NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 461
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте приятели отново,какво ще кажете за това: http://olx.bg/grtska-broenitsa-nova-i63857378

Какви са ви отзивите? Simple Smile

ЧНГ да сте живи и здрави всички и мнг.успешна да ви е 2015 г. Simple Smile

отзивите са, че не е за тук!!!
Честита да е!

В ЦБА видях капсули по единично. 65 ст всяка.
Не знам дали ги има във всяко ЦБА

Объркал съм линка,за което се извинявам,питането с линка го редактирах. Simple Smile
За това питам:

http://olx.bg/kapsuli-za-mnogokratna-upotreba-svmestimi-s-dolce-gusto-i65785714

# 421
  • софия
След почти 2 годишно престояване на плота като паметник и прахосъбирачка, преди няколко месеца прибрахме машината. Така и не успяхме да харесаме вкуса на кафето от капсули. Опитахме всички вкусове доволно много пъти. А мъжът ми е маниак на кафе. Въпрос на вкус. Аз не бих препоръчала.

# 422
Обожавам експресото  и баристата на Долче. Имам две машини и в двата апартамента. Първата купена преди 4 години, втората преди две. Обмислям дали да не прехвърля старата кафемашина в службата и да си купя нова.
Определено е въпрос на вкус.

# 423
Според мен тези капсули за многократна употреба, не излизат изгодно, освен, ако не ги пиете с Нова Бразилия, ама едва ли е това целта. Една капсула може да се използва 50 пъти, което значи, че на цена от 25 лв. за 3 бр., без доставката излизат около 17 ст. с доставката е около 20 ст. на доза, като добавим и кафето, което пак зависи какво е, но ще е поне 30 ст. и става 50 ст.. Ами то капсулите излизат по 60 ст. по промоции разни, които са и постоянни, а тук ще има и почистване на капсулите и т.н., без да коментирам качество, дали няма да мирише на гума кафето и такива неща. При равни други условия, както казват колегите икономисти  Wink

# 424
Аз затова исках да се консултирам с вас,дали има смисъл от тях или не Simple Smile

# 425
  • София
Моят мъж си е купил такива - слага си евтино безкофеиново кафе вътре (че не сме взели такива капсули ) и твърди, че ставало супер newsm78. Взел ги е от Ибей за по-малко пари. Аз не виждам смисъл от подобни упражнения - на промоция се запасявам за по 7.50 или 8 лв кутията, което е 50 ст. на кафе и поне знам какво пия. И в този ред на мисли - мяркали ли сте промоции напоследък, че запасите ми са на привършване?

# 426
Някой пробвал ли е GRANDE? Имаме машината отскоро и все още не сме изпробвали всички вкусове,но за сега фаворит на мен е BARISTA,а на мъжа ми Lungo Intenso.Безкофеиновото го пием късния следобед,също ми допада.Единствено до сега не ми хареса espresso ristretto.Cortado също е от любимите,а колко още много има да опитаме.Влюбих се в машината.За мен тези многократни филтри обезсмислят машината,ако искаш да пиеш друго кафе си има и други машини  newsm78

# 427
Много е хубаво. На баща ми най-много му харесват Лунго интензо и Гранде.  Peace

# 428
И на мен ми харесва Гранде, слагам си и мляко вътре Simple Smile по-дълго е кафето, аз обичам големи чаши сутрин, но не с много силно кафе Simple Smile

# 429
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой пита за намаления.Гледах брошурата на Кауфланд и от утре ще са намалени там на 7,69лв.

# 430
  • София
Супер! Мерси!

# 431
Днес във Фантастико бяха по 7.70 лв. При закупуване на две участвуваш в някаква лотария.

# 432
  • Sofia
Само за днес ли важеше промоцията?

# 433
На листчето с лотарията пишеше до 5 януари. За цените не знам до кога, но не беше еднодневна кампания.

# 434
Аз да се оплача, че Долче Густо (онлайн магазина) са много некоректни и лъжат.
Декември 2014 година си закупихме за семейството от Емаг на промоция машината (MiniMe). Дойде, всичко беше точно. Фактура и гаранция ми издадоха.
В книжките към самата машина - пише съвсем ясно:
"Регистрирай кода ми и вземи 2 еспресо чаши с първата си поръчка от онлайн магазина на: www.dolce-gusto.bg"
Влязох аз в сайта, регистрирах машината и търся нещо за чашите. Единствено намерих за 20% отстъпка, обаче това не ми върши работа, понеже в семейството ми с трепет се надявахме на приятна изненада нови чаши. Не, че е нещо голямо, но се създаде някакво вълнение.
Писах аз на Email с въпрос как да поръчат, че да получим и чашите и ми отговориха следното:
"Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с Нестле България!

Както е посочено в условията на интернет магазина NESCAFE Dolce Gusto https://www.dolce-gusto.bg/BG/global/Pages/TermsandConditions.aspx, от 02.06.2014 г. регистрацията на машина NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще носи ваучер за еднократна отстъпка от 20% на поръчка, направена в интернет магазина на NESCAFÉ® Dolce Gusto.

След регистрация на кода на кафе машина NESCAFE Dolce Gusto се генерира ваучер за 20 % еднократна отстъпка, който автоматично се добавя в кошницата с избрани артикули от Интернет магазина.

Ако ваучерът за отстъпка не се генерира автоматично в кошницата, следва да посочите, „Използвай сега” опцията в частта Вашите ваучери за пазаруване. Това поле се намира под поръчаните от Вас артикули.

Относно Espresso чашките бихме искали да ви информираме, че вместо тях вече се предоставят 20 % еднократна отстъпк, както по- горе Ви описахме.

Оставаме на Ваше разположение!

Поздрави"

- Ние като сме поръчали Декември 2014 (12.2014) от Емаг, а уж новата им промоция на Долче Густо е в сила от 06.2014, толкова ли не са смогнали 6 месеца да оправят брошурите или да ги изтеглят и заменят. Впрочем, да видяхте някъде думите "съжаляваме" или "много се извиняваме, че сме Ви подвели". Чакам да видя какво ще ми отговорят, ако не ни удовлетвори отговорът смятам за напълно редно да пусна една жалба в КЗП, в крайна сметка това си е подвеждаща реклама.

Общи условия

Активация на акаунт