NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 459
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Изключи я напълно за 30 мин. и пак пробвай

# 406
Изключи я напълно за 30 мин. и пак пробвай
Благодаря!
Свързах се със сервиз. Бодох с игла по тяхно указание. Цялата къща в пръски шоколад. Дефектна капсула казват Sad
Ако на всеки три ще е така, направо я връщам #Cussing out

# 407
Не ми се е случвало подобно нещо до сега.

# 408
Не ми се е случвало подобно нещо до сега.
То и момчето каза, че за една година откакто е на работа там, съм втората с такъв проблем. Явно съм карък  Sad

# 409
  • София
От няколко дена и аз съм горд собственик на машината. Записвам се, за да следя за промоции за капсулите.   Mr. Green

Иначе, засега направо се влюбих в Lungo Intenso, както и в Капучиното и Чокочиното.
Някаква идея от къде бих могла да намеря Чай Тий Лате или се намира само онлайн?  Party

# 410
от 5 години се каним да си купим с жена ми. дайте отзиви?

# 411
  • по морето
Смело напред, надали ще останете недоволни.

# 412

Няма какво да се чудите. Уникално проста машина, на която почти няма какво да се повреди. И прави уникално кафе.

# 413

Няма какво да се чудите. Уникално проста машина, на която почти няма какво да се повреди. И прави уникално кафе.

2 пъти тръгнах да купувам на Моето такава машинка, че с това 3в1 вече ми къса сърцето хах, но самите консултанти ми казват да не го правя, защото просто минавала водата през капсулата... демек да си купя капсули да ги разтворя във вода и да го затопля хаха

# 414
Тези са ненормални... честно!
А предложиха ли ти вариант да вдигнеш налягане 15 бара? Simple Smile
Машината прави уникално кафе - еспресото е невероятно. Ако се чудиш, отиди на гости на някого, който има такава машина, да те почерпи едно кафе, да опиташ. Преди време правеха промоции по Техномаркет и Технополис и даваха кафе. Скоро не съм виждала обаче, но това не значи, че няма някъде.
В момента, в немския Амазон най-елементарната е 36 евро. С превозвач ще ти струва още 12 лв доставката.

# 415
Тези са ненормални... честно!
А предложиха ли ти вариант да вдигнеш налягане 15 бара? Simple Smile
Машината прави уникално кафе - еспресото е невероятно. Ако се чудиш, отиди на гости на някого, който има такава машина, да те почерпи едно кафе, да опиташ. Преди време правеха промоции по Техномаркет и Технополис и даваха кафе. Скоро не съм виждала обаче, но това не значи, че няма някъде.
В момента, в немския Амазон най-елементарната е 36 евро. С превозвач ще ти струва още 12 лв доставката.

Много ти благодаря, човече! Много я исках, но като чуваш такива неща, сещай се как се колебаеш! Все пак  я продават за 100-200 лв не са 20-30 да ги прежалиш.
Ще погледна в Амазона, който каза. Ще публикувам какво ми е мнението като си купим.
Благодаря ти!

# 416
Ще ви хареса със сигурност.
Огледай и английския Амазон и немския - има различни модели. Линкът е към най-елементарната, но разлика в качеството на кафето няма - само в екстрите и формата на машината.
Успех!

# 417

2 пъти тръгнах да купувам на Моето такава машинка, че с това 3в1 вече ми къса сърцето хах, но самите консултанти ми казват да не го правя, защото просто минавала водата през капсулата... демек да си купя капсули да ги разтворя във вода и да го затопля хаха

Е как ще го разтвориш, като то не е нес кафе, а е кафе.... Дори да го вариш с джезве минимум каймака няма да стане, на вкус вероятно също, защото няма да извлечеш всичко от кафето, както под налягане. Отвори капсула и ще видиш, че не е нескафе и няма начин да се разтваря  Rolling Eyes

# 418
Здравейте приятели отново,какво ще кажете за това: http://olx.bg/kapsuli-za-mnogokratna-upotreba-svmestimi-s-dolce-gusto-i65785714

Какви са ви отзивите? Simple Smile

ЧНГ да сте живи и здрави всички и мнг.успешна да ви е 2015 г. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 19:19 от Leitenanta

# 419
Здравейте приятели отново,какво ще кажете за това: http://olx.bg/grtska-broenitsa-nova-i63857378

Какви са ви отзивите? Simple Smile

ЧНГ да сте живи и здрави всички и мнг.успешна да ви е 2015 г. Simple Smile

отзивите са, че не е за тук!!!
Честита да е!

В ЦБА видях капсули по единично. 65 ст всяка.
Не знам дали ги има във всяко ЦБА

Общи условия

Активация на акаунт