MAC & Sephora - 8 тема

• 35 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
За Метеоритите ползвам 187, която е много по-мека от всичките четки на Есенс и си се нанасят чудесно. Вярно, трябват си поне 2-3 "слоя" но иначе ефекта си се вижда перфектно.

# 31
  • в пералнята
В МАК са заредили Коледната колекция. Четките са направо смешни.  Crossing Arms
Сенките са в сладки кутийки , но толкова миниатюрни. Отделих им само 5 мин. Нищо не ме докосна. (имаше и други сетове, но не обърнах внимание какво съдържат).

Благодаря, за темата!  Hug
Аз отнесох Dark and handsome от коледните сенки. Много ми хареса текстурата. Някак полу кремообразна. Много лесна и приятна за нанасяне. Естествено, грамажът е по-малко. Имам чувството, че във всяка колекция слагат все по-малко продукт.  Peace

Четката на Пучи наистина е много твърда, но пък е тоооолкова красива.  Heart Eyes

# 32
  • София
Biskvitka, с тяхното тампонче май няма да можеш да ги нанасяш, новите Метеорити са с различно тампонче от старите или поне така коментираха скоро момичетата, които ги имат от по-дълго време.

Моите са от новите и ги нанасям без проблем с тампончето- потупвам лицето с него. Пробвала съм и с друго тампонче (това което е показано от армира)- пак стана. Поръчах си все пак и четката с бялата дръжка- да ме пита човек защо; слаби са ми ангелите  Blush

# 33
  • Пловдив
densi, благодаря за темата  Hug
Вчера си взех коледните метеорити и тъй като вътре няма тампонче,си взех едно съвсем обикновено
Добре се получи според мен,но нека да го използвам още няколко пъти..

Денси,днес отнесох три комплимента за лицето си   bouquet

# 34
Много се радвам armira! Heart Eyes Hug

В интерес на истината Метеоритите са май единствения продукт, който струва супер големите си пари и няма аналог с по-евтини продукти.
Лакове, червила, сенки, бази намираме много добри на доста по-ниски цени от най-високия клас козметика, но перлите наистина правят чудеса с кожата и докарват комплименти и добро самочувствие, а дори и най-лудите фенки на грима тук искат точно това, да изглеждат добре.
Кохла на Герлен също няма аналог, но той е специфичен и труден за работа и се харесва истински на малко хора.
Ружовете на Шанел, Герлен и Диор са много добри, но отстъпват по много точки на ружовете на Мас, за два пъти по-ниска цена.
Четките на големите марки в повечето случай не струват парите си и са си прахосничество за кеф.

За моя голяма изненада халайтъра Роза на Ланком и изключително добър, защото е супер фин и се нанася различно от същите на Мас. По-добър е от Мас и това определено ме изненадва мен лично. Просто дава различен ефект на лицето и това е видимо.

Колекционерските пудри на Герлен обаче нямат аналог, въпреки че има много други такива пудри с блясъци, но те са с несравнимо по-кофти качество от Герленските.

Та извода е Герлен е върха в някои работи и го държи сериозно този връх.

# 35
  • Пловдив
Денси,имам чувството ,че си неизчерпаем източник на информация Mr. Green Hug

Хайлатъра на Ланком лесен ли е за поставяне? И би ли се съчетал добре с метеоритите?
Обмислях покупката на лайтскапейд ,но в предвид ,че няма наличности се бях отказала от такъв продукт..

# 36
  • в 1001-та нощ
А пухчето от Сефора ли е? Цена?  Rolling Eyes

# 37
  • Пловдив
a.l.e.n.a,аз съм от Пловдив Grinning Пухчето не е нещо специално,в първата парюмерия ще го намериш Peace Това е на Бимакс,но има същото и на Диферо -цена около два лева Peace

# 38

Хайлатъра на Ланком лесен ли е за поставяне? И би ли се съчетал добре с метеоритите?
Обмислях покупката на лайтскапейд ,но в предвид ,че няма наличности се бях отказала от такъв продукт..
А ровя се много аз и пробвам много. Болест! Благодаря ти! Hug
Лесен е Ланкома и се съчетава отличнос всякакви пудри, но за съжаление в София свърши отдавна, а е лимитка. Може обаче при вас да има още, трябва да провериш в Леро и в Прити шопа.

# 39
  • София

Аз си ги бях купила от магазинче за фиби и подобни неща, бяха в опаковка по две. Мисля, че ги има наистина във всяка парфюмерия с козметика. Предполагам, че и в ЛИЛИ също, на онези въртящи щендери.

# 40
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  Blush ще се огледам  Hug до сега никога никъде не съм проявявала интерес към пухчета  Blush

Виждам, че има и по-хавлиени и по-пухести - някакъв коментар за материите?  Rolling Eyes Blush

# 41
Хавлиените са по-добри за перлите.

# 42
  • Пловдив

А ровя се много аз и пробвам много. Болест! Благодаря ти! Hug
Лесен е Ланкома и се съчетава отличнос всякакви пудри, но за съжаление в София свърши отдавна, а е лимитка. Може обаче при вас да има още, трябва да провериш в Леро и в Прити шопа.
Благодаря ти! Мисля ,че има,да.Ще отида да го тествам Peace

# 43
Здравейте, доволни ли сте от Yves Saint Laurent Touche Éclat и кой номер препоръчвате универсалния първи или според цвета на кожата?

# 44
  • в 1001-та нощ
много "спорен" продукт и според мен проблемът е в очакванията, това е озаряващ коректор, той не покрива с плътност тъмни кръгове

аз например нямам тъмни кръгове и съм го ползвала именно за озаряване, купувала съм няколко пъти номер 1 - Luminous Radiance и съм била много доволна  Peace

По-скоро поясни какво очакваш, има тестери, пробвай го на ръка, виж ефекта  и си прецени това ли търсиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт