NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 280
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • На брега на реката
Здравейте момичета. Аз от вчера си имам машинката MINI ME.  Мога да ви кажа, че прави превъзходно кафе и то от всички видове. Прави студени и топли напитки. Купих я от промоцията - 170,05 лв. с 10 кутии капсули. Много е готина и съм страшно доволна, че най-после си я купих. Като свалиш цената и на 10-те кутии излиза, че само машинката струва 70 лв.  Така или иначе ще си купиш няколко вида кафе за проба.

П.П. Има възможност ръчно и автоматично да изключва, когато достигне предварително зададеното от вас количество вода. Много е удобна тази функция  - задаваш, колко искаш да е дълго и тя изключва когато пусне достатъчно вода.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 18:38 от Бобулина

# 286
  • Където морето целува небето...
Здравейте, от днес и ние сме собственици на такава машина. Утре ще пробваме някои от мострите, за да изберем своя вкус. Знаете ли дали все някъде по магазините се намират напитките, които в сайтът пише, че се предлагат само он лайн? А някъде има ли промоции на калсули в момента?

# 287
А какво ви е мнението за капсулите,които подаряват като вид,пробвали ли сте ги?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587913514638651&set= … ype=3&theater

Пробвали сме ги. Но нали разбираш, че всеки има различен вкус и различни неща му харесват. Например на мен Ristreto ми е супер, Barista ми е силно, Grande cafe crema  - средна работа, Cortado е кафе с мляко в една капсула, за разлика от Capuchino - то, където млякото и кафето са в отделни.

проверих моделите в сайта на dolche gusto повечето са разновидности на еспресото, чисто кафе с различна плътност и сила на аромата и вкуса.Аз обичам с мляко,чисто не харесвам.

Значи Cortado е твоето кафе и евентуално капучино или Лате макиато.

Много ти благодаря за подробната информация,вече ми стана ясно всичко.Успокоих се,че всяка машина прави всичките видове.Много ми допада факта,че прави студен чай,горещ шоколад и нескуик,защото децата ми много ги обичат.

# 288
Навих се и аз за кафе машина Долче Густо от промоцията, но не ми е ясно каква е разликата между нея и тези с по-висока цена. Видях, че някой имат дисплей, но други разлики не видях Simple Smile

# 289
Навих се и аз за кафе машина Долче Густо от промоцията, но не ми е ясно каква е разликата между нея и тези с по-висока цена. Видях, че някой имат дисплей, но други разлики не видях Simple Smile

На по-евтините ръчно си пускаш и спираш водата.

# 290
  • На брега на реката

На тази от промоцията може автоматично, може и ръчно да се пуска водата.

# 291
Някъде виждали ли сте кафемашината в жълт цвят? Моделите в сайта са с много ограничена и малко скучна цветова гама.  Sad

# 292
Капсули на промоция да сте мяркали тези дни?

# 293
Промоцията в Технополис до края на месеца ли е?

# 294

И аз се интересувам. Ако видите на цена до 9 лева, моля споделете Simple Smile

# 295

И аз се интересувам. Ако видите на цена до 9 лева, моля споделете Simple Smile

дочух, че в Billa имало, ама на сайта не пише нищо такова  newsm78

# 296
В Билла свърши промоцията Sad

# 297
Здравейте  Hug
От вчера и аз съм с Mini me, пробвахме 3 вида - Cortado , Ristero и Lungo (май така се казваше). Очарована съм и от трите вида.Страхотно кафе прави.Този следобяд ще пробвам и капучиното. можете ли да кажете Нескуика само онлай ли мога да го купя? Да сте го виждали по магазините?

# 298
  • о`майна лунна нощ е
А като правите профилактика на машината и ако тя не е работила продължително време, необходимо ли е да се носи в сервиз за по-специална профилактика, или може да се направи на домашно с препарат от магазина /различен от този в сайта на Нескафе/, но пак предвиден за тази цел.

# 299
Аз направих с оцет - нищо й няма  Peace,

Общи условия

Активация на акаунт