Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 21 021
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Със страх отворих линка, че не се знае каква простотия, ще излезе от нашата преса.

# 392
Вие се смейте ама днес пристигна прес релийз и аз се излъгах да гледам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh!

# 393
Вие се смейте ама днес пристигна прес релийз и аз се излъгах да гледам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh!

иииииии???????квооооооооооооооооо??????

# 394
# 395

това днес ли е излязло, имам чувството че съм гледала някои кадри Rolling Eyes аз затуй викам кво, да кажеш нещо hahaha харесва ми как е заснет, не личи че е нашенски, НО аз ли съм в грешка или withdraw се пише с w, не с u, както е написано на 02:02?

# 396
Много ли е гаден, че съм с дете в скута? Теди, не си в грешка.

# 397
  • КиТ
Бре цели 3 минути и куср,бива трейлъра,не личи че е нашенско  Crazy

Пуци има много бомби,стрелби(повече екшан) и накрая оживяват всички войници! Peace

# 398
Надали е излязло днес, трейлъра отдавна е качен, но очевидно скоро му е премиерата, щом и по други сайтове се появи статия. Иначе е голяма гнус 

# 399
  • София
Надали е излязло днес, трейлъра отдавна е качен, но очевидно скоро му е премиерата, щом и по други сайтове се появи статия. Иначе е голяма гнус 
Другарче, тебе не те виждам нещо при подрипващите Whistling

# 400
е то бомбите не ме плашат мен, ама там дето липсваха крайници ми дойде в повече- не бих гледала филма, просто щото немога да понасям военни, да не говорим зомбита... Embarassed но просто трейлъра ми хареса Embarassed

# 401
  • София
Добър вечер!
Някой знае ли кой е тоз фаянсаджия от клипа на Пинк "TRY"?
Поздравявам всички - http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M

Скрит текст:

# 402
  • КиТ
Ауууу не го знам кой е,ама си го взимам при мене си  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 403
  • Разпиляна във въображението
Ауууу не го знам кой е,ама си го взимам при мене си  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иииии, лакомнице. hahaha

# 404

Общи условия

Активация на акаунт