MAC & Sephora - 8 тема

• 35 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
да точно нещо за озаряване без да прави много цвят, а и предполагам все пак може да прикрие леки кръгове

# 46
Здравейте, доволни ли сте от Yves Saint Laurent Touche Éclat и кой номер препоръчвате универсалния първи или според цвета на кожата?

Да, наистина - зависи от очакванията. Не е твърде покривен, но пък е незабележим, разнася се лесно, попива бързо, сравнително траен и не се събира в гънките, нито ги подчертава.
Въпреки това не съм повторила покупката си - ползвах го преди години. Не е чудодеен продукт и в този смисъл трудно оправдава цената си.

# 47
Благодаря за отговорите   bouquet

# 48
  • в 1001-та нощ
да  Peace леки кръгове покрива  Blush при мен се получава леееко потъмняване, ако много отслабна, кожата ми изтънява и тогава вените прозират - е това се покрива  Peace поне при мен; при мен има и покривност, но не е като намазано с продукт, който е предназначен да покрива  Peace

# 49
Юленце, ето така изглеждат , 19 лв струват.

Благодаря!
Задължително ще ги пробвам!  Hug

# 50
  • София
Някой дали попита в МАС, кога очакват комплектите с пигменти и глосове  newsm78

Че тези със сенки и четки, бяха меко казано смешни... много се изложиха, тази коледа.

# 51
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здравейте, доволни ли сте от Yves Saint Laurent Touche Éclat и кой номер препоръчвате универсалния първи или според цвета на кожата?
Не го препоръчвам.Ако все пак държиш да го купиш,това ще ти помогне в избора на номер.   
http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/touche_eclat,default,pg.html

# 52
Едните ми Метеорити Митик, които са стари и ги ползвам в работата бяха на дъното и днес реших да ги смачкам, пресовам и да направя прахообразна пудра, за да ги използвам смесени абсолютно до самия им край. Получи се много добре. Стана предимно розова, свободна пудра, с много по-добро покритие отколкото като беше на топчета. Аз го и очаквах това, защото така се загребва доста продукт. Днес нанесох с тампона им, но утре ще пробвам с четката.

# 53
Денси, това си го мислих още като купих моите Grinning Ако се "намачкат" ще стане супер, но пък и ще свършат по-бързичко

# 54
Да свършват аз затова ги намачках, че искам да си купя новите пролетните. Три кутии не ми трябват.

# 55
хи-хи, става  Laughing
с метеоритите не съм пробвала, но с едни перли на катрис и с едни други на ейвън - от тях извадих само златните топчета и тях натроших - с един мац с четката дават цвят като на сенки; залях ги със спирт в кутийка от крем - както се въстановяват счупени сенки и пудри, т. е. направих ги компактни; изсъхват за около денонощие окончателно и изчезва миризмата на спирт; но не посмях да си кажа, за да не ме помислите за луда  Blush Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 20:15 от bubanka

# 56
  • София
ММ постоянно ми обяснява да ги натроша като ме види как потупвам с тампончета и четки в тях. Ами, сърце не ми дава, засега  Heart Eyes
За първи път има продукт, от който обаче дори той се интересува- разпитва ме, държеше той да ми ги подари и после даже ми обяснява, че консултантката в БЗ го пръскала с блестящата пудра в магазина по ръката, препоръчвайки нея  Joy
Аз още се чудя да купя драконовите или да изчакам пролетните в красивата опаковка и с цикламени топчета  Rolling Eyes Crazy

# 57
  • USA, Steak State
И моето мъжко присъствие вкъщи доста се интересува от перлите ми, оглежда ги, души ги. Подозирам резултат от това, че не е виждал подобен продукт сред арсенала ми, а и често му говоря за козметика. Особено огромната ми дилема за основата за лице ( златната на Герлен и тази в червената кутия на Кларинс). Бях го сбъркала на тази тема.

# 58
  • Sofia
Хахха, и аз бях побъркала моята половинка с Метеоритите, искам да ги имам от мнооого време, та човекът не издържа и преди 2 седмици ми ги купи, при това без да ми каже. Голяма радост беше като ми ги подари, а и цвета е уцелил - толкова е слушал за тях.  Joy  Много ги харесва, интерсни са му и вече забелязва, че и други марки предлагат такива топченца, но тези на Герлен са съвсем друга класа. Побъркахме ги тези мъже с нашите козметични мании!  Laughing

Между другото, аз ги нанасям с тази четка на Елф и съм доволна:

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 21:11 от Anjieee

# 59
  • в 1001-та нощ
И моето мъжко присъствие вкъщи доста се интересува от перлите ми, оглежда ги, души ги. Подозирам резултат от това, че не е виждал подобен продукт сред арсенала ми, а и често му говоря за козметика. Особено огромната ми дилема за основата за лице ( златната на Герлен и тази в червената кутия на Кларинс). Бях го сбъркала на тази тема.

помня, че коментираше, но какъв ефект търсиш?  Rolling Eyes

златната основно хидратира, продава и един "мокър ефект", кожата е реално хидратирана, а на кларинс е невидима при нанасяне, мека е, но го няма това водно усещане, като кадифе е за кожата - като усещане, реално изглажда ефекта; доста различни са за мен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт