тежката артилерия едва от 2, 3 месец опити, но не искам и да отлагам. Да дали да не започна със стандартен преглед този месец, а другия ако нищо не е станала хормони примерно, фоликулометрия, незнам и аз.....

# 184
Имам още да чета....ама да докладвам:
Лелката я няма още. Днес ми е 29 ден от МЦ, а цикъла ми е 26 дни /миналия месец беше 25 /....Ама може нещо да се е смутил от бебеправенето и да се е удължил пък сега. Просто няма как да е станало нещо и не вярвам да е бременност, защото се опъпчих като преди М всеки път. Нямам никакви симптоми, ама никакви... Милото пък само като ме пита през 5 минути "дойде ли?"... и вече ме вбесява. Ухилил се е само подскача... казвам му да си трае, ама сърце мъжко не трае... Та това е де...връщам се да ви доизчета.....

# 185
  • София
Ами какво чакаш та не правиш теста? Ще се караме, ей!  Mr. Green

# 186
  • Варна
Ох, преди да съм казала Хубав ден, бързам да кажа: Принцескаааа!!! Стискам палци забавянето на лелката да е за 9 месеца.... И аз като мъжа ти ще питам през час Дойде ли? хихихи

При мен излезе резултата от цитонамазката  newsm44 РАР I !!!
Хубав ден ви желая, милички, и успешна седмица с много хубави новинки!!!

# 187
Добро утро, момичета! Hug
Кристина, тихичко честито и скоро да видиш добре развито ембрионче, а след девет месеца да гушкаш сладко бебче!  Hug Много се радвам за теб, ти ми даваш надежда, че чудото става дори и след дълго чакане  Hug Hug Hug
Принцеске, хайде едно тестче. Вече трябва да покаже. Не ни мъчи  bouquet
На всички  Hug и хубав ден!

# 188
toito,
Винаги съм имала по-дълъг цикъл 34-40 дни,а ако този месец О е на 35 ден, сега не е закъснение, а просто цикълът се одължава заради късната овулация.

# 189
Момичета не се сдържах днес и два дни преди да ми дойде направих едно Престо сутринта и видях своята мечтана и макар и бледа втора чертичка  EFP  След 4 месеца опити успяхме най-накрая.Симптимите бяха болезнени гърди и болки в яйчниците още от самата О.А от седмица мога да мина за двойник на Памела Андерсен.До 2 дни ще направя още един да видя как потъмнява чертичката.

# 190
Принцесо, 3 дена закъснение? Хайде отивай за теста, защото си бременна вече! Twisted Evil  чакаме!

Тайгърче- хайде честитооо! Колко готино понеделнишки валят тестове! Браво бе момичета!!!   Успех, всичко ще е наред, 4 месеца не е много време, направо сте отличници!

# 191
Момичета не се сдържах днес и два дни преди да ми дойде направих едно Престо сутринта и видях своята мечтана и макар и бледа втора чертичка  EFP  След 4 месеца опити успяхме най-накрая.Симптимите бяха болезнени гърди и болки в яйчниците още от самата О.А от седмица мога да мина за двойник на Памела Андерсен.До 2 дни ще направя още един да видя как потъмнява чертичката.

Страхотно! От мен тихичко честито,и много късмет! Hug Супер новини,второ положително тестче! Принцеска,вземи направи и ти един тест,съмняваш ме много. Hug

# 192
  • София
Лелеее, тази тема май ще е много бебеносна!
Тайгър, тихичко честито! А откъде намираш Престо? На мен ми казват, че е спрян от производство!

# 193
Веси, ами чакам си послушно лелката. Ами от където и да го погледна няма как, бе хора, да е станало  newsm78... Аз тоя месец и О не съм следила, та хептен не мога да се произнеса.  Ще чакам до сряда 5.12 и ако още го няма онова лелище, ще спретна един тест. Обещавам!
Как ме бяхте нарочили по погрешка за бременка и лелката ме е изпуснала от записките ... за сега  Joy

# 194
Закъснение нямам за 5 бях аз ма няма да дочакам.Едър бюст имам сега какъвто и в мечтите си не съм си представяла  Wink Благодаря за пожеланията сега дано повлека крак и до края на месеца всички да си имаме коледно чудо

Общи условия

Активация на акаунт