Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 21 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Повече е очко, отколкото Хъски - за мен де Laughing

Нека да не се ограничаваме в коментари само по отношение на анкетите, а да си лафим и за мъжете  като цяло. Peace

# 346
  • КиТ

Очко не плаче Naughty, плюс това той си е Хъскито Heart Eyes

Ще видим сега в тоя епизод,като я хване дилемата Елена Whistling Whistling Whistling Whistling

# 347
  • София
И аз да имах такива очи, и аз щях да си правя центрофуга по цял ден Whistling

Плами, сакън, като почне да реве, ще взмеш да го аресаш, после с кой ще се дразня Naughty

# 348
Броката е тъжен и сърдит, че Нели се пъне да го разкара
 Joy

# 349
Плами, очко не реве, той дави мъката в алкохол и прясна и топла човешка кръв от вената на колежанка  Mr. Green.

# 350
  • КиТ
Плами, сакън, като почне да реве, ще взмеш да го аресаш, после с кой ще се дразня Naughty

Кефи те е обаче да ме дразниш  Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 351
  • София

Кефи те е обаче да ме дразниш  Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ти кат че ли се връзваш. Я виж как ти изкарах 1 глас за Пол, не си ме черпила Crossing Arms

# 352
  • КиТ
А не се връзвам Naughty,ама понякога много прекаляваш  Crossing Arms

Кога  Mr. Green? Joy Joy Joy Joy

# 353
  • София
Очко не плаче Naughty, плюс това той си е Хъскито Heart Eyes

ма пък се кокори и всеки момент има опасност някое око да изхвърчи към камерата.

# 354
  • София
А не се връзвам Naughty,ама понякога много прекаляваш  Crossing Arms

Кога  Mr. Green? Joy Joy Joy Joy
Само що се отнася за Водопада и Броката Naughty. Другите ги аресвам. Айде общото:

# 355
  • КиТ
Бпоката и аз не го харесвам  Crazy Само при Стефко ни е разминаването  Crossing Arms

Аууууууууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ей така те искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
  • София
Бпоката и аз не го харесвам  Crazy Само при Стефко ни е разминаването  Crossing Arms

Аууууууууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ей така те искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма ли как да те вкараме в правия път за Дневниците newsm78. Липсва ми моето другарче Деси, не искаш ли да си ми другарче Flutter

# 357
  • КиТ

Няма ли как да те вкараме в правия път за Дневниците newsm78. Липсва ми моето другарче Деси, не искаш ли да си ми другарче Flutter

Съжалявам,обаче Дейман не ми е на сърце  Crazy Но ние пак ще сме другарчета  Flutter Flutter Flutter

# 358
  • София
 smile3532
Поздрав, другарче

# 359
  • КиТ
Мерси,така като си щедра много те харесвам  Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт