NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 478
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Никой не лъже. Кой знае тази машина къде е отлежавала и колко време. И промцията е минала.

# 436
Те пък каква вина имат, че Емаг продават машините със стари брошури? Че чак и жалби в КЗП  Laughing Аз имам машината от април месец, но не съм правила поръчка на сайта и съответно изпуснах "голямата" промоция  Simple Smile

# 437
  • София
Аз да се оплача, че Долче Густо (онлайн магазина) са много некоректни и лъжат.
Декември 2014 година си закупихме за семейството от Емаг на промоция машината (MiniMe). Дойде, всичко беше точно. Фактура и гаранция ми издадоха.
В книжките към самата машина - пише съвсем ясно:
"Регистрирай кода ми и вземи 2 еспресо чаши с първата си поръчка от онлайн магазина на: www.dolce-gusto.bg"
Влязох аз в сайта, регистрирах машината и търся нещо за чашите. Единствено намерих за 20% отстъпка, обаче това не ми върши работа, понеже в семейството ми с трепет се надявахме на приятна изненада нови чаши. Не, че е нещо голямо, но се създаде някакво вълнение.
Писах аз на Email с въпрос как да поръчат, че да получим и чашите и ми отговориха следното:
"Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с Нестле България!

Както е посочено в условията на интернет магазина NESCAFE Dolce Gusto https://www.dolce-gusto.bg/BG/global/Pages/TermsandConditions.aspx, от 02.06.2014 г. регистрацията на машина NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще носи ваучер за еднократна отстъпка от 20% на поръчка, направена в интернет магазина на NESCAFÉ® Dolce Gusto.

След регистрация на кода на кафе машина NESCAFE Dolce Gusto се генерира ваучер за 20 % еднократна отстъпка, който автоматично се добавя в кошницата с избрани артикули от Интернет магазина.

Ако ваучерът за отстъпка не се генерира автоматично в кошницата, следва да посочите, „Използвай сега” опцията в частта Вашите ваучери за пазаруване. Това поле се намира под поръчаните от Вас артикули.

Относно Espresso чашките бихме искали да ви информираме, че вместо тях вече се предоставят 20 % еднократна отстъпк, както по- горе Ви описахме.

Оставаме на Ваше разположение!

Поздрави"

- Ние като сме поръчали Декември 2014 (12.2014) от Емаг, а уж новата им промоция на Долче Густо е в сила от 06.2014, толкова ли не са смогнали 6 месеца да оправят брошурите или да ги изтеглят и заменят. Впрочем, да видяхте някъде думите "съжаляваме" или "много се извиняваме, че сме Ви подвели". Чакам да видя какво ще ми отговорят, ако не ни удовлетвори отговорът смятам за напълно редно да пусна една жалба в КЗП, в крайна сметка това си е подвеждаща реклама.

Вие сте купили машината, заради чашките ли?
Извинявай, разбирам, че се разочаровате от това, че няма да ги получите, но някои хора биха се зарадвали на -20% за покупки. Можете да сигнализирате КЗП, но не вярвам да постигнете нещо, освен, ако рекламата е била в смисъл "Купете машината и вземете две чашки безплатно". Просто промоцията не е била актуална, в сайта са обявили промяната. Това, че магазина не е съобразил това при продажбата или пък не е разопаковал машината за да махнат брошурата /което не мисля, че щеше да ти бъде приятно/, не може да се вмени във вина на Долче Густо.  Недопустимо е да изтеглят всички непродадени машини за да им подменят брошурата.
Чашките са стара колекция и вече не са налични и няма как да ти ги изпратят. Аз ги имам, защото съм ги купувала, но вече ги няма в сайта.

# 438
Ех, колко тъжно за тези 2 чашки.
Чак жалба ще пуснете...  Grinning
Аз дори в пластмасова чашка се радвам на кафето си. Peace

# 439
Друго е с трепет да ги чакаш  Crazy Как изглеждат тези чашки? Ако е подобна на тази: , ще ви кажа от къде да си вземете почти същата (бе дупката на дръжката) за 0.99 лв.  Wink

# 440
откъде ?

# 441
Икеа  Peace Купих си ги оттам, даже тия дни ще мина за още, харесаха ми  Wink Стига да ги има все още, защото ги взимах преди повече от месец.

# 442
Аз искам и порцеланови малки чашки за късо еспресо , дебелостенни задължително /като в баровете/.
Идея откъде да си купя такива?

# 443
  • София
Аз искам и порцеланови малки чашки за късо еспресо , дебелостенни задължително /като в баровете/.

Аз предната събота и неделя пих кафе в страхотна чаша. Толкова ми хареса, че помолих да ми я продадат.  Joy

Чашата за кафе е важна, както казват италианците, но кафето е по-важно  bowuu

# 444

Аз предната събота и неделя пих кафе в страхотна чаша. Толкова ми хареса, че помолих да ми я продадат.  Joy

Това го знам много добре.
Но и самото му приготвяне е много важно.

# 445
  • София

Това го знам много добре.
Но и самото му приготвяне е много важно.

Точно. Затова машинката е важна.   bouquet

# 446
За доброто еспресо зави си дори влажноста на въздуха.

# 447
  • София
За доброто еспресо зави си дори влажноста на въздуха.

Много неща са важни за да е добро кафето. Но най-важното е да го пиеш в някое задушевно флорентинско кафене, забутано между две тесни улички, приготвено от стар бариста, който знае всякакви трикове.   bouquet

# 448
За мен също чашите са много важни. От известно време си търся двустенни термо чаши от стъкло. Цените им също са страхотни. И да отбележа държа да са с дръжка. В крайна сметка се спрях на тези:
http://www.ultralux.bg/bg/3/2/309/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%81%D1%82 … 0%B1%D1%80.).html
Има още 2 вида: малки за еспресо и по-големи, като за чай. Някой дали има такива да сподели хубави ли са и дали си струват, че и тези не са евтини.

# 449
О@кахте темата! 

Общи условия

Активация на акаунт