MAC & Sephora - 8 тема

• 35 532
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • USA, Steak State
Купих си и двете, не можех да избера. И се оказа, че Кларинс е скъп близнак на Лореалската основа, която имам. Сравних ги, наистина са еднакви. Златото ужасно много ми харесва и това е моята основа. Двете са различни и постигам различен ефект със всяка.
ЛМ не знае, че се сдобих накрая и с двете.  Whistling

# 61
  • в 1001-та нощ
Няма нужда да знаят повече от това, че имат най-прекрасната жена, всичко друго им е в повече и ги прави неспокойни Wink)) все пак, мислим не само за себе си, а и за техния комфорт  Mr. Green

# 62
Много се радвам armira! Heart Eyes Hug

В интерес на истината Метеоритите са май единствения продукт, който струва супер големите си пари и няма аналог с по-евтини продукти.
Лакове, червила, сенки, бази намираме много добри на доста по-ниски цени от най-високия клас козметика, но перлите наистина правят чудеса с кожата и докарват комплименти и добро самочувствие, а дори и най-лудите фенки на грима тук искат точно това, да изглеждат добре.
Кохла на Герлен също няма аналог, но той е специфичен и труден за работа и се харесва истински на малко хора.
Ружовете на Шанел, Герлен и Диор са много добри, но отстъпват по много точки на ружовете на Мас, за два пъти по-ниска цена.
Четките на големите марки в повечето случай не струват парите си и са си прахосничество за кеф.

За моя голяма изненада халайтъра Роза на Ланком и изключително добър, защото е супер фин и се нанася различно от същите на Мас. По-добър е от Мас и това определено ме изненадва мен лично. Просто дава различен ефект на лицето и това е видимо.

Колекционерските пудри на Герлен обаче нямат аналог, въпреки че има много други такива пудри с блясъци, но те са с несравнимо по-кофти качество от Герленските.

Та извода е Герлен е върха в някои работи и го държи сериозно този връх.

Това е толкова абсурдно изказване, че едва не се залях с кафето , като го прочетох..........Разбира се, всеки има право на мнение.
Но да твърдиш, че Земята е плоска и Слънцето се върти около нея е доста екстравагантно.

Все пак да поставим нещата на мястото си.
Земята е кръгла и ружовете и пудрите на Шанел и Диор са най-доброто сред козметиката на нея.
Всичко друго е заблуда.

# 63
Когато категоричността на изказванията в този форум намалее, той определено ще се превърне в
едно по-приятно място Whistling
Нека не забравяме, че всичко е въпрос на гледна точка и лично мнение.

# 64
  • София
Излишни спорове са това. Подкрепям {Тони}. Всеки има различни усещания кое харесва и кое  Naughty Мисля, че ако се прибавят думичките "според мен" нещата биха изглеждали по-различно  Peace

# 65
Мда, подкрепям и аз Тони и Elle- meme. Честно да си призная, има потребителки, чиито мнения не чета, понеже знам точно какво ще напишат и точно колко ще са категорични. Но, в края на крайащата, всеки има право да изаразява своето мение, както намери за добре. По темата ще добавя, че имам пудри и ружове на Шанел, но също така много харесвам и използвам с удоволствие и тези на Karaja, Голдън роуз и още много и най-различни марки.  Peace Peace Peace

# 66
  • София
Напълно подкрепям,че всеки харесва различни неща... аз лично не съм фен на ружовете на Шанел, последния миналата седмица го размених за лакче   ooooh!

Показвам любимия си руж... хем скулптурирам, хем си слагам руж, ако в третата кутийка имаше и хубав хайлайт би бил идеален  Mr. Green

# 67
  • София
Нищо не съм ползвала на Benefit, а пък са толкова харесвани  Heart Eyes Трябва да си взема нещо, но все не мога да избера  Thinking Мисля, че най-много са харесвани бронзърите им, пък аз не използвам  Tired Разкажете малко повече за продуктите, които ползвате на марката, моля   bouquet

# 68
  • София
Нищо не съм ползвала на Benefit, а пък са толкова харесвани  Heart Eyes Трябва да си взема нещо, но все не мога да избера  Thinking Мисля, че най-много са харесвани бронзърите им, пък аз не използвам  Tired Разкажете малко повече за продуктите, които ползвате на марката, моля   bouquet
Долното е точно бронзираща пудра, която аз използвам само за скулптуриране. Не ми допада само опаковката... не понасям картонени опаковки, но на този продукт както и на Naked палитрата им прощавам гадните кутийки, заради продуктите вътре.

Фен съм само на пудрите на Бенефит, другите продукти, мен лично не ме впечатляват  newsm78

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 10:07 от nad_tab

# 69
Купих си и двете, не можех да избера. И се оказа, че Кларинс е скъп близнак на Лореалската основа, която имам. Сравних ги, наистина са еднакви.

Коя е на Лореал?
Имам на Кларинс и като приключи да взема да си купя Лореалската Simple Smile

# 70
  • в 1001-та нощ
За мен е прекрасно, че тук мога да се докосна до опита на много хора, да взема това, което е полезно за мен и да си изградя свой стил и опит, който да споделям; няма как да не сме различни, уникални сме - всеки по своему и това е хубаво.

За мога да споделя за този руж на YSL

Ами никаква пигментираност, ама никаква, а е толкова красив, но става само да си го гледаш; докато с ружовете на МАС, които имам - едно докосване с четката - може да ме направи на индианец  Mr. Green да, и те имат светли, но при този на YSL - проблемът не е в цвета, а просто твърде изпечен и непигментиран  Blush

Оставих си този и го ползвам с огромно удоволствие  Heart Eyes

Беше ми първия руж и бях много озадачена - защо така не се справям, докато не си взех друг руж и установих, че проблемът "не е в моя телевизор"  Mr. Green

Сега ползвам палитра ружове и неутрални сенки на BHCosmetics, много съм доволна, много, мога да подбера точния нюанс  Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 10:11 от a.l.e.n.a

# 71
Ara_bella, моля те не си интересна. Peace Хвали Шанел и когото пожелаеш, но не се заяждай. Може би темата за Шанел е по-подходяща за хвалебствия ти. Ще информирам модератор и ще го правя вече винаги когато се опитваш да оцветяваш темата с някакви неща. Не желая конфликти особено в темите които са полезни, интересни и посещавани от доста хора.
Извинете за спама.

# 72
  • София
nad_tab, изглежда прекрасно това трио  Heart Eyes А четката как е?

# 73
  • София
nad_tab, изглежда прекрасно това трио  Heart Eyes А четката как е?

Не съм пробвала четката, никога не  използвам четките в пудрите... аз ги нанасям със скосена четка на Сигма.

# 74
  • София
Купих си и двете, не можех да избера. И се оказа, че Кларинс е скъп близнак на Лореалската основа, която имам.
Коя Лореалска основа ползваш?

Кои са ви любимите спирали на МАС,аз се чудя да почетвъртя ли Opulash,или да пробвам нещо ново  newsm78 Искам обем,издължаване и най-вече добро извиване.

Общи условия

Активация на акаунт