Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бебефоните и тяхната полезност?
Кои са важните фактори при избора на детска количка?
Какви са препоръчителните насоки за фетален мониторинг и кога трябва да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бебефоните и тяхната полезност?
-
Кои са важните фактори при избора на детска количка?
-
Какви са препоръчителните насоки за фетален мониторинг и кога трябва да се извърши?
-
Какви са мненията за новия търговски център и какво е общото мнение за него?
-
Може ли спъването в кабел да навреди на бебето?
. И мразех детската градина. Така че тя не е панацея.
зависи и каква работа имаш или ще намериш също, има детски центрове до обяд, има почасови занимални и за по-малки вече.
ако трябва ще я отпиша и после пак ще кандидатстваме. има време.
Това са 60 евро на ден,които ми се струват безумие... Дано пък да имам финансовата възможност и да го пратя на градина,когато аз реша. При мен това е проблема, финансов, а и на много семейства тук. Цените за градините са такива,че единият само за това трябва да работи. Така,че често майките си стоят вкъщи..... И пак има къде да го заведа, за да се среща с деца и да играе,това не ме притеснява. Чак пък асоциален темерут няма да стане....
Всяка майка си решава кога,къде и как!