NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 484
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
В събота в Била- кафето ще е с 25% отстъпка.

# 451
  • Щастлива мама на 3 слънца
https://www.dolce-gusto.bg/BG/Shop/Flavors/Pages/Flavors.aspx?pr … =7613034704436_00

има ли го по магазините това

# 452
Някой знае ли къде има сега кафета на промоция? newsm78

# 453
  • Варна
Мисля,че в Пикадили кафето е на 8,99 и при покупка на 2 кутии участваш в томбола.

# 454
Не съм го виждала това кафе.
Последно купувах на промоция от Била, благодаря на съфорумката, която го спомена тук. Малко късно разбрах, че трябва Била-карта, но пак се сдобих на промо цени.
Аз искам да питам за тези точки. Какъв точно е смисълът от тях? Thinking

# 455

Има го вече. На мен лично не ми хареса.

# 456
Мисля,че в Пикадили кафето е на 8,99 и при покупка на 2 кутии участваш в томбола.
Много благодаря!  bouquet
Имам под блока, даже сутринта бях, но не съм обърнала внимание. ooooh!

# 457
 Мисля да си купя машина, но преди това бих искала да пробвам кафето. Не виждам някъде да правят демонстации. Някой знае ли заведение в Пловдив, в което да се предлага кафе от такава машина?

# 458
Последно купувах на промоция от Била, благодаря на съфорумката, която го спомена тук. Малко късно разбрах, че трябва Била-карта, но пак се сдобих на промо цени.
То наистина няма смисъл от Била картата и точките Naughty

# 459
  • София
То наистина няма смисъл от Била картата и точките Naughty

Е, как да няма? В Била за да си купиш намалено кафето ти трябва Била карта, ако нямаш карта трябва да го вземеш на редовна, а не на намалена цена.
По отношение на точките,  които се събират след регистрация в бг сайта на Долче Густо на кода от кутията: те се натрупват и могат да се разменят за продукти от сайта. Ние имаме 4 машини, като последната ми е подарък. Размених точки за машина. Вярно, много точки трябват за кафе машина, но с тези три машини Mr. Green събрах точките за около година. Нищо не ми пречи. След всяка кутия изрязвам кода и си го слагам в една декоративна чашка. След известно време вкарвам кодовете в профила ми и така до следващия път. Отнема ми 10 минути седмично.

# 460
Колко точки за една машина?
Гледам в профила си, освен точките, имам един ваучер, и подозирам, че е от кода на машината като я купих. Така ли е, че съм забравила като съм регистрирала, какво ми е изписало? Thinking
Иначе за Била-картата е точно така. Peace

# 461
  • Щастлива мама на 3 слънца
къде го има ?

# 462
Никой не лъже. Кой знае тази машина къде е отлежавала и колко време. И промцията е минала.

По същата причина за да са по издръжливи във времето капсулите ги пълнят с подобрители и консерванти. Което от здравословна гледна точка не е добре.
Високата цена на капсулите е друг голям минус.

Едно кафе в нисък клас (на зърна/ смляно ) направено на машина в домашни условия грубо излиза между 0.07-0.10 ст., а от най висок клас 40-50 ст.

Все едно вместо да си готвите вкъщи прясна храна да си купувате консерви Grinning

В крайна сметка излиза по нездравословно и по-скъпо, въпрос на личен избор. И цигарите са вредни, но хората си ги купуват, така че не се учудвам.

# 463
Никой не лъже. Кой знае тази машина къде е отлежавала и колко време. И промцията е минала.

По същата причина за да са по издръжливи във времето капсулите ги пълнят с подобрители и консерванти. Което от здравословна гледна точка не е добре.
Високата цена на капсулите е друг голям минус.

Едно кафе в нисък клас (на зърна/ смляно ) направено на машина в домашни условия грубо излиза между 0.07-0.10 ст., а от най висок клас 40-50 ст.

Все едно вместо да си готвите вкъщи прясна храна да си купувате консерви Grinning

В крайна сметка излиза по нездравословно и по-скъпо, въпрос на личен избор. И цигарите са вредни, но хората си ги купуват, така че не се учудвам.

Е, и?

# 464
За теб може да не е от значение, но за хора, които обмислят покупка в момента би било хубаво да знаят, че за да са по издръжливи във времето капсулите те са тъпкани с консерванти и подобрители.

Както написах и в предното си мнение въпрос на личен избор!

Общи условия

Активация на акаунт